Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dostałam ofertę, zadzwoniłam i wysłali mi próbki..
Szampon kiwi jest bardzo mało wydajny.. na mojego małego psa (37cm w kłębie) poszła prawie cała próbka.. sierść jest porównywalnie czysta do wcześniejszego szamponu.. zapachu fajny, ale słabiutki.. mam inny szampon nie perfumowany i odczuwalność zapachu jest podobny..
odżywka witalizująca słabo się spłukuje.. niby polecana szczególnie dla psów o gęstej sierści.. no mój jakoś strasznie gęstej jeszcze nie ma, a płukanie było masakrą..

ale co ważne - sierść się nie popsuła :P nie wiem jak to by było na dłuższą metę.
Rzeczywiście, muszę przyznać że łatwiej się go rozczesywało.

• 1 month later...
Posted

Osobiście jestem bardzo zadowolona z tej firmy, miałam okazję przetestować próbki szamponu z biotyną oraz odżywki i od tego czasu zostałam przy tej marce :)

Posted

uzywalam calej serii z próbek - i bylo ok - ładnie sie pieniły, szybko spłukiwały i jak dla mnie były wydaje - a dodam ze kąpałam w nich owłosione grzywacze :)

teraz bede eksperymentowac od początku hihi :)

i co do zapachu to im bardziej neutralny tym dla mnie lepiej, wiec PSH tu ma duzego plusa

Posted

megamazon:)Zapachy suuper i psy dlugo pachna:)Szampony nawet w fajnych cenach:)
[URL]http://www.royaldog.pl/product_info.php?cPath=109_118&products_id=289[/URL]
[url]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=megamazon[/url]
[url]http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=474&page=1[/url]

• 4 weeks later...
Posted

Ja użyłam próbek szamponu do białego włosa (trzeba dobrze rozcieńczyć!), szamponu dla długich włosów (też rozcieńczyć, super pachnie), odżywki witalizującej - gęsta, łatwo się spłukała, ładnie pachnie, włosy wygładzone).
Ogólnie bardzo dobre wrażenie!

• 4 weeks later...
Posted

ja stosowałam na różnych rasach
spaniele angielskie i amerykańskie
westy oraz sznaucery i beagle i jestem zadowolona, bardzo wydajne i niedrogie :multi:
nie powodują uczuleń
Te próbki są do rozcieńczania :cool3:

a kontakt na stronie PSH Polska, są też na facebooku

Posted

[quote name='Adamant']ja stosowałam na różnych rasach
spaniele angielskie i amerykańskie
westy oraz sznaucery i beagle i jestem zadowolona, bardzo wydajne i niedrogie :multi:
nie powodują uczuleń
Te próbki są do rozcieńczania :cool3:

a kontakt na stronie PSH Polska, są też na facebooku[/QUOTE]

Adamant, a mogłabyś coś polecić właśnie dla spaniela angielskiego?
Znajomi przygarnęli niespełna rocznego bidula uratowanego z jakiejś pseudo. Maly jest naprawde obficie obdarzone przez naturę włosem i szukają przystępnych cenowo kosmetyków dla niego( szampon+ odżywka).
Przyznam, że moje zainteresowanie wzbudziły maski. Czy masz może z nimi jakieś doświadczenia?

Posted

... również wspaniale sprawdzają się na [B]pudlach[/B] :klacz: zarówno jako kosmetyki pielęgnacyjne między wystawami jak i jako kosmetyki wystawowe.
Doskonale rozczesują kołtuny, rewelacyjnie zabezpieczają sierść przed dalszym kołtunieniem się :klacz:

Posted

zamówiłam próbki i dzisiaj przyszły :)
w piątek będę testować, mam nadzieje że będzie ok :p
prosiłabym tylko o rady co do rozcieńczania :razz:
głównie chodzi mi o odżywkę ??? :razz:

Posted

mam szampon Silk i nawilżający Aloe Vera z tych szamponów lepszy jest nawilżający
co do odżywke fajna jest Witalizująca
maseczki fajne i Chwale sobie preparat Wzmacniający Końcówki włosów :)

Posted

ok, więc tak - wczoraj było pierwsze testowanie, jak na razie wydaje mi sie jak najbardziej ok, ale to po pierwszej kąpieli i spacerach w ubranku, zobaczymy jak będzie później :p

Posted

[quote name='Angelka']To są jakieś płatne próbki ? I jak mogę je zdobyć ?[/QUOTE]
próbki sa darmowe ale to jest podstawowy zestaw czyli szampon do białych psów szampon Alove vera i odżywka witalizująca :)

Posted

[quote name='Hawanka']próbki sa darmowe ale to jest podstawowy zestaw czyli szampon do białych psów szampon Alove vera i odżywka witalizująca :)[/QUOTE]
Supcio, a mogę prosić o tego maila ?

Posted

ja jestem zachwycona szamponem nawilżającym:loveu: żaden szampon jeszcze nie spełnił do tego stopnia moich oczekiwań, do tego ta cena:D zdecydowanie polecam!!!!!!