xxxx52 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mam nadzieje ,ze nic powaznego,ze nie zlapal jakiegos zarazliwego chorobska? czy piesek byl 2x szczepiony p/wirusowkom? Quote
Igiełka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Też się martwię o maluszka- jak się piesek teraz czuje? Quote
martaipieski Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 w schronisku bywam raz w miesiącu nie moge tez wydzwaniac i co chwile pytac o pieski jak sie czuja itd. bo bym poszła z torbami:( nie moge tez zawracac głowy pracownikom schroniska milionami pytan, sama jestem ciekawa co dokładnie dolega maluchowi i jak sie czuje!!! ale jest w szpitaliku wiec ma stała opieke weterynarzy, zaszczepiony był napewno wszystkie pieski sa szczepione odrobaczane odpchlane kastrowany itd. wszystkie maja komplet szczepien. Quote
Ajula Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 martaipieski napisał(a): a dzis wlasnie miałam maila w sprawie kajtusia, Pani była zainteresowana adopcja trzymam kciuki Quote
skrzeli Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Czy wiadomo coś w sprawie adopcji? Nie ma szans wyciągnąć Maluszka na DT - deklaracje pewnie by się znalazły. Quote
xxxx52 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Co tam nowego u psiaczka ,czy sa jakies pozytywne postepy zdrowotne? Quote
Reno2001 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dziewczyny, wiadomo moze co u małego? Boję się, że nawert jesli była szansa na poprawę jego wzroku, to po takim okresie czasu jest już za późno :( Myslałam, aby go dac moze do jakiegoś hotelu, no ale na to byłyby potrzebne srodki. Czy dałybysmy pozbierac Ciotki do pomocy i deklaracje? O bezpłatnym DT to chyba można pomarzyc. Ja niestety nie dam rady wziąc go do siebie. Może bym się złamała, gdyby był gabarytów Amelki, ale przy jego wroście nie dam rady. Quote
martaipieski Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 niestety nic nowego nie wiem moze jutro wybiore sie do schroniska o ile pogoda dopisze to może dowiem sie co z kajtusiem Quote
skrzeli Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='martaipieski']niestety nic nowego nie wiem moze jutro wybiore sie do schroniska o ile pogoda dopisze to może dowiem sie co z kajtusiem[/QUOTE] i ?? cisza.... Quote
xxxx52 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Taka cisza na watku ,czy piesek jest zdrowy?czy moze sie znalazl DT dla tej slicznosci pokrzywdzonej przez los? Quote
Cajus JB Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Umieściłem Go u siebie na nk. [url]http://nk.pl/profile/25776426/gallery/album/24/899[/url] Są jakieś wieści? Quote
xxxx52 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nikt sie juz psiakiem nie interesuje?cikawe??? Quote
skrzeli Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Chętnie przeznaczę na Malucha wykupiony pakiet ogłoszeń jeśli ktoś ułoży tekst i będzie foto. Co u Maluszka?? Quote
skrzeli Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Bardzo proszę o info czy można jakoś pomóc Kajtusiowi. Quote
martaipieski Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 niestety mam najgorsze wieści z możliwych: kajtuś odszedł zaTM (:(trafił do schroniska chory problemem były nie tylko oczka ale i zmiany wewnetrzne :( był leczony :(ale przegrał walkę z chorba, Quote
xxxx52 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To straszne,ze umarl w cierpieniach w schronisku .Na jaka chorobe umarl?Czy wczesniej byl szczepiony p/wirusowkom? Quote
Reno2001 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wczesniej tzn kiedy? Zanim trafił do schronu? Z tego co wiem, wszystkie psy w tym schronisku są szczepione. Amelka przyjechała do mnie z całym pakietem. Biegał mały, biegaj. [*] [*] [*] Quote
martaipieski Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 nie odszedł w schronisku tylko w szpitaliku nie wiem czy był szczepiony trafił do schroniska chory wiec nie wiem ale chyba chorego psa sie nie szczepi??? w schronisku wszystkie psy sa szczepione p. chorobom zakaźnym, sa odrobaczane odpchlane i sterylizowane fakt to straszne takie młode szczenie miało całe życie przed soba:(ale choroba nie wybiera:(może dopaść nawet domowego wychuchanego pupila i tez nie zawsze da sie go uratować:(:(:( Quote
martaipieski Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Reno masz racje Amelka miała szczepienia jak wszystkie pieski z tego schroniska schronisko bardzo o to dba i nie wyda psa nie szczepionego czy tez nie wysterylizowanego, chyba ze jest to szczenie ale w umowie jest wtedy napisane ze trzeba to zrobic jak pies dorosnie., kajtuś trafił do schroniska jakoś w tym samym czasie gdy pierwszy raz go widziałam, pozniej b, długo nie byłam w schronisku bo ciagle coś mi wypadało:( zarażone zwierze nie musi mieć objawow od razu wystepuja one po kilku dnich ale kłopot z oczkami miał juz w dniu trafienia do schroniska, wiec został umieszczony w szpitaliku, nie wiem czy był szczepiony psiakow nie szczepi sie chyba w dniu przybycia tylko po jakimś czasie. ktoś proponował mi skontaktować sie z dr. Garncarzem on mi napisał ze przypuszcza ze to choroba Rubartha, i to by sie zgadzało zmiany w oczach i zmiany wewnętrzne:( Quote
skrzeli Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ogromnie dziękujemy za informację - niech będzie Maluch szczęśliwy za TM [*] [*] [*] Będziemy o nim pamiętać ... Quote
Cajus JB Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Walczyliście o Niego. Po prostu się nie udało. Kajtuś Żegnaj Przyjacielu Psie. Quote
Ra_dunia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 :( teraz już jesteś szczęśliwy Kajtusiu ['] Myślałam, że to tylko oczka... :( Quote
Recommended Posts