Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patikujek, Ciuci- dziekuje za chec pomocy. Skorzystam z pewnoscia w najblizszym czasie. Teraz w domu mam remont i czasu niewiele:shake::shake:
Ide ogladac bloga.

Posted

Szkoda, że jeszcze foteczek kluseczek nie ma, ale cóż i ja poczekam z niecierpliwością. No nic bedę zaglądała częściej to może coś się pojawi :D

Posted

cuciola napisał(a):
dzisiaj wieczorem bede rozmawiala z hodowca..byc moze beda jakies nowosci..kto wie?

No to czekam z niecierpliwoscia na jakies info:cool3:

Posted

Cuciola a kiedy właściweie go odbierasz?
jeszcze nie dawno tez z taką niecierpliwością czekałam na wiadomości o mojej małej od hodowcy;) .Ach to czekanie...

Posted

Jureja napisał(a):
Cuciola a kiedy właściweie go odbierasz?

z powodu egzaminow na studiach nie uda mi sie po maluszka pojechac od razu jak bedzie mial skonczone 8 tygodni wiec jedziemy 12 lipca..juz za miesiac :multi: maluch bedzie mial wtedy dokladnie 2 miesiace! :loveu:

Posted

czemu wczesniej? tak bylo palnowane..po egzaminach..na wakacje zeby miec duzo czasy dla malucha a jak w pazdzierniku sie zaczna studia to juz bedzie troszke "odchowany" :)

daj mi odnosnik do twojej nowej pociechy do fotek..

Posted

Jureja nie wiedzialam ze masz fretke..fajne to stworzenie? tak na wolnosci na tym skalniaku to ona nie ucieka?
ciocia mojego TZ-ta ma 2 pieski preriowe..ale na wolnosci uciekaja..czasami w domu je wypuszcza w pokoju..

matulka jest cudowna... :)

Posted

Fretka była oczywiście na szelkach tylko pewnie nie były widoczne.
To urocze zwierzęta:loveu: ,bardzo wesołe, inteligentne,pełne energii potrafią szaleć non stop przez kilka godzin:evil_lol: .
Ta brązowa chodzi za mną jak pies i reaguje na zawołanie.Natomiast druga była dość duża,gdy ja kupiłam i jest nieco znerwicowana:shake: ,wciąż jeszcze gryzie.

A te pieski preriowe to jakie sÄ…?Jest z nimi jakiÅ› kontakt?

Posted

tu sa 2 lobuzy cioci..Spica i Chicco..
http://www.aaeweb.net/images/caniprateria.jpg

to sa takie wieksze wiewiorki...i fajnie jedza orzeszki..w tych lapkach trzymaja orzeszka i sobie go gryza..
a tak poza tym to te stworzonka sa bardzo szybkie jak chomiki i trzeba uwazac w domu zeby gdzies za szafke nie weszlo..
poza tym sympatyczne..
ale dla mnie to wszystko jest szczuropodobne..
jednym slowem wole psy...

wieczorem beda nowe fotki maluchow..po meczu :D

Posted

Słodki ten piesek:loveu:
ale faktycznie taki wiewiórkowaty;) .Ja generalnie też nie przepadam za gryzoniami...wole drapieżne najbardziej psy potem fretki i koty:cool1: .