Wet-siostra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zuzka2 napisał(a):A Bamboo to już na zawsze czy na DT w Przemyślu,bo nie mogę załapać z wątku;-)a mam go cały czas na szerloku.W sumie chyba nieduże zainteresowanie seniorkami,ale jak już ma domek,to usunę. Na zawsze!!!! Nie oddam go!!!! :-) To MÓJ Zefir!!! Quote
Zuzka2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wiem,że to Zefir-Dżeki,bo czytam na bieżąco,ale nie mogłam załapać tylko jednego:czy DT czy DS;-) Quote
Wet-siostra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 DS,DS... :-) Na DT raczej bym mu imienia nie zmieniała... No i nie rozpieszczałabym go... Choć...I tak NIE rozpieszczam... ;-) %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania102 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zefir wyłazi się u Ciebie Wet za te wszystkie lata na łańcuchu, a jak on kondycyjnie? Nie trzęsą mu się łapki? Mój Willy- senior nie najlepiej w te mrozy:-( Megi1 jak się ma Julka i Leni? Quote
mrs.ka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 noooo,trzęsą mu się ale pewnie z radosci :) Quote
Wet-siostra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja już nie raz pisałam,że ta jego starość to udawana...:razz: Zefir ma w sobie więcej energii niż Tyrsa! A niby starszy od niej...:crazyeye: Wystarczy,że zobaczy jak się ubieram,a biega i skacze.Nauczył się od Bony doskakiwania do łydek... :evil_lol: Co prawda bezzębna buźka nie jest w stanie wyrządzić żadnej szkody,niemniej wyraźnie i jasno przekazuje: no ubieraj się szybciej,JA CHCĘ JUŻ IŚĆ!!! :diabloti: Na spacerze mały ciągnie jak smok,być może widać to na filmiku...Nadawałby się na psa pociągowego,bezczelnie wykorzystuję go przy podejściach pod górę...:cool3: Ze smyczy niestety nie mogę go spuścić,ponieważ w ogóle nie słucha a ja nie chcę go stresować łapanką...:oops: Ale myślę,że ta 5-metrówka mu wystarczy...:oops: Wolę nie ryzykować puszczenia go luzem...:oops: Łapki mu się nie trzęsą,je za trzech,ale jakoś nie chce tyć...:roll: Za to wydaje mi się,że sierść zrobiła się bardziej błyszcząca. Kilka zdjęć ze spacerku. %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
mrs.ka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 wiesz co,ja nawet ostatnio rozmawiałam z naszym wetem o Zefirku ,bo on go zna najdłużej ,i pytałam po raz kolejny ile może mieć lat (pies oczywiście:) bo opowiadam jaki wigor wykazuje w nowym domu i to niemożlwe ,żeby miał kilkanaście. Ale wet powiedział ,że co najmniej od dziesięciu lat go szczepi ,a już miał kilka jak trafił do Heleny. No cóż ,widać czuje się szczęśliwy i nie będziemy liczyć mu już lat. Wet-siostro ,u nas takich wysyp psiaków i to szczeniaków ale za daleko ,sama wiesz Quote
Ania102 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A może Wet Siostro byś na tym swoim szybowcu przyleciała po jakiegoś;) Quote
Wet-siostra Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ania102 napisał(a):A może Wet Siostro byś na tym swoim szybowcu przyleciała po jakiegoś;) Nie mam szybowca,tylko paralotnię... ;-) Poza tym teraz latają tylko "napędowcy" i zimno-lubni...Sezon dla ciepłolubów,takich jak ja,jest już zakończony...:-( Ale zawsze mogę przylecieć na...miotle...:diabloti: Quote
Wet-siostra Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='mrs.ka']wiesz co,ja nawet ostatnio rozmawiałam z naszym wetem o Zefirku ,bo on go zna najdłużej ,i pytałam po raz kolejny ile może mieć lat (pies oczywiście:) bo opowiadam jaki wigor wykazuje w nowym domu i to niemożlwe ,żeby miał kilkanaście. Ale wet powiedział ,że co najmniej od dziesięciu lat go szczepi ,a już miał kilka jak trafił do Heleny. No cóż ,widać czuje się szczęśliwy i nie będziemy liczyć mu już lat. Wet-siostro ,u nas takich wysyp psiaków i to szczeniaków ale za daleko ,sama wiesz Zefir po prostu wypił eliksir młodości...:evil_lol: Śledzę Wasze wątki,wiem,że u Was tragedia z tymi psiakami...:shake: Najgorsza ta bezsilność...:roll: Niestety nie jestem w stanie przybliżyć Przemyśla...:oops: To rzeczywiście "koniec świata"...:placz: Ale gdy patrzę na zakopanego w pościeli Zefirka(tak,tak,zakopanego,stwierdził,że już mu zwykłe leżenie nie wystarcza i robi sobie posłanko na łóżku :cool3: ) i myślę o tych bezdomnych biedakach to aż żal serce ściska...Na stałe już nie , ale choć na czas zimy mogłabym jakiegoś przygarnąć...:oops: No ale jest jak jest... :shake: Quote
