KaRa_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No to metal wyrwac i tyle:lol: Co rezygnowac z przyjemnosci:cool3: Quote
aśka-od-dagona Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Kalarepki wymiataja:cool3: Dagon natomiast gustuje w jabłkach...zawse jak jakie jem to siedzi, gapi sie a slina mu cieeeeeeknieeee:shake::lol: Quote
Tośka_m Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 KaRa - już bliżej niż dalej usuwania metalu :p A kalarepki mimo zakazu jem i przestać jeść nie zamierzam ;) Aśka - a Ty pewnie wcale mu ani kawałeczka nie dajesz i się pastwisz nad psem :evil_lol: ;) Się pochwalę, a co - byliśmy dzisiaj skakać w Tulcach i było extra!! :multi: Rudzizna mimo upału, tabuna psów (suczek :razz:) i mojej sceptycznej miny dał czadu i skakał niezmordowany hopki i dzielnie przechodził tunel. Przerósł moje oczekiwania co do niego. Koocham go :loveu: Quote
Tośka_m Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Cimi - ależ to nasze pierwsze skakanie. Nie ma czego zazdrościć. Jeszcze :evil_lol: Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania. Przedstawiam najbardziej charakterystyczne postaci: Karrington. Broń Boże fotel. Qrczaq. Solidaryzowaliśmy się z ptakami chorymi na ptasią grypę. No i jakoś tak został. Telewizor i jego osobliwy włącznik. Za każdym razem gdy chcę oglądać Złotopolskich ryzykuję życie. Świeczki. Mamy ich miliony. Te najładniej pachną i wyglądają jak truskawkowa galaretka. Butelki.Też mamy ich miliony. Niektóre nie doczekają się nigdy zaszczytu przewiązania wstążeczką i obrastają kurzem w kącie ;) Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m']Dzisiaj byliśmy na rowerowym spacerku, pogoda wyśmienita, ptaszki śpiewały, żadnych pit buli biegających luzem po lesie, pies uchachany, a pańcia ledwo zdążyła do TZa na imieninki :oops: Takie pyszności upolowałam :evil_lol: Podzielisz się?:razz: Ale i tak w końcu pokazał swoje prawdziwe JA Łaaaaaa. Potwór!!!!!!!!!:-o :lol: :lol: :lol: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Qrczaq. Solidaryzowaliśmy się z ptakami chorymi na ptasią grypę. No i jakoś tak został. No tak - rozsiwają ptasią grypę:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ozzulek się nie czai na tego kurczaka??? Quote
Tośka_m Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 An3czko - ależ oczywiście, że się podzielę. Jak mi coś tam zostanie :evil_lol: To nie potwór, tylko słodki Ozzulek :cool3: Bigos - Qrczak wisi pod sufitem, 2 metry nad podłogą. Ozzy tak wysoko nie widzi :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m'] Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania. Przedstawiam najbardziej charakterystyczne postaci: Karrington. Broń Boże fotel. Qrczaq. Solidaryzowaliśmy się z ptakami chorymi na ptasią grypę. No i jakoś tak został. Telewizor i jego osobliwy włącznik. Za każdym razem gdy chcę oglądać Złotopolskich ryzykuję życie. Świeczki. Mamy ich miliony. Te najładniej pachną i wyglądają jak truskawkowa galaretka. Butelki.Też mamy ich miliony. Niektóre nie doczekają się nigdy zaszczytu przewiązania wstążeczką i obrastają kurzem w kącie ;) Macie taką hmmm... mieszankę stylkową:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m']An3czko - ależ oczywiście, że się podzielę. Jak mi coś tam zostanie :evil_lol: Psi! Resztek to ja nie chcę!:obrazic: :lol: :lol: :lol: To nie potwór, tylko słodki Ozzulek :cool3: :evil_lol: Wcale, że nie. Słodkie pieski nie mają takich zębisk!:diabloti: Quote
