Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy tam w piątek zabrać Mysię, ja niestety Fidusia nie widziałam :( W tym tygodniu nie wiemy dokładnie kiedy czy już czy jeszcze nie, na 100% jest wywóz psów które zostały w Punkcie :( niestety już nie mamy jak im pomóc :(

Posted

mikoada napisał(a):
Byłyśmy tam w piątek zabrać Mysię, ja niestety Fidusia nie widziałam :( W tym tygodniu nie wiemy dokładnie kiedy czy już czy jeszcze nie, na 100% jest wywóz psów które zostały w Punkcie :( niestety już nie mamy jak im pomóc :(

Przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem sytuacji. Czy nie można zapytać w tym punkcie co się z nim stało, przecież nie wyparował!? Proszę ,zróbcie to --jeżeli jest , wykupie go i będę jego domem tymczasowym. Zobaczyłam ten smutek, udrękę- pokazałyście go nam- a teraz nie ma? Nie ma,że nie ma! Musi gdzieś być i ja bardzo chcę wiedzieć gdzie?!

Posted

[quote name='luisien']Przepraszam, ale kompletnie nie rozumiem sytuacji. Czy nie można zapytać w tym punkcie co się z nim stało, przecież nie wyparował!? Proszę ,zróbcie to --jeżeli jest , wykupie go i będę jego domem tymczasowym. Zobaczyłam ten smutek, udrękę- pokazałyście go nam- a teraz nie ma? Nie ma,że nie ma! Musi gdzieś być i ja bardzo chcę wiedzieć gdzie?!

Dziewczyny, luisien dała bardzo konkretną propozycję!

luisien, zadzwoń może na nr podany w pierwszym poście?

Posted

wezcie nie wyglupiajcie sie;
rozumiem, pewnie w tym punkcie przetrzyman psow niemile was widza, czy sa jakies przeszkody, ale od poczatku luisien interesowala sie psem, a ja dalam konkretna propozycje, wspomoge finansowo, a tu watek zdechl.

Posted

Zadzwoniłam.
Klaudus solennie mi obiecała, że jutro sprawdzi w najciemniejszym kącie przechowalni, a potem wyciągnie-jeśli będzie...
Jeśli zaś nie będzie, powinien być w Mysłowicach. Niewiele wiem o tym miejscu, ale z tego co mi powiedziała, to jakieś chore państwo w państwie! Żyjemy w kraju, gdzie jednak istnieje prawo chroniące zwierzęta,a jeśli taki schron w typie "trójkąt bermudzki" istnieje-podlega miastu!, to powinny się do tematu ustosunkować władze miasta, prokurator, że o mediach nie wspomnę!!
Mogę zrozumieć,że trudno o domy dla zwierząt, ale to że są przetrzymywane gdy są chętne domy adopcyjne-?---to jest draństwo i ten stan rzeczy trzeba piętnować/ wyjąc pod biurem np.prezydenta miasta!! Te zwierzęta urodziły się by być szczęśliwe, a nie by umrzeć w poniżeniu za kratą.

Liczę ,że Fido będzie!!!

Posted

Ja też jestem ciekawa co z Fido!
Przelałam 2 razy kaskę na pszczyńską skarpetę, mając nadzieję, że i jemu coś skapnie.. miał opis najsmutniejszy ze wszystkich i lewy profil jak z kreskówki :) - cudo!
Dopinguję odnalezieniu psiaka i happy endowi w ciepłym domu!

Posted

Sądziłam, ze padnie kilka słów wyjaśnienia-ale faktycznie wiadomo,że niewiele wiadomo. Na pewno został wywieziony, w poniedziałek może będzie wiadomo gdzie.. Jeżeli w miejsce gdzie dziewczyny podejrzewają /bo kilka piesków na pewno tam wywieziono/ -to po dwu tygodniach kwarantanny będzie można go wykupić. Na razie brak konkretów -jest tylko nadzieja.