Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa - już bliżej niż dalej usuwania metalu :p A kalarepki mimo zakazu jem i przestać jeść nie zamierzam ;)

Aśka - a Ty pewnie wcale mu ani kawałeczka nie dajesz i się pastwisz nad psem :evil_lol: ;)

Się pochwalę, a co - byliśmy dzisiaj skakać w Tulcach i było extra!! :multi:
Rudzizna mimo upału, tabuna psów (suczek :razz:) i mojej sceptycznej miny dał czadu i skakał niezmordowany hopki i dzielnie przechodził tunel. Przerósł moje oczekiwania co do niego. Koocham go :loveu:

Posted

Cimi - ależ to nasze pierwsze skakanie. Nie ma czego zazdrościć. Jeszcze :evil_lol:

Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania.
Przedstawiam najbardziej charakterystyczne postaci:

Karrington. Broń Boże fotel.

Qrczaq. Solidaryzowaliśmy się z ptakami chorymi na ptasią grypę. No i jakoś tak został.

Telewizor i jego osobliwy włącznik. Za każdym razem gdy chcę oglądać Złotopolskich ryzykuję życie.

Świeczki. Mamy ich miliony. Te najładniej pachną i wyglądają jak truskawkowa galaretka.

Butelki.Też mamy ich miliony. Niektóre nie doczekają się nigdy zaszczytu przewiązania wstążeczką i obrastają kurzem w kącie ;)

Posted

[quote name='Tośka_m']Dzisiaj byliśmy na rowerowym spacerku, pogoda wyśmienita, ptaszki śpiewały, żadnych pit buli biegających luzem po lesie, pies uchachany, a pańcia ledwo zdążyła do TZa na imieninki :oops:

Takie pyszności upolowałam :evil_lol:

Podzielisz się?:razz:

Ale i tak w końcu pokazał swoje prawdziwe JA

Łaaaaaa. Potwór!!!!!!!!!:-o
:lol: :lol: :lol:

Posted

Qrczaq. Solidaryzowaliśmy się z ptakami chorymi na ptasią grypę. No i jakoś tak został.

No tak - rozsiwają ptasią grypę:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Ozzulek się nie czai na tego kurczaka???

Posted

An3czko - ależ oczywiście, że się podzielę. Jak mi coś tam zostanie :evil_lol:
To nie potwór, tylko słodki Ozzulek :cool3:

Bigos - Qrczak wisi pod sufitem, 2 metry nad podłogą. Ozzy tak wysoko nie widzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']
Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania.
Przedstawiam najbardziej charakterystyczne postaci:

Karrington. Broń Boże fotel.

Telewizor i jego osobliwy włącznik. Za każdym razem gdy chcę oglądać Złotopolskich ryzykuję życie.

Świeczki. Mamy ich miliony. Te najładniej pachną i wyglądają jak truskawkowa galaretka.

Butelki.Też mamy ich miliony. Niektóre nie doczekają się nigdy zaszczytu przewiązania wstążeczką i obrastają kurzem w kącie ;)

Macie taką hmmm... mieszankę stylkową:evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']An3czko - ależ oczywiście, że się podzielę. Jak mi coś tam zostanie :evil_lol:

Psi! Resztek to ja nie chcę!:obrazic:
:lol: :lol: :lol:

To nie potwór, tylko słodki Ozzulek :cool3:

:evil_lol:

Wcale, że nie. Słodkie pieski nie mają takich zębisk!:diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Macie taką hmmm... mieszankę stylkową:evil_lol: Dodatkowo - każdy mebel jest z innej parafii. Szczególnie u chłopaków to komicznie wygląda, bo mają ultranowoczesne biurko z laptopem i bajerami, a do tego 100letnie (naprawdę!) łóżka po prababci.
A, no i szafę - sejf mają :evil_lol:

Psi! Resztek to ja nie chcę!:obrazic:

Noooo dooobra. Ostatecznie mogę się podzielić ;)

Wcale, że nie. Słodkie pieski nie mają takich zębisk!:diabloti:

Ozzy łamie stereotypy :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Dodatkowo - każdy mebel jest z innej parafii. Szczególnie u chłopaków to komicznie wygląda, bo mają ultranowoczesne biurko z laptopem i bajerami, a do tego 100letnie (naprawdę!) łóżka po prababci.
A, no i szafę - sejf mają :evil_lol:

Po prostu chłopcy mają swój styl:eviltong:

Noooo dooobra. Ostatecznie mogę się podzielić ;)

To rozumiem:multi:

Posted

[quote name='Tośka_m']

Bigos - Qrczak wisi pod sufitem, 2 metry nad podłogą. Ozzy tak wysoko nie widzi :evil_lol:

Kto go tam wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A mieszkanko zapewne jest bbbbbbbbbbbardzo interesujące:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']Cimi - ależ to nasze pierwsze skakanie. Nie ma czego zazdrościć. Jeszcze :evil_lol:
Tylko, że my nie skaczemy wcale, bo nie ma gdzie :roll:.

Posted

[quote name='Tośka_m']Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania.
To mieszkanie musi byc duuuze:cool3:

Ten telewizor to chyba zabytek klasy zerowej:lol:

Posted

Cimi - w Poznaniu niby też nie ma gdzie skakać, a jednak można :razz:

KaRa - mieszkanie całe szczęście jest duże :p A telewizor rzeczywiście jest przedpotopowy, ale dzięki temu klimatyczny. Nie napisałam - włącza się go poprzez włożenie śrubokręta między te kolorowe kabelki. Lecą wtedy iskry :evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Tośka ma jutro egzamin. Nuudzę się...

Nie dziwie sie,ze mu sie nudzi jak panicia o jakis zwwirach,psiaskach i glinach czyta:lol:

Posted

Aśka - oj tak, powiedziałabym nawet, że jest bardzo specyficzny :razz: Ale cóż, mieszkania studenckie mają swój urok :evil_lol:
Dzięki. Mam nadzieję, że popchnę ten egzamin. Jakoś nie mam ambicji na piątkę :evil_lol:

KaRa - i znowu wyszło na jaw, że dziwnych rzeczy się uczę :evil_lol: :evil_lol:
Przedmiot się nazywa rekultywacja terenów pogórniczych 0X

Posted

Tośka_m napisał(a):

Biedny Ozzulek:-(:-(:-(
Ale niech Pani się pilnie uczy, co by w przyszłości zarabiała pieniążki na karemkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):

Tośka miała dziś egzamin.. :evil_lol: i jak poszło ? :cool3: :cool3:
a mnie tu nie było że łoho :evil_lol: :cool3: znowu jakiś kosmicznie fantastyczny przedmiot do nauki :diabloti: :diabloti:
też bym się nie uczyła jakbym mi taki Ozzy na notatkach leżał :evil_lol: :evil_lol: przecież on się prosi o kizianie :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

Bigos - noo... i żeby pańcia nie musiała żebrać u własnej mamusi o pieniążki na karemkę dla piesunia, tak jak to robi teraz :evil_lol: :evil_lol:

Gucio - nareszcie nad odwiedziłaś :multi: Fakt, mieszkanie mam dość... specyficzne :cool3:

Marysiu - jaki on złociutki :loveu:

Esfera - he he.... dałaś mi pomysł na świetną wymówkę na nie uczenie - pies mi się uwalił na notatkach i prosił o mizianko, to przecież nie mogłam mu odmówić :diabloti: No i tak włąśnie było wczoraj podczas nauki :lol: