Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratulacje,to wspaniale ,że Tania znalazła domek :multi:ale wcale się nie dziwię ,ona tak pięknie się prezentowała na tych ostatnich zdjęciach ,że kolejka powina sie ustawić:lol:

ja zaraz wrzucę na wątek transportowy czy ktoś nie jedzie z W-wy do Poznania

Posted

No właśnie zrob to- a może akurat. Mrs.ka zakładamy Aresowi wątek osobny.
W czwartek jesteśmy wstępnie umówione na rtg dla Areska jeśli nic nam nie stanie na drodze, bo z tym różnie bywa.

Posted

Juz znalazłam dziewczynę z Dogo, która w piątek o 16 jedzie pociągiem do Poznania i zabierze Tanię:). Ale mam do was prośbę o zoorganizowanie kogoś na wizytę przedadopcyjną do tego piatku. Please - mi nikt nie przychodzi teraz do głowy a czasu nie jest dużo.

Posted

Super, że to właśnie ona sprawdzi domek, bo poznała psiaki osobiście:)

Ciotki zapraszam na mój bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193343-Płaszczyk-skórzany-i-kurtki-na-Prado-i-Sonię-do-3.10-g-23[/URL]

Posted

[quote name='Wet-siostra']A co z transportem Areska i Bambo?Myślisz nad tym,czy sprawa nieaktualna?[/QUOTE]

dla Areska DT zorganizowała Nasz Renatka i dzięki jej za to bo ja i Ania102 nie dałybyśmy rady:shake: po za tym skoro to ma być tymczas to lepiej żeby był "pod ręką" ,a do tego Twojego Przemyśla to nijak dojechać:eviltong: Bambo chciałabym żeby jeszcze przed zimą do Ciebie trafił tylko z tym transportem problem bo mój TZ zabiera mój samochód i do grudnia nie mam czym psy wozić :razz: a do tego Przemyśla jakoś nikt nie jeździ najwyżej do Rzeszowa

Posted

W sprawie kontaktu do ludzi trzeba kontaktować się jak najszybciej z Rentą.
Mój Darek nie może zawieźć w piątek Tani do Wawy ale przyjedzie po nią dziewczyna z wątku transportowego Pati - C i o 15:30 przekaże na dworcu centralnym Tebe z dogo.

Posted

[quote name='mrs.ka']dla Areska DT zorganizowała Nasz Renatka i dzięki jej za to bo ja i Ania102 nie dałybyśmy rady:shake: po za tym skoro to ma być tymczas to lepiej żeby był "pod ręką" ,a do tego Twojego Przemyśla to nijak dojechać:eviltong: Bambo chciałabym żeby jeszcze przed zimą do Ciebie trafił tylko z tym transportem problem bo mój TZ zabiera mój samochód i do grudnia nie mam czym psy wozić :razz: a do tego Przemyśla jakoś nikt nie jeździ najwyżej do Rzeszowa[/QUOTE]

No,tak,w sumie racja,Przemyśl to już całkiem koniec świata... :-( Jakoś rzeczywiście mało kto tu jeździ...Zima za pasem,fajnie by było,gdyby Bambo nie musiał jej spędzać na łańcuchu...Tylko-jak go do mnie dostarczyć???
Co do Areska i dt-też masz rację,jestem dość daleko...Niestety,nie jestem w stanie adoptować na stałe dwóch psiaków.Nie chcę adoptować,a potem prosić o pomoc w utrzymaniu.Nie w tym rzecz.Co innego dt-w tym przypadku można prosić o pomoc.
A co z łapką Aresa?Czy rzeczywiście myślicie o amputacji?Może dałoby się jej jakoś uniknąć?Konsultowałaś sprawę z dr.Fedaczyńskim?On nawet na odległość potrafi wyleczyć...:-)

Posted

Weronia zadzwonię jutro do Renaty i dowiem się szczegółów, bo wiem że ona już kogoś na kontrolkę wysyła ale świetnie byłoby jakbyś Ty tez poszła, bo znasz sprawę i moze byłoby razniej.

Posted

Tinka w nowy domku:) Megii1 napewno napisze szczegóły,na które sama czekam:)
Renata chce wziąść kolejną suczkę i Areska. Potrzebny będzie transport starachowice- warszawa.

Posted

No wlaśnie - Tinka w nowym domku:) Będzie mieszkać w domu z ogrodem i będzie miała Państwa po 50- tce tylko dla niej. Z tego co zrozumiałam Państwo są czynni zawodowo ale z powodu rehabilitacji przez najbliższe miesiące będą siedzieć w domu. Tinka będzie generalnie mieszkać w ogrodzi i mieć do dyspozycji budę (trochę za dużą ale Pan ją zmniejszy) a chłodniejsze dni będzie spędzać w domu.
Sunia bardzo się zestresowała nową sytuacją; dawała się głaskać Państwu ale cały czas była szytywna i zdenerwowana. Dzwoniłam już do Pańśtwa więc wiem, ze choroby lokomycjnej nie ma ale na podwórku nie podchodzi do nich, nie wchodzi do budy tylko siedzi przy samochodzie. Powiedziałam Państwu ze ona ma teraz okres aklimatyzacji i żeby byli dla niej wyrozumiali.
Tinka dostała wyprawkę w postaci karmy na parę dni (żeby nie było reweolucji przy zmianie sposobu karmienia bo będzie miała gotowane), książeczkę, smaczki, adresownik.
Trzymajcie kciuki żeby szybko się zadomowiła:)

[IMG]http://images41.fotosik.pl/343/c417a1387f37d282med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images46.fotosik.pl/328/f9677657356a358emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/347/7542e488c63079dcmed.jpg[/IMG]

Posted

Tinko gratulację! Pan wygląda na poczciwego człowieka a ogród piękny. Tylko siostrzyczki będą za soba tęsknić...ale wreszcie obie będą miały po ludziu przy sobie- cudownie!!!
Renata ma odwiedzić Tinkę w przyszłym tygodniu:)

[B]WERONIU[/B] kontrolka była w ten dzien kiedy mrs.ka Ci pisała i wypadła bardzo dobrze...ale sprawdzisz po adopcji- ona jutro jedzie. Może w przyszłym tygodniu, nie ma pośpiechu.