Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Ano się panoszy :evil_lol:

Mówisz - masz :cool3:

normalnie jakie to diabelskie stworzenie jest :diabloti: ;)

Tośko ile on ma ? :cool3:

bo ja tu się podko****e :loveu: :loveu:

Posted

Nathaniel - zobacz jaką ma nieszczęśliwą minę że musiał wejść do wody :roll: On lubi zamoczyć łapki, no może jeszcze brzuszek, ale moczenia głowy i grzbiet kategorycznie odmawia.

Zmoczona łajka wygląda prześmiesznie, taki szczur :evil_lol: Z wielkiego futra nie zostaje nic i cała duma psa uchodzi :evil_lol:

Esfero - Gorbi ma trzy latka, więc jest mężczyzną w sile wieku, który dopiero co w mężczyznę się przeobraził, bo łajki późno dojrzewają.
Z tymi gwiazdkami to taki sprytny automatyczny trik, żeby brzydkich wyrazów nie pisać :cool3: :lol:

Posted

Dzisiaj byliśmy na rowerowym spacerku, pogoda wyśmienita, ptaszki śpiewały, żadnych pit buli biegających luzem po lesie, pies uchachany, a pańcia ledwo zdążyła do TZa na imieninki :oops:

Takie pyszności upolowałam :evil_lol:

Ozzy trochę się chował

Trochę udawał słodziaka

Ale i tak w końcu pokazał swoje prawdziwe JA

Posted

Nathaniel - nie rób jaj, nie chcę być odpowiedzialna za Twój zawał :evil_lol:

KaRa - pozory słodkości mylą :cool3:

Bigos - he he :lol: Ozzy ma ochotę na pyszności, ale on ma dziwny gust i za pyszności uważa szyszunie :lol:

Aśka - Gorbi dziękuje, Ozzy dziękuje, a poziomki zjedzone :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']

Bigos - he he :lol: Ozzy ma ochotę na pyszności, ale on ma dziwny gust i za pyszności uważa szyszunie :lol:

Szyszunie są pycha:p:p:p

Posted

Najwyraźniej :evil_lol:
Zjadł całą tą kalarepkę, a była niemałych rozmiarów. Zostawił tylko korzeń zdrewniałe części, które malowniczo rozdrobnił i rozrzucił po trawniku :p

Posted

Leemonca - witam serdecznie w Tośkowej galerii i zapraszam częściej :multi:
Też się zastanawiam gdzie w tym małym rudym ciałku pomieściła się taka wielka kalarepa :cool3:

Posted

Leemonka - no właśnie prawie tak duża jak łepek o małym rozumku :evil_lol: Futrzak dziękuje za komplementy ;)

No właśnie ja też się troszkę obawiałam jak to mu wyjdzie (he he... przodem czy tyłem :cool3: ), ale nie było żadnych sensacji żołądkowo - jelitowo - trawienno - wydechowych. Najwyraźniej potrzebował kalarepki i basta :evil_lol:

Posted

Leemonka - no właśnie prawie tak duża jak łepek o małym rozumku :evil_lol: Futrzak dziękuje za komplementy ;-)

ja wcale nie powiedziałam "jak łepek o małym rozumku" i nigdy bym się nie odważyła tak powiedzieć!!! mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś! FUTRZACZEK, (tak go w pierwszej chwili nazwałam) jest ślicznym pieskiem, a futrzaczek dlatego, że ma taką futrzaną, futerkową "skórkę"

Posted

Alicja - prawie jak "Kiedy ranne wstaną zorze" :evil_lol:

KaRa
- ja też uwielbiam kalarepki. Tylko przez metal muszę na nie uważać i generalnie nie powinnam ich jeść, ale przecież takiej przyjemności sobie nie odmówię. Jak widać na załączonym obrazku kalarepki nam w tym roku obrodziły i są wyjątkowo smakowite :cool3:

Leemonca - ależ o tym łepku i rozumku to z mojej strony był żarcik. Absolutnie nie chciałam sprawić, zebyś poczuła się niekomfortowo i musiała tłumaczyć z czegokolwiek.
Ozzy już taki jest, że ma mały łepek i mały rozumek ;) No i jest futrzakiem, bez dwóch zdań :lol:

A dzisiaj jedziemy poskakać!! :multi: