Tośka_m Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Taura - a cóż robiłaś w tak niezwykłym miejscu i to z rodzinką? :cool3: Aga - niezmiernie się cieszę, że znalazłaś choć chwilkę na wpadnięcie :grins: I dziękuję pięknie za takie komplementy na dzień dobry :oops: Quote
Agnisia =) Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kurcze, u nas w lesie to tylko sarny można spotkać. A wilki też tam macie :) ? Quote
Tośka_m Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Luthien - dziękuję. Oj, nie obejrzałaś całej mojej galerii :mad: :evil_lol: Agnisia - wilków pewnie jak na lekarstwo :cool3: A to nie było w zwykłym lesie, tylko w dziczej zagrodzie. Quote
bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos - ja to chyba w jakiejś dziwnej szkole byłam, bo u mnie się chadzało za szopy na fajki, a nie do Lichenia :evil_lol: A to swoją drogą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 śliczne psiczki :loveu: ucałuj pieseczki od nas ;) Quote
leemonca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 dzieńdoberek, nigdy nie byłam w Licheniu ani Św.Lipce ale za to mogłam sobie oglądnąć Twoje śliczne fotki :loveu:, a starych zapomnianych cmentarzy jest u nas bardzo dużo, niestety. Widzimy tylko te polskie poza naszymi granicami i się oburzamy, że nikt o nie nie dba :shake: Quote
Tośka_m Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Bigos - hłe hłe :evil_lol: Ach ta młodzież :cool3: Haska - psiaki ucałowane :grins: Leemonca -dzieńdoberek :multi: Starałam się oddać klimat tych miejsc, ale zawsze co zobaczone na własne oczy, to zobaczone :lol: A i tak wolę spacerować po starych, zapomnianych cmentarzach niż okazałych gmachach kapiących złotem :roll: Quote
bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Tośka_m']Bigos - hłe hłe :evil_lol: Ach ta młodzież :cool3: Aż strach pomyśleć co teraz młodzież robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tośka_m Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Taura - fajną masz rodzinkę, dbają o ekologiczną edukację dzieci :lol: Bigos - za naszych czasów o było nie do pomyślenia :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 W ciemnościach czai się... ...zło wcielone! Wychodzi z ciemności by udawać owczarka... ... zastraszyć okolicę swym przerażającym rykiem... ... i mordować :crazyeye: A wszystko to z powodu gruszeczki Quote
bigos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cóż za elegancka postawa:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Jaki przystojniaczek:loveu: Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Kasiu, to nie jest przystojniaczek. To jest potwór :diabloti: Quote
bigos Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Tośka_m napisał(a):Kasiu, to nie jest przystojniaczek. To jest potwór :diabloti: Tak się w niego wpatruję i jakoś tego nie zauważam:roll:;):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
APSA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Tośka_m; napisał(a): a ja byłam dopiero pierwszy raz :p A to i tak przypadkiem, bo celem mojej eskapady nie był Licheń i cuda architektury, tylko to: O, znajome klimaty, choć my akurat węgla brunatnego nie oglądaliśmy :p A prawie zapomniane cmentarzyki w lasach występują w dużej ilości w miejscu, gdzie w tym roku spędziłam równo 6 tygodni wakacji. Odwiedza się je najczęściej na końskim grzbiecie :D Jak znajdę zdjęcia, wrzucę kiedyś do swojej galerii. Quote
Tośka_m Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Kasiu - abo on jest cwaniak i się maskuje pod tym słodkim futerkiem :evil_lol: APSA - na końskim grzbiecie? Ja już zapomniałam jak z tej perspektywy wygląda świat :roll: Wklejaj, byle szybko :cool3: Quote
Tośka_m Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Cicho... ciemno... nikt już chyba nie chce oglądać Tośkowej galerii :-( Quote
KaRa_ Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Tośka_m napisał(a):Cicho... ciemno... nikt już chyba nie chce oglądać Tośkowej galerii :-( Ja jak najbardziej chce ogladac;) Quote
shangri_la Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 łożesz, jak to fajnie mieć kolorowego psa:lol:, nawet w cieniu ładnie na fotach wychodzi hehehe a tu, to przyznam ze troche m nie przerazil ta zacietoscia:p - przyczajony tygrys, ukryty smok:eviltong: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 KaRa - przynajmniej Ty mi zostałaś :lilangel: Shangri - rudy jest kolorem uniwersalnym. Widać go wszędzie i na wszelkim kolorze ubrań :shiny: SZCZENIAK Z MOJEGO PODPISU POTRZEBUJE PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO. PRZEBYWA W SCHRONISKU Z PONANIU, GDZIE JEGO SZANSE NA ZNALEZIENIE DOMU CZY TEZ PRZEŻYCIE SĄ MAŁE! POMÓŻCIE!!!!! Quote
KaRa_ Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ojejku biedny szczeniak:shake: oby dom dla niego jak najszybciej się znalazł, bo w schronisku marne jego szanse:shake: Quote
Agnisia =) Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 kurcze, ja już miałam szczeniaka na przechowaniu i tego też bym zwięła, ale Poznań to za daleko :( Quote
Tośka_m Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 KaRa - ano biedny... Agnisia - gdybym tylko wiedziała, że oni tego szczeniaka zamierzają oddać do schronu to bym interweniowała. A tak dowiedziałam się po fakcie. Mam tylko nadzieję, że szybko znajdzie domek. APSA - cieszę się, że zaglądasz :lol: Czy tylko na moim kompie dogomania wygląda tak dziwacznie? Nie widzę emotów i wszystko jest takie rozlazłe :/ Quote
KaRa_ Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 U mnie dokładnie tak samo, nie widać prawie niczego tylko same krzyzyki. Quote
Cimi Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Tośka_m']Czy tylko na moim kompie dogomania wygląda tak dziwacznie? Nie widzę emotów i wszystko jest takie rozlazłe :/ Niestety nie tylko na Twoim :shake:. Na moim także i już mnie to wkurza.. strasznie głupio się wszystko czyta :shake:. Mam tak od piątku już :roll:. Quote
Recommended Posts