Tośka_m Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 A co ten Twój TZ po sadach robi całe zycie?:cool3: Ano się panoszy :evil_lol: i dawaj zdjęcia znad jeziora:evil_lol: Mówisz - masz :cool3: Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Tośka_m'] Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....topielec :oops: Quote
Esfera Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Tośka_m']Ano się panoszy :evil_lol: Mówisz - masz :cool3: normalnie jakie to diabelskie stworzenie jest :diabloti: ;) Tośko ile on ma ? :cool3: bo ja tu się podko****e :loveu: :loveu: Quote
Esfera Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 chciałam napisać p o d k o c h u j e a tu mi jakieś gwiazdki wskakują :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Nathaniel - zobacz jaką ma nieszczęśliwą minę że musiał wejść do wody :roll: On lubi zamoczyć łapki, no może jeszcze brzuszek, ale moczenia głowy i grzbiet kategorycznie odmawia. Zmoczona łajka wygląda prześmiesznie, taki szczur :evil_lol: Z wielkiego futra nie zostaje nic i cała duma psa uchodzi :evil_lol: Esfero - Gorbi ma trzy latka, więc jest mężczyzną w sile wieku, który dopiero co w mężczyznę się przeobraził, bo łajki późno dojrzewają. Z tymi gwiazdkami to taki sprytny automatyczny trik, żeby brzydkich wyrazów nie pisać :cool3: :lol: Quote
Tośka_m Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Dzisiaj byliśmy na rowerowym spacerku, pogoda wyśmienita, ptaszki śpiewały, żadnych pit buli biegających luzem po lesie, pies uchachany, a pańcia ledwo zdążyła do TZa na imieninki :oops: Takie pyszności upolowałam :evil_lol: Ozzy trochę się chował Trochę udawał słodziaka Ale i tak w końcu pokazał swoje prawdziwe JA Quote
nathaniel Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 JA się Was boję, zawału dostanę i wtedy DGM będzie odpowiadać za to!! :shake: Quote
KaRa_ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No prosze, a on mi się wydawał,że to taki grzeczny aniołek ale teraz sadze,że to aniołek z rogami:lol: Quote
bigos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Takie pyszności upolowałam :evil_lol: Czyżby Ozzy miał ochotę na te pyszności:razz::razz::razz: Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Gorbi piekny, Ozzy piekny i groxny, poziomek zazdroszecze...ech;) Quote
Tośka_m Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Nathaniel - nie rób jaj, nie chcę być odpowiedzialna za Twój zawał :evil_lol: KaRa - pozory słodkości mylą :cool3: Bigos - he he :lol: Ozzy ma ochotę na pyszności, ale on ma dziwny gust i za pyszności uważa szyszunie :lol: Aśka - Gorbi dziękuje, Ozzy dziękuje, a poziomki zjedzone :evil_lol: Quote
bigos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos - he he :lol: Ozzy ma ochotę na pyszności, ale on ma dziwny gust i za pyszności uważa szyszunie :lol: Szyszunie są pycha:p:p:p Quote
Tośka_m Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 A propos pycha. Oto co skonsumował dziś Ozzy: Nie oszczędził nawet korzenia: Quote
Tośka_m Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Najwyraźniej :evil_lol: Zjadł całą tą kalarepkę, a była niemałych rozmiarów. Zostawił tylko korzeń zdrewniałe części, które malowniczo rozdrobnił i rozrzucił po trawniku :p Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 że nie małych rozmiarów to widać! qoorcze, gdzie on to zmieścił??? :lol!: Quote
Tośka_m Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Leemonca - witam serdecznie w Tośkowej galerii i zapraszam częściej :multi: Też się zastanawiam gdzie w tym małym rudym ciałku pomieściła się taka wielka kalarepa :cool3: Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ta kalarepa to prawie jak jego głowa! śliczny futrzaczek, przypomina mi trochę Miśka-psa moich teściów( zaTM niestety, ale to cała historia) Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja to jestem ciekawa jak jego układ trawienny to przeżyje:p Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 trawienny jak trawienny, ale wydechowy, zwłaszcza ten od tyłu :megagrin: Quote
Tośka_m Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Leemonka - no właśnie prawie tak duża jak łepek o małym rozumku :evil_lol: Futrzak dziękuje za komplementy ;) No właśnie ja też się troszkę obawiałam jak to mu wyjdzie (he he... przodem czy tyłem :cool3: ), ale nie było żadnych sensacji żołądkowo - jelitowo - trawienno - wydechowych. Najwyraźniej potrzebował kalarepki i basta :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :evil_lol::evil_lol:Ozzy wegetarianin co on tu śpiewa ...czyżby ,,Kiedy ranne wstają zorze....:cool3:'' Quote
KaRa_ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pychotka:razz: Mój króliczek właśnie się kalarepka zajada bo mu dalam kawalek bo sama jadlam dzisiaj:lol: Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Leemonka - no właśnie prawie tak duża jak łepek o małym rozumku :evil_lol: Futrzak dziękuje za komplementy ;-) ja wcale nie powiedziałam "jak łepek o małym rozumku" i nigdy bym się nie odważyła tak powiedzieć!!! mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś! FUTRZACZEK, (tak go w pierwszej chwili nazwałam) jest ślicznym pieskiem, a futrzaczek dlatego, że ma taką futrzaną, futerkową "skórkę" Quote
Tośka_m Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Alicja - prawie jak "Kiedy ranne wstaną zorze" :evil_lol: KaRa - ja też uwielbiam kalarepki. Tylko przez metal muszę na nie uważać i generalnie nie powinnam ich jeść, ale przecież takiej przyjemności sobie nie odmówię. Jak widać na załączonym obrazku kalarepki nam w tym roku obrodziły i są wyjątkowo smakowite :cool3: Leemonca - ależ o tym łepku i rozumku to z mojej strony był żarcik. Absolutnie nie chciałam sprawić, zebyś poczuła się niekomfortowo i musiała tłumaczyć z czegokolwiek. Ozzy już taki jest, że ma mały łepek i mały rozumek ;) No i jest futrzakiem, bez dwóch zdań :lol: A dzisiaj jedziemy poskakać!! :multi: Quote
Recommended Posts