Lantash Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dostaliśmy próbki na wystawie w Warszawie, próbował ktoś?? Quote
kelpie87 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dołączam się do pytania. Szczególnie interesują mnie szampony do czarnej i do szorstkiej sierści oraz odżywki czy nie zmiękczają zbytnio włosa. Quote
sachma Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ja dostałam ofertę, zadzwoniłam i wysłali mi próbki.. Szampon kiwi jest bardzo mało wydajny.. na mojego małego psa (37cm w kłębie) poszła prawie cała próbka.. sierść jest porównywalnie czysta do wcześniejszego szamponu.. zapachu fajny, ale słabiutki.. mam inny szampon nie perfumowany i odczuwalność zapachu jest podobny.. odżywka witalizująca słabo się spłukuje.. niby polecana szczególnie dla psów o gęstej sierści.. no mój jakoś strasznie gęstej jeszcze nie ma, a płukanie było masakrą.. ale co ważne - sierść się nie popsuła :P nie wiem jak to by było na dłuższą metę. Rzeczywiście, muszę przyznać że łatwiej się go rozczesywało. Quote
Bura Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 U nas żadna rewelacja, Pantene lepszy :P Quote
kasia&jaga Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dostałam próbki na wystawie i faktycznie wydaję mi się że szampony mało wydajne.... i delikatny zapach.... Quote
Yourii Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Osobiście jestem bardzo zadowolona z tej firmy, miałam okazję przetestować próbki szamponu z biotyną oraz odżywki i od tego czasu zostałam przy tej marce :) Quote
maga18 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 uzywalam calej serii z próbek - i bylo ok - ładnie sie pieniły, szybko spłukiwały i jak dla mnie były wydaje - a dodam ze kąpałam w nich owłosione grzywacze :) teraz bede eksperymentowac od początku hihi :) i co do zapachu to im bardziej neutralny tym dla mnie lepiej, wiec PSH tu ma duzego plusa Quote
Yuveza Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A znacie jakieś tanie szampony dla westa, nie jeżdżę na wystawy więc nie musi być jakiś super, najbardziej zależy mi na długotrwałym zapachu. Quote
Yuveza Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A znacie jakieś tanie szampony dla westów, zależy mi na długotrwałym zapachu na razie używam gotlieba, zna ktoś ten szampon? Quote
Cockermaniaczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 megamazon:)Zapachy suuper i psy dlugo pachna:)Szampony nawet w fajnych cenach:) [URL]http://www.royaldog.pl/product_info.php?cPath=109_118&products_id=289[/URL] [url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=megamazon[/url] [url]http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=474&page=1[/url] Quote
Cockerek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ja użyłam próbek szamponu do białego włosa (trzeba dobrze rozcieńczyć!), szamponu dla długich włosów (też rozcieńczyć, super pachnie), odżywki witalizującej - gęsta, łatwo się spłukała, ładnie pachnie, włosy wygładzone). Ogólnie bardzo dobre wrażenie! Quote
Adamant Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja stosowałam na różnych rasach spaniele angielskie i amerykańskie westy oraz sznaucery i beagle i jestem zadowolona, bardzo wydajne i niedrogie :multi: nie powodują uczuleń Te próbki są do rozcieńczania :cool3: a kontakt na stronie PSH Polska, są też na facebooku Quote
madmax Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Adamant']ja stosowałam na różnych rasach spaniele angielskie i amerykańskie westy oraz sznaucery i beagle i jestem zadowolona, bardzo wydajne i niedrogie :multi: nie powodują uczuleń Te próbki są do rozcieńczania :cool3: a kontakt na stronie PSH Polska, są też na facebooku[/QUOTE] Adamant, a mogłabyś coś polecić właśnie dla spaniela angielskiego? Znajomi przygarnęli niespełna rocznego bidula uratowanego z jakiejś pseudo. Maly jest naprawde obficie obdarzone przez naturę włosem i szukają przystępnych cenowo kosmetyków dla niego( szampon+ odżywka). Przyznam, że moje zainteresowanie wzbudziły maski. Czy masz może z nimi jakieś doświadczenia? Quote
Sonya-Nero Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ... również wspaniale sprawdzają się na [B]pudlach[/B] :klacz: zarówno jako kosmetyki pielęgnacyjne między wystawami jak i jako kosmetyki wystawowe. Doskonale rozczesują kołtuny, rewelacyjnie zabezpieczają sierść przed dalszym kołtunieniem się :klacz: Quote
chrupcia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zamówiłam próbki i dzisiaj przyszły :) w piątek będę testować, mam nadzieje że będzie ok :p prosiłabym tylko o rady co do rozcieńczania :razz: głównie chodzi mi o odżywkę ??? :razz: Quote
Hawanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 mam szampon Silk i nawilżający Aloe Vera z tych szamponów lepszy jest nawilżający co do odżywke fajna jest Witalizująca maseczki fajne i Chwale sobie preparat Wzmacniający Końcówki włosów :) Quote
chrupcia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja zamówiłam próbki szamponu Aloe Vera i odżywki witalizującej, mam nadzieję że będzie ok :p i nadal prosze o podanie rozcieńczenia !! :) Quote
chrupcia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ok, więc tak - wczoraj było pierwsze testowanie, jak na razie wydaje mi sie jak najbardziej ok, ale to po pierwszej kąpieli i spacerach w ubranku, zobaczymy jak będzie później :p Quote
Angelka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To są jakieś płatne próbki ? I jak mogę je zdobyć ? Quote
chrupcia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Angelka']To są jakieś płatne próbki ? I jak mogę je zdobyć ?[/QUOTE] Ja napisałam do Pani maila i otrzymałam próbki :) Quote
Hawanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Angelka']To są jakieś płatne próbki ? I jak mogę je zdobyć ?[/QUOTE] próbki sa darmowe ale to jest podstawowy zestaw czyli szampon do białych psów szampon Alove vera i odżywka witalizująca :) Quote
Angelka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Hawanka']próbki sa darmowe ale to jest podstawowy zestaw czyli szampon do białych psów szampon Alove vera i odżywka witalizująca :)[/QUOTE] Supcio, a mogę prosić o tego maila ? Quote
Hawanka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Angelka']Supcio, a mogę prosić o tego maila ?[/QUOTE] Pw.............. Quote
psyja Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ja jestem zachwycona szamponem nawilżającym:loveu: żaden szampon jeszcze nie spełnił do tego stopnia moich oczekiwań, do tego ta cena:D zdecydowanie polecam!!!!!! Quote
Recommended Posts