Ania102 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Wet Siostra'] Nie mam szybowca,tylko paralotnię... Poza tym teraz latają tylko "napędowcy" i zimno-lubni...Sezon dla ciepłolubów,takich jak ja,jest już zakończony... Ale zawsze mogę przylecieć na...miotle... Ok może być miotła, to zrobimy Ci lądowisko u mrs.ki na dachu;) Quote
Wet-siostra Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 No cooo Ty? Żeby zwierzaki zawału dostały??? Quote
Wet-siostra Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Red Bull pilnie potrzebny...-nie nadążam za Zefirkiem!!! :diabloti: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us W niektórych przypadkach Zefirek robi za darmową wyciągarkę...:evil_lol: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Zefir górą! :lol: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Tyrsa chwilowo objęła prowadzenie-ale tylko dlatego,że nie jest na smyczy...:cool3: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Paczkę z red-bulem proszę wysłać na adres domowy.:diabloti: Quote
mrs.ka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 dawaj,dawaj, no co Ty:cool1: "dziadek" ZEFIREK ma lepszą kondycje:eviltong: Quote
Wet-siostra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 "Dziadek", "Dziadek"...Dobre sobie,nie wyrabiam!!!! Ufffffff... A tu dowód prawdziwości moich słów o układaniu sobie pościeli... %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us ...a pańcia niech idzie spać na kocyk! ;-) %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
mrs.ka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wet-siostra napisał(a): ...a pańcia niech idzie spać na kocyk! ;-) no a jak Ty myślałaś:evil_lol: i żeby nie przyszło ci do głowy zmieniać tego układu :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ani bym się nie ważyła...Jestem w mniejszości... Quote
Wet-siostra Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Ania102']Ok może być miotła, to zrobimy Ci lądowisko u mrs.ki na dachu;) Przemyślałam sprawę...Uwaga! Nadlatuję!!! :diabloti: -lądowisko gotowe??? :razz: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
mrs.ka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 no popatrz od razu wiedziałam ,że to Ty....krążysz nad moją stodołą:roflt: Quote
Wet-siostra Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='mrs.ka']no popatrz od razu wiedziałam ,że to Ty....krążysz nad moją stodołą:roflt: A jesteś pewna,że to nie był Mikołaj??? :diabloti: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
mrs.ka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 wow, w życiu bym cię nie poznała w tym przebraniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! :loveu: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us Quote
mrs.ka Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Najserdeczniejsze życzenia, cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła, miłej atmosfery oraz zdrowia. Świąt dających Wam radość i odpoczynek, oraz wiarę i nadzieję na Nowy Rok 2011, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. W tych wyjątkowych dniach szczerze życzę Wszystkim Forumowiczom, aby w Waszych domach panowała miłość, radość i wzajemne zrozumienie, a Nowy Rok przyniósł wiele sukcesów i zadowolenia z podjętych wyzwań... Quote
megii1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zapraszam na bazarki dla Dorki i Tinki:) http://www.dogomania.pl/threads/198944-Super-ciuchy-rozmiar-34-36-38-dla-Dorki-i-Tinki!-Do-09.01.2010-!!! http://www.dogomania.pl/threads/198938-Pi%C4%99kna-oryginalna-bi%C5%BCu%C5%BCteria-dla-Dorki-i-Tinki!-Do-09.01.2010!!! http://www.dogomania.pl/threads/198931-Bazarek-dla-Dorki-i-Tinki-buty-bluzeczki-sweterki-i-inne!-Do-09.01.2010! Quote
Recommended Posts