Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zobaczymy, to jest decyzja Renaty- myślę,że ona na nic czekac nie bedzie bo wiesz, że nie potrafi mysląc, że pies ma źle. Taka dobra ta duszyczka:) Quote
mrs.ka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 gratulacje,to wspaniale ,że Tania znalazła domek :multi:ale wcale się nie dziwię ,ona tak pięknie się prezentowała na tych ostatnich zdjęciach ,że kolejka powina sie ustawić:lol: ja zaraz wrzucę na wątek transportowy czy ktoś nie jedzie z W-wy do Poznania Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No właśnie zrob to- a może akurat. Mrs.ka zakładamy Aresowi wątek osobny. W czwartek jesteśmy wstępnie umówione na rtg dla Areska jeśli nic nam nie stanie na drodze, bo z tym różnie bywa. Quote
megii1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Juz znalazłam dziewczynę z Dogo, która w piątek o 16 jedzie pociągiem do Poznania i zabierze Tanię:). Ale mam do was prośbę o zoorganizowanie kogoś na wizytę przedadopcyjną do tego piatku. Please - mi nikt nie przychodzi teraz do głowy a czasu nie jest dużo. Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 W Poznaniu? Może Weronia, już wysyłam jej PW Quote
mrs.ka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 nie ma sprawy:lol: juz dzwonię do [B]Weroni[/B],to ona zakładała ten wątek ,zna psy i mieszka w Poznaniu Quote
megii1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Byłoby super:) Renia mówi, że ludzie fajni ale sprawdzić trzeba. Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To dzwoń Dominika bo ja jak zawsze puste konto i mogę tylko do Ciebie i Renaty dzwonić, ja wysłałam jej pw. Quote
mrs.ka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 już załatwione:lol: Weronia bardzo chętnie sprawdzi domek,tylko musimy podac jej kontakt. Zresztą pewnie sama zajrzy jutro na wątek :lol: Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Super, że to właśnie ona sprawdzi domek, bo poznała psiaki osobiście:) Ciotki zapraszam na mój bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193343-Płaszczyk-skórzany-i-kurtki-na-Prado-i-Sonię-do-3.10-g-23[/URL] Quote
Wet-siostra Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='mrs.ka']ja zaraz wrzucę na wątek transportowy czy ktoś nie jedzie z W-wy do Poznania[/QUOTE] A co z transportem Areska i Bambo?Myślisz nad tym,czy sprawa nieaktualna? Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ares jedzie do domu tymczasowego do Nes2009. Quote
mrs.ka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='Wet-siostra']A co z transportem Areska i Bambo?Myślisz nad tym,czy sprawa nieaktualna?[/QUOTE] dla Areska DT zorganizowała Nasz Renatka i dzięki jej za to bo ja i Ania102 nie dałybyśmy rady:shake: po za tym skoro to ma być tymczas to lepiej żeby był "pod ręką" ,a do tego Twojego Przemyśla to nijak dojechać:eviltong: Bambo chciałabym żeby jeszcze przed zimą do Ciebie trafił tylko z tym transportem problem bo mój TZ zabiera mój samochód i do grudnia nie mam czym psy wozić :razz: a do tego Przemyśla jakoś nikt nie jeździ najwyżej do Rzeszowa Quote
megii1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 W sprawie kontaktu do ludzi trzeba kontaktować się jak najszybciej z Rentą. Mój Darek nie może zawieźć w piątek Tani do Wawy ale przyjedzie po nią dziewczyna z wątku transportowego Pati - C i o 15:30 przekaże na dworcu centralnym Tebe z dogo. Quote
Ania102 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zadzwonię jutro do Renaty i wezmę nr tel. Reniu jeśli czytasz to wyślij mi mailem a zadzwonić i tak zadzwonię:) Quote
