Ptysiak Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='unikatowydiament']po prostu nie rozumiem,jak można psiaka brać,a potem go nie chcieć! obecnie to jakaś plaga,z tym pozbywanie się psów!!! Wakacje.... smutne ale tacy są Niektórzy Ludzie... :shake: Quote
ania90 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 duzo ludzi bierze psa bo ladny jest, a jak chca gdzies jechac np na wakacje to pies przeszkadza bo nie zawsze mozna go wziasc ze soba ..... nie rozumiem takich ludzi:shake: tak jak by z nieba spadli ze maja psa i nie da sie jechac z nim np do Egiptu:shake: za to moje uwielbiaja okres wyjazdu obotenie czy tylko na weekend czy wakacje:lol: zawsze jada z nami:p przy nich to nudno nie jest tylko dodatkowe atrakcje sa:evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ja też nie rozumie takich ludzi, biorą psa a jak zobaczą że psem trzeba się w 100% opiekować to chcą go oddać:roll: A jak nie znajdą mu dobrego domku to wyląduje nie wiadomo gdzie:shake: Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 No właśnie,a najgorsze że nie mogę mu dać DT:placz: a u znajomych się pytałam,a nikt nie chce Pitbulla(dużo ludzi boi się tej rasy,niestety),On ma rok skończone,więc to jeszcze młodziak,ale nie wiem jak był wychowywany i czy przypadkiem nie był uczony agresji,bo ludzie są różni.a Właścicielka nie podała żadnego powodu,dla czego chce oddać psa Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='Błyskotka']Biedny psiak :([/QUOTE] właśnie,mi także go bardzo żal,zaciskam kciuki aby znalazł dobry domek A u Amfetki nie najlepiej,ma więcej guzów w płucach,serce bije jej wolniej,i tak jakoś ma problemy z trawieniem,Dona zamiast suchej karmy,zaczęła jej podawać dietę rozwodniony ryż z mięsiwem Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Hejo :) Wielki powrót do Waszej galerii ;] Jakoś tak zaglądałam, zaglądałam... a potem nagle mi się usunęło :( Quote
phase Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ech, taki pit, młody, po prostu tych właścicieli bym :mad: . Quote
Ptysiak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Dzień dobry :) Niestety są Ludzie i są młotki... :shake: Miłej i udanej soboty życzymy :) Quote
Oscar Patric Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Księciuniu na rannym spacerku w parku :) :) Quote
Ptysiak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01629.jpg słodki pycholek :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Jaki sliczny psiak do adopcji.... Już się boje co będzie jak będę "na swoim' będę miała chyba z 10 psów , a do tego wszyscy będą się musieli przyzwyczaić do tego że bym wszędzie chodziła ze WSZYSTKIMI z moimi skarbami :lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 pakował na siłowni pod chmurką ;) http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01632.jpg Quote
Oscar Patric Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar Patric/DSC01629.jpg słodki pycholek :loveu: dzięki Kochana:) uczę Oscarka chodzenia na obroży(wywróciłam kolczatkę do góry nogami),ale na razie jest masakra,osioł tak mnie dzisiaj pociągnął ze schodów,że wyrżnęłam pyskiem,i mam guza koło kolana:angryy:,Ja do niego co ty kretynie wyprawiasz,a ten się do mnie odwraca i zaczął cieszyć się jak głupi,skakał i chciał mi buzi dać:evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 To dobrze..może nagradzaj go za chodzenie na luźnej smyczy ,albo techniką że stajesz jak drzewo i czekasz aż przestanie ciągnąć lub zmiana kierunku kiedy ciągnie (najlepiej korzystać ze wszystkich ;) ) A właściwie jak używaliście kolczatki? Quote
Oscar Patric Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Oscar to tak robi:) z 20/25 m idzie przylepiony do nogi,potem ciągnie jak głupi-tak jak by ćwiczył WP,potem idzie koło nogi tak grzecznie,ale nie może w pobliżu pojawić się żadny piesek/zwierzak nawet ptaszek:mad: bo w tedy z ćwiczenia nici a na żadną zabawkę ni patyczek Oscar ćwiczył nie będzie,jego to nie interesuje po prostu Quote
Dzikie nieporadne Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='unikatowydiament']Oscar to tak robi:) z 20/25 m idzie przylepiony do nogi,potem ciągnie jak głupi-tak jak by ćwiczył WP,potem idzie koło nogi tak grzecznie,ale nie może w pobliżu pojawić się żadny piesek/zwierzak nawet ptaszek:mad: bo w tedy z ćwiczenia nici a na żadną zabawkę ni patyczek Oscar ćwiczył nie będzie,jego to nie interesuje po prostu[/QUOTE] A ulubione jedzenie? Quote
Oscar Patric Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Mada95']A ulubione jedzenie?[/QUOTE] gotowany kurczak:) więc z chęcią weźmie dwa/trzy kawałeczki,a potem to nawet nie zwraca uwagi:eviltong: z moich obserwacji,jak Synusia uczę czego kolwiek to tak na sucho dobrze mu wychodzi,właśnie bez jedzonka,bez zabawek i jak najmniej głaskania On ma problemy z uczeniem,wszystko go rozprasza,i do tego musi mnieć swój dzień,jak chce się uczyć to idzie mu dobrze a jak nie chce to nawet mogę stanąć na głowie,i nic to nie da:angryy: Quote
phase Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01627.jpg uwielbiam jak on tak stoi i taki poważny jest. ;) I kolczatka na odwrót pięknie! :) Pozdrawiamy, łapka od Żabci. :) Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01639.jpg kolczatka odwrotnie :multi::loveu: Tak z ciekawości... jak uczysz Oscarka by nie ciągnął to co robisz? Pozdrawiam niedzielnie :) Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Wkońcu do Was dotarłam :D[/QUOTE] aj,no tak pewnie dużo masz do nadrobienia:eviltong: Iza,Oscar siada przy mojej prawej nodze,luźno smycz do prawej ręki i komenda idziemy,a jak Synalek ciągnie komenda równaj,z jednoczesnym szarpnięciem do tyłu Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Aha:) Mam nadzieję, że Oscar w końcu przestanie ciągnąć zupełnie. Wystarczy Twoja cierpliwość i upartość i wszystko jest możliwe :) Quote
Recommended Posts