Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']że tak się spytam nie na temat :diabloti:

[URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318097.jpg[/URL] jaką funkcję pełni ta czarna obroża założona na normalnej? bo przecież przeciwpchelna powinna dotykać skóry psa, ta tego nie robi...?
[/QUOTE]
a wiesz że nie wiem :evil_lol::evil_lol: patrz,nie zwróciłam uwagi na ten drobiazg:evil_lol: muszę Gosi zapytać ,może ma teorię na ten temat:evil_lol:

Infortune - witam :multi::multi:
aa i witam też QQK którego/którą pominęłam :oops::cool3:

Posted

[I][B]ja dla odmiany pozachwycam sie lisciami :cool3::cool3:[/B][/I]

[URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA257886.jpg[/URL]

[I][B]kiedy przestanie padac??? suczydła mi spleśnieją :placz:[/B][/I]

Posted

[quote name='eria'] /ciach/
aa i witam też QQK którego/którą pominęłam :oops::cool3:[/QUOTE]

którego :diabloti:
Z tym patykiem to wygląda jak by sobie głowę podpierała :razz:

Posted

Witam w ten obrzydliwy,deszczowy,ponury , ale wolny :loveu::loveu::loveu::evil_lol: dzień! No może nie do końca wolny bo nawiedzi mnie niedługo sznupek mini na trymowanko;).
Ale powiem Wam że w taką pogodę to się pięknie śpi :loveu:. Gdyby nie sąsiadki drące mo**** o 8 nad ranem na całą klatkę :angryy: byłoby jeszcze piękniej... Cóż, widać ,że o zalaniu piwnicy trzeba się drzeć,nie można mówić do siebie tonem normalnym stojąc obok siebie. Jeszcze się tam bałam zaglądać w jakim stopniu jest zalana :roll: ....

Posted

[quote name='Od-Nowa']Eruś wybierasz się na studia,że piszesz o przeprowadzkach?:cool3:
polcam Wrocław :diabloti:[/QUOTE]
nie, co to to nie :evil_lol: TZ po prostu ma duże ambicje jeśli chodzi o pracę i zarobki...Zresztą co mu się dziwić jak magister inżynier siedzi 2 miesiąc na postojowym urlopie... Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , ale kto wie jak się życie potoczy. ;) Do końca roku pewnie się coś wyjaśni.Mi wszelkie zmiany są nie na rękę,ale czas pokaze.

Posted

a myślałam, że to mnie dzisiaj ktoś wrednie obudził - bo do mnie zadzwonił o 11 elektryk, że chce się dostac do piwnicy :roll: już się nie pytałam po co mu ta piwnica w święto.
ale Tobie bardziej współczuje niż sobie, jednak to 3 godziny różnicy w spaniu.

fotki guciowe zachwycające - szczególnie portrecik !

Posted

Latający jamniorek :p
[URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318114.jpg[/URL]

Bo o ząbki trzeba dbać i regularnie czyścić, a patyczki świetnie się do tego nadają :evil_lol:
[URL]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA257858.jpg[/URL]

Posted

[quote name='eria']nie, co to to nie :evil_lol: TZ po prostu ma duże ambicje jeśli chodzi o pracę i zarobki...Zresztą co mu się dziwić jak magister inżynier siedzi 2 miesiąc na postojowym urlopie... Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , ale kto wie jak się życie potoczy. ;) Do końca roku pewnie się coś wyjaśni.Mi wszelkie zmiany są nie na rękę,ale czas pokaze.[/QUOTE]

[I][B]Andzia Ty nie rób goopot :diabloti:[/B][/I]
[I][B]nowyj fryzjerki do Fruziola mi sie szukac niy kce :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol:

[I][B]niech se RYBKA w Katowiach roboty poszuko :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='eria'] Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , .[/QUOTE]

to 30 km ode mnie :multi::p

[quote name='Od-Nowa']no to dobrze, jak chłop ambitny :p

ja mam ambicje już tylko - znaleźć pracę jakąkolwiek... bo my obecnie oboje bez :nerwy:[/QUOTE]

Z Twoimi talentami :shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']
[I][B]niech se RYBKA w Katowiach roboty poszuko :eviltong:[/B][/I][/QUOTE]
nie ma....:roll: Zwłaszcza takiej gdzie dostanie 5000 na rękę...
[quote name='Od-Nowa']no to dobrze, jak chłop ambitny :p

ja mam ambicje już tylko - znaleźć pracę jakąkolwiek... bo my obecnie oboje bez :nerwy:[/QUOTE]
Może i dobrze, ale z drugiej strony ja mam tu pracę pewną,stałą i nie boję się że dnia następnego mnie ktoś wywali.I jak tu w takiej sytuacji w kraju taką pracę rzucać.
Zresztą ja przyszłość tylko z jednym zawodem wiążę i póki co idzie dobrze. Już kilku klientów do mnie wrócilo, coś się dzieje :lol:.
[quote name='Rudzia-Bianca']
Z Twoimi talentami :shake:[/QUOTE]
dokładnie :shake::shake: niezrozumiałe. Ale co jest w Polsce zrozumiałe...

Posted

[I][B]Doberek :loveu:[/B][/I]
[I][B]no jaa ale nikt Ci nie do od reki 5000tys :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]musisz swoje wypracowac najpierw ..a sa firmy ktore placą nawet wiecej ..jak taki przedstawiciel handlowy jest w stanie na miesiac wyszarpac i 4 koła to co dopiero mgr inz :diabloti:....[/B][/I]
[I][B]no a jakby co to zawsze mozna se swoja dzialalnośc otworzyc :cool3:[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]wiesz do tego KRAKA to bym nawet byla w stanie z Fruziolem jezdzic ale dalej sie niy wybiyrej :eviltong::eviltong:[/I][/B]

Posted

Ja się bardzo nie chcę nigdzie wynosić :shake:.
Ale tak z drugiej strony dzień przed wyprowadzką mogłabym jednej durnej sąsiadce podrzucić stopery do uszu w ramach wieloletniej współpracy:angryy: a innej jakąś kupkę na wycieraczce zostawić tez oczywiście w ramach wieloletniej współpracy.......Kuszące :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Ja się bardzo nie chcę nigdzie wynosić :shake:.
Ale tak z drugiej strony dzień przed wyprowadzką mogłabym jednej durnej sąsiadce podrzucić stopery do uszu w ramach wieloletniej współpracy:angryy: a innej jakąś kupkę na wycieraczce zostawić tez oczywiście w ramach wieloletniej współpracy.......Kuszące :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Jakie Ty masz fajne sąsiadki :diabloti: