Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taura - a cóż robiłaś w tak niezwykłym miejscu i to z rodzinką? :cool3:

Aga - niezmiernie się cieszę, że znalazłaś choć chwilkę na wpadnięcie :grins: I dziękuję pięknie za takie komplementy na dzień dobry :oops:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luthien - dziękuję. Oj, nie obejrzałaś całej mojej galerii :mad: :evil_lol:

Agnisia - wilków pewnie jak na lekarstwo :cool3: A to nie było w zwykłym lesie, tylko w dziczej zagrodzie.

Posted

[quote name='Tośka_m']
Bigos - ja to chyba w jakiejś dziwnej szkole byłam, bo u mnie się chadzało za szopy na fajki, a nie do Lichenia :evil_lol:

A to swoją drogą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dzieńdoberek, nigdy nie byłam w Licheniu ani Św.Lipce ale za to mogłam sobie oglądnąć Twoje śliczne fotki :loveu:, a starych zapomnianych cmentarzy jest u nas bardzo dużo, niestety. Widzimy tylko te polskie poza naszymi granicami i się oburzamy, że nikt o nie nie dba :shake:

Posted

Bigos - hłe hłe :evil_lol: Ach ta młodzież :cool3:

Haska - psiaki ucałowane :grins:

Leemonca -dzieńdoberek :multi: Starałam się oddać klimat tych miejsc, ale zawsze co zobaczone na własne oczy, to zobaczone :lol: A i tak wolę spacerować po starych, zapomnianych cmentarzach niż okazałych gmachach kapiących złotem :roll:

Posted

[quote name='Tośka_m']Bigos - hłe hłe :evil_lol: Ach ta młodzież :cool3:

Aż strach pomyśleć co teraz młodzież robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

W ciemnościach czai się...

...zło wcielone!

Wychodzi z ciemności by udawać owczarka...

... zastraszyć okolicę swym przerażającym rykiem...

... i mordować :crazyeye:

A wszystko to z powodu gruszeczki

Posted

Tośka_m napisał(a):
Kasiu, to nie jest przystojniaczek. To jest potwór :diabloti:

Tak się w niego wpatruję i jakoś tego nie zauważam:roll:;):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Tośka_m; napisał(a):
a ja byłam dopiero pierwszy raz :p A to i tak przypadkiem, bo celem mojej eskapady nie był Licheń i cuda architektury, tylko to:

O, znajome klimaty, choć my akurat węgla brunatnego nie oglądaliśmy :p

A prawie zapomniane cmentarzyki w lasach występują w dużej ilości w miejscu, gdzie w tym roku spędziłam równo 6 tygodni wakacji. Odwiedza się je najczęściej na końskim grzbiecie :D
Jak znajdę zdjęcia, wrzucę kiedyś do swojej galerii.

Posted

Kasiu - abo on jest cwaniak i się maskuje pod tym słodkim futerkiem :evil_lol:

APSA - na końskim grzbiecie? Ja już zapomniałam jak z tej perspektywy wygląda świat :roll: Wklejaj, byle szybko :cool3:

Posted

łożesz, jak to fajnie mieć kolorowego psa:lol:, nawet w cieniu ładnie na fotach wychodzi hehehe

a tu, to przyznam ze troche m nie przerazil ta zacietoscia:p - przyczajony tygrys, ukryty smok:eviltong:

pozdrawiam

Posted

KaRa - przynajmniej Ty mi zostałaś :lilangel:

Shangri - rudy jest kolorem uniwersalnym. Widać go wszędzie i na wszelkim kolorze ubrań :shiny:

SZCZENIAK Z MOJEGO PODPISU POTRZEBUJE PILNIE DOMU TYMCZASOWEGO. PRZEBYWA W SCHRONISKU Z PONANIU, GDZIE JEGO SZANSE NA ZNALEZIENIE DOMU CZY TEZ PRZEŻYCIE SĄ MAŁE! POMÓŻCIE!!!!!

Posted

KaRa - ano biedny...

Agnisia - gdybym tylko wiedziała, że oni tego szczeniaka zamierzają oddać do schronu to bym interweniowała. A tak dowiedziałam się po fakcie. Mam tylko nadzieję, że szybko znajdzie domek.

APSA - cieszę się, że zaglądasz :lol:

Czy tylko na moim kompie dogomania wygląda tak dziwacznie? Nie widzę emotów i wszystko jest takie rozlazłe :/

Posted

[quote name='Tośka_m']Czy tylko na moim kompie dogomania wygląda tak dziwacznie? Nie widzę emotów i wszystko jest takie rozlazłe :/

Niestety nie tylko na Twoim :shake:. Na moim także i już mnie to wkurza.. strasznie głupio się wszystko czyta :shake:. Mam tak od piątku już :roll:.