Wet-siostra Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='mrs.ka']dla Areska DT zorganizowała Nasz Renatka i dzięki jej za to bo ja i Ania102 nie dałybyśmy rady:shake: po za tym skoro to ma być tymczas to lepiej żeby był "pod ręką" ,a do tego Twojego Przemyśla to nijak dojechać:eviltong: Bambo chciałabym żeby jeszcze przed zimą do Ciebie trafił tylko z tym transportem problem bo mój TZ zabiera mój samochód i do grudnia nie mam czym psy wozić :razz: a do tego Przemyśla jakoś nikt nie jeździ najwyżej do Rzeszowa[/QUOTE] No,tak,w sumie racja,Przemyśl to już całkiem koniec świata... :-( Jakoś rzeczywiście mało kto tu jeździ...Zima za pasem,fajnie by było,gdyby Bambo nie musiał jej spędzać na łańcuchu...Tylko-jak go do mnie dostarczyć??? Co do Areska i dt-też masz rację,jestem dość daleko...Niestety,nie jestem w stanie adoptować na stałe dwóch psiaków.Nie chcę adoptować,a potem prosić o pomoc w utrzymaniu.Nie w tym rzecz.Co innego dt-w tym przypadku można prosić o pomoc. A co z łapką Aresa?Czy rzeczywiście myślicie o amputacji?Może dałoby się jej jakoś uniknąć?Konsultowałaś sprawę z dr.Fedaczyńskim?On nawet na odległość potrafi wyleczyć...:-) Quote
Weronia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziewczyny, prześlijcie mi eską numer i adres domu, to sprawdzę, ok? Najbardziej pasowałoby mi dziś. Quote
Ania102 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Weronia zadzwonię jutro do Renaty i dowiem się szczegółów, bo wiem że ona już kogoś na kontrolkę wysyła ale świetnie byłoby jakbyś Ty tez poszła, bo znasz sprawę i moze byłoby razniej. Quote
Ania102 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ares nie jedzie jednak do DT, póki co zostaje na starych śmieciach a my szukamy dalej. Quote
Wet-siostra Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kurcze,szkoda...Czemu mieszkam tak daleko??? :-( Quote
Ania102 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tinka w nowy domku:) Megii1 napewno napisze szczegóły,na które sama czekam:) Renata chce wziąść kolejną suczkę i Areska. Potrzebny będzie transport starachowice- warszawa. Quote
megii1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No wlaśnie - Tinka w nowym domku:) Będzie mieszkać w domu z ogrodem i będzie miała Państwa po 50- tce tylko dla niej. Z tego co zrozumiałam Państwo są czynni zawodowo ale z powodu rehabilitacji przez najbliższe miesiące będą siedzieć w domu. Tinka będzie generalnie mieszkać w ogrodzi i mieć do dyspozycji budę (trochę za dużą ale Pan ją zmniejszy) a chłodniejsze dni będzie spędzać w domu. Sunia bardzo się zestresowała nową sytuacją; dawała się głaskać Państwu ale cały czas była szytywna i zdenerwowana. Dzwoniłam już do Pańśtwa więc wiem, ze choroby lokomycjnej nie ma ale na podwórku nie podchodzi do nich, nie wchodzi do budy tylko siedzi przy samochodzie. Powiedziałam Państwu ze ona ma teraz okres aklimatyzacji i żeby byli dla niej wyrozumiali. Tinka dostała wyprawkę w postaci karmy na parę dni (żeby nie było reweolucji przy zmianie sposobu karmienia bo będzie miała gotowane), książeczkę, smaczki, adresownik. Trzymajcie kciuki żeby szybko się zadomowiła:) [IMG]http://images41.fotosik.pl/343/c417a1387f37d282med.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/328/f9677657356a358emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/347/7542e488c63079dcmed.jpg[/IMG] Quote
Ania102 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tinko gratulację! Pan wygląda na poczciwego człowieka a ogród piękny. Tylko siostrzyczki będą za soba tęsknić...ale wreszcie obie będą miały po ludziu przy sobie- cudownie!!! Renata ma odwiedzić Tinkę w przyszłym tygodniu:) [B]WERONIU[/B] kontrolka była w ten dzien kiedy mrs.ka Ci pisała i wypadła bardzo dobrze...ale sprawdzisz po adopcji- ona jutro jedzie. Może w przyszłym tygodniu, nie ma pośpiechu. Quote
idusiek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 eja Tania?! kurdę ona powinna tez siedziec w nowym domu.. Quote
Ania102 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jutro Tania jedzie. Megii nic się nie zmieniło z transportem? Quote
Recommended Posts