Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Eria,[/B]
[B]Nagrody jeszcze nie skleciłam:cool1: ....tylko nie napadaj na mnie z pałką:eviltong: [/B]
[B]Teraz tylko taki drobiazg:[/B]

[url]http://img389.imageshack.us/img389/4194/eria2gifnv3.gif[/url]

[COLOR="Red"][B]Prosze przestrzegac rozmiaru wyswietlanych zdjec ! Mod [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='constancja'][B]Eria,[/B]
[B]Nagrody jeszcze nie skleciłam:cool1: ....tylko nie napadaj na mnie z pałką:eviltong: [/B]
[B]Teraz tylko taki drobiazg:[/B]

[url]http://img389.imageshack.us/img389/4194/eria2gifnv3.gif[/url][/quote]

WOWOWOWOW.....gdzie nie spojrzysz to cuda ..:multi::multi:
brawissimooo :loveu:

[B][COLOR="Red"]Prosdze przestrzegac rozmiaru wyswietlanych zdjec ! Mod.[/COLOR][/B]

Posted

[SIZE=3][COLOR=royalblue]ale śliczne !!!!! Dziekuję !!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=lemonchiffon]p.s.dzisiaj jade z Warszawy z psem,trzymajcie kciuki żeby Koszi była grzeczna w pociągu...[/COLOR][/SIZE]

Posted

Aniu, spóżnione ale[COLOR=Red] bardzo szczere życzenia[/COLOR]: [COLOR=Magenta]
[SIZE=4]wszystkiego naj, naj, naj![/SIZE]:loveu:

[COLOR=Black]Również trzymam kciuki za Koszi;)[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

cześć kochani....wróciłam... Tak mi smutno z powodu tej suni :-( co ona musiała czuć :shake: ...Teraz już chyba jest w schronisku :-( W pociągu była grzeczna, był tylko problem z "załadowaniem" i "wyładowaniem" jej z pociągu....A wrażenia odnośnie jej byłej "pani" ....:shake: szkoda gadać, napisałam w wątku Koszi jaka to osoba :angryy:
Zuzolki co ze spacerkiem, czekamy na wieści :lol:

Posted

Ajj... szkoda mi tej Koszi :(

Ps.Ale wam fajnie :( u mnie to takie za***pie, ze zadnego dogomaniaka nie ma :( A bym się przeszła na wspólny spacerek, oj przeszła.. :diabloti:

Posted

[quote name='eria'][IMG]http://images2.fotosik.pl/264/e9a315ceff52737a.jpg[/IMG]

[/quote]
Właśnie nadrobiłem zaległości w oglądanieu zdjęc i to zdjęcie mnie rozbroiło rewelacyjnie wyszedł ten czarny nochal :P

A i Przedewszystkim [COLOR=red]STO LAT ;) [/COLOR][COLOR=black]spóźnieone troszeke ale szczere :)[/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][I][B]Hej ho ;-) taki miałam dzis zakrecony dzionek ze ledwo wyrabiam ;-) spacerek aktualny ...;-) jak nie bedzie padac to jestem u Ciebie o 12-30...;-)...buziole ..[/B][/I][/COLOR]

Posted

zaczęło padać, więc dzisiaj nici ze spacerku, ale możliwe że jutro jak będzie lepiej to pójdziemy, a jak pójdziemy to napewno cosik się cyknie;)

Posted

[COLOR=RoyalBlue][I][B]Doberek ;-)...no niedobry Pan Deszcz ...;-) ze tez akurat dzisiaj musial padac ;-)....ale mam nadzieje ze jutro bedzie fajnie ......
Mizianko dla psiokow ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

na pocieszenie wam powiem ,że u nas też zaczęło padać :cool3:

napewno na następny wspólny spacerek pogoda dopisze, czego Wam życzę :multi:

Posted

[quote name='eria']cześć kochani....wróciłam... Tak mi smutno z powodu tej suni :-( co ona musiała czuć :shake: ...Teraz już chyba jest w schronisku :-( W pociągu była grzeczna, był tylko problem z "załadowaniem" i "wyładowaniem" jej z pociągu....A wrażenia odnośnie jej byłej "pani" ....:shake: szkoda gadać, napisałam w wątku Koszi jaka to osoba :angryy:
Zuzolki co ze spacerkiem, czekamy na wieści :lol:[/quote]

kurcze nie nadażam :roll: :-( gdzie mogę poczytac?

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']na pocieszenie dodam ze u nas tez leje i w dodatku gaja sie obsrała na spacerze, to są uroki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czesc eria :buzi:[/quote]
Madzia - damy sie nie "łobsrywaja"! One brudza sie ...kałem;)

Posted

[quote name='barbara.h']kurcze nie nadażam :roll: :-( gdzie mogę poczytac?[/quote]
tu jest wątek Koszi, na tej stronie są moje wrażenia....:-(
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27661&page=64[/URL]

Jola , bardzo elegancko to ujęłaś :

Posted

kurcze ja muszę wyszperać jakieś foty, bo normalnie się rozgadaliśmy za bardzo, a to galeria w końcu.....więc czekać cierpliwie, zaraz wkleję jakieś starocie :p