Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alem szczesliwa :loveu:konczymy dzis prace o15 z niewiadomych powodow:evil_lol::loveu: i zaraz idem do domku:multi:
szkoda tylko ze pogoda paskudna:placz: ale z psami i tak pojde:lol: w koncu z cukru nie jestem:evil_lol:

co do lancuszka - jak idziemy na plywanie to zawsze zakladam lancuszek, od 1,5 roku i jeszcze nie zardzewial wiec jest OK;)

tych rzepow to juz wole nie wspominac , ja jestem nadwrazliwa jesli chodzi o brode:shake:

Posted

[url]http://images26.fotosik.pl/191/a459e7e7184bf369.jpg[/url] Jakie towarzystwo :)

A wy już pływacie? My jeszcze trochę czekamy ze względu na stawy, ale niedługo pewnie i u nas będą pływackie foty :)

Posted

na początku mojego postu napiszę:
[SIZE=5][COLOR=orange]chwała temu co wymyślił psie nieprzemakalne kubraczki :loveu::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[COLOR=black]bo po błotnistym spacerze miałam do mycia 1 psa plus 4 łapki a bez kubraczka miałabym dwa psy :shake::evil_lol:[/COLOR]

Posted

eria, spoko, są gorsze nieszczęścia niż rzepy w brodzie :evil_lol:

łee.. kubraczki też nie :shake: to dla jorków :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']eria, spoko, są gorsze nieszczęścia niż rzepy w brodzie :evil_lol:

łee.. kubraczki też nie :shake: to dla jorków :evil_lol:[/quote]
1. nie ma już nic gorszego :shake:
2. on Ci wygląda na jorka?
[IMG]http://i29.tinypic.com/qqux09.jpg[/IMG]
:evil_lol:

Posted

jak to nie, mógł się nażreć trutki, wpaść pod samochód, zaczepić się obrożą o coś w wodzie, mogł się pogryźć z psem, mógł się wpatoczyć na dzika... to tak pierwsze lepsze :evil_lol:

nie wygląda, dlatego mówię "łee.." :evil_lol:

Posted

to dopiero drugie pływanko było i krótkie, dwa aporty;) jak było wyjątkowo ciepło :loveu: a woda nie wiem jaka ;) psy wyschły błyskawicznie bo potem zostały przegonione za piłką

Posted

[quote name='zuzolandia']OOOOOOOOOO to daj znac jak juz nabedziesz hihihihihi........
zasponsoruj mu biosel-hk a Kreos bydzie miol broda do ziemi hihihihih....[/quote]
co to jest ? mosz jakiś opis ?
on teraz dostaje już od jakiegoś czasu biotynę z dolfosu ale nie widze efektów :roll: ma bardzo brzydką skóre i ciężko mi stwierdzić czy jest zwyczajnie brudny czy to już zakrawa pod jakieś schorzenie, mam zamiar go wykąpać w najbliższym czasie i