Tośka_m Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='an3czka']Macie taką hmmm... mieszankę stylkową:evil_lol: Dodatkowo - każdy mebel jest z innej parafii. Szczególnie u chłopaków to komicznie wygląda, bo mają ultranowoczesne biurko z laptopem i bajerami, a do tego 100letnie (naprawdę!) łóżka po prababci. A, no i szafę - sejf mają :evil_lol: Psi! Resztek to ja nie chcę!:obrazic: Noooo dooobra. Ostatecznie mogę się podzielić ;) Wcale, że nie. Słodkie pieski nie mają takich zębisk!:diabloti: Ozzy łamie stereotypy :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m']Dodatkowo - każdy mebel jest z innej parafii. Szczególnie u chłopaków to komicznie wygląda, bo mają ultranowoczesne biurko z laptopem i bajerami, a do tego 100letnie (naprawdę!) łóżka po prababci. A, no i szafę - sejf mają :evil_lol: Po prostu chłopcy mają swój styl:eviltong: Noooo dooobra. Ostatecznie mogę się podzielić ;) To rozumiem:multi: Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos - Qrczak wisi pod sufitem, 2 metry nad podłogą. Ozzy tak wysoko nie widzi :evil_lol: Kto go tam wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mieszkanko zapewne jest bbbbbbbbbbbardzo interesujące:cool3::cool3::cool3: Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Cimi - ależ to nasze pierwsze skakanie. Nie ma czego zazdrościć. Jeszcze :evil_lol: Tylko, że my nie skaczemy wcale, bo nie ma gdzie :roll:. Quote
KaRa_ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Tak się jakoś dziś melancholijnie rozglądam po naszym mieszkanku i stwierdzam, że jest wielce osobliwe. Mieszka w nim 7 osób, pies i kot, wszyscy są wielkimi indywidualnościami, co bardzo rzutuje na wygląd mieszkania. To mieszkanie musi byc duuuze:cool3: Ten telewizor to chyba zabytek klasy zerowej:lol: Quote
Tośka_m Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Cimi - w Poznaniu niby też nie ma gdzie skakać, a jednak można :razz: KaRa - mieszkanie całe szczęście jest duże :p A telewizor rzeczywiście jest przedpotopowy, ale dzięki temu klimatyczny. Nie napisałam - włącza się go poprzez włożenie śrubokręta między te kolorowe kabelki. Lecą wtedy iskry :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Fajny masz dom:cool3: Powodzenia jutro na egzie:p Quote
KaRa_ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Tośka_m napisał(a):Tośka ma jutro egzamin. Nuudzę się... Nie dziwie sie,ze mu sie nudzi jak panicia o jakis zwwirach,psiaskach i glinach czyta:lol: Quote
Tośka_m Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Aśka - oj tak, powiedziałabym nawet, że jest bardzo specyficzny :razz: Ale cóż, mieszkania studenckie mają swój urok :evil_lol: Dzięki. Mam nadzieję, że popchnę ten egzamin. Jakoś nie mam ambicji na piątkę :evil_lol: KaRa - i znowu wyszło na jaw, że dziwnych rzeczy się uczę :evil_lol: :evil_lol: Przedmiot się nazywa rekultywacja terenów pogórniczych 0X Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tośka_m napisał(a):Tośka ma jutro egzamin. Nuudzę się... Biedny Ozzulek:-(:-(:-( Ale niech Pani się pilnie uczy, co by w przyszłości zarabiała pieniążki na karemkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guciek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Najlepsza fotka to kurczak pod sufitem, choc telewizor tez niczego sobie :cool3: Quote
Esfera Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tośka_m napisał(a):Tośka ma jutro egzamin. Nuudzę się... Tośka miała dziś egzamin.. :evil_lol: i jak poszło ? :cool3: :cool3: a mnie tu nie było że łoho :evil_lol: :cool3: znowu jakiś kosmicznie fantastyczny przedmiot do nauki :diabloti: :diabloti: też bym się nie uczyła jakbym mi taki Ozzy na notatkach leżał :evil_lol: :evil_lol: przecież on się prosi o kizianie :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Bigos - noo... i żeby pańcia nie musiała żebrać u własnej mamusi o pieniążki na karemkę dla piesunia, tak jak to robi teraz :evil_lol: :evil_lol: Gucio - nareszcie nad odwiedziłaś :multi: Fakt, mieszkanie mam dość... specyficzne :cool3: Marysiu - jaki on złociutki :loveu: Esfera - he he.... dałaś mi pomysł na świetną wymówkę na nie uczenie - pies mi się uwalił na notatkach i prosił o mizianko, to przecież nie mogłam mu odmówić :diabloti: No i tak włąśnie było wczoraj podczas nauki :lol: Quote
Recommended Posts