Onaa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Czy Fido nadal tam jest ? Czy trzeba mu jakiś ogłoszeń ? Quote
jotpeg Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy Fido nadal tam jest ? Czy trzeba mu jakiś ogłoszeń ? dobre pytanie. Quote
mikoada Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Byłyśmy tam w piątek zabrać Mysię, ja niestety Fidusia nie widziałam :( W tym tygodniu nie wiemy dokładnie kiedy czy już czy jeszcze nie, na 100% jest wywóz psów które zostały w Punkcie :( niestety już nie mamy jak im pomóc :( Quote
luisien Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mikoada napisał(a):Byłyśmy tam w piątek zabrać Mysię, ja niestety Fidusia nie widziałam :( W tym tygodniu nie wiemy dokładnie kiedy czy już czy jeszcze nie, na 100% jest wywóz psów które zostały w Punkcie :( niestety już nie mamy jak im pomóc :( Przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem sytuacji. Czy nie można zapytać w tym punkcie co się z nim stało, przecież nie wyparował!? Proszę ,zróbcie to --jeżeli jest , wykupie go i będę jego domem tymczasowym. Zobaczyłam ten smutek, udrękę- pokazałyście go nam- a teraz nie ma? Nie ma,że nie ma! Musi gdzieś być i ja bardzo chcę wiedzieć gdzie?! Quote
paulinken Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='luisien']Przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem sytuacji. Czy nie można zapytać w tym punkcie co się z nim stało, przecież nie wyparował!? Proszę ,zróbcie to --jeżeli jest , wykupie go i będę jego domem tymczasowym. Zobaczyłam ten smutek, udrękę- pokazałyście go nam- a teraz nie ma? Nie ma,że nie ma! Musi gdzieś być i ja bardzo chcę wiedzieć gdzie?! Dziewczyny, luisien dała bardzo konkretną propozycję! luisien, zadzwoń może na nr podany w pierwszym poście? Quote
jotpeg Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 wezcie nie wyglupiajcie sie; rozumiem, pewnie w tym punkcie przetrzyman psow niemile was widza, czy sa jakies przeszkody, ale od poczatku luisien interesowala sie psem, a ja dalam konkretna propozycje, wspomoge finansowo, a tu watek zdechl. Quote
luisien Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zadzwoniłam. Klaudus solennie mi obiecała, że jutro sprawdzi w najciemniejszym kącie przechowalni, a potem wyciągnie-jeśli będzie... Jeśli zaś nie będzie, powinien być w Mysłowicach. Niewiele wiem o tym miejscu, ale z tego co mi powiedziała, to jakieś chore państwo w państwie! Żyjemy w kraju, gdzie jednak istnieje prawo chroniące zwierzęta,a jeśli taki schron w typie "trójkąt bermudzki" istnieje-podlega miastu!, to powinny się do tematu ustosunkować władze miasta, prokurator, że o mediach nie wspomnę!! Mogę zrozumieć,że trudno o domy dla zwierząt, ale to że są przetrzymywane gdy są chętne domy adopcyjne-?---to jest draństwo i ten stan rzeczy trzeba piętnować/ wyjąc pod biurem np.prezydenta miasta!! Te zwierzęta urodziły się by być szczęśliwe, a nie by umrzeć w poniżeniu za kratą. Liczę ,że Fido będzie!!! Quote
majowka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ja też jestem ciekawa co z Fido! Przelałam 2 razy kaskę na pszczyńską skarpetę, mając nadzieję, że i jemu coś skapnie.. miał opis najsmutniejszy ze wszystkich i lewy profil jak z kreskówki :) - cudo! Dopinguję odnalezieniu psiaka i happy endowi w ciepłym domu! Quote
luisien Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Mimo wszystko nam jest tu łatwiej czekać, niż dziewczynom rozstrzygnąć sprawę w realu. Jestem pewna ,że założyły wątek by go uratować:) Quote
luisien Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Sądziłam, ze padnie kilka słów wyjaśnienia-ale faktycznie wiadomo,że niewiele wiadomo. Na pewno został wywieziony, w poniedziałek może będzie wiadomo gdzie.. Jeżeli w miejsce gdzie dziewczyny podejrzewają /bo kilka piesków na pewno tam wywieziono/ -to po dwu tygodniach kwarantanny będzie można go wykupić. Na razie brak konkretów -jest tylko nadzieja. Quote
Recommended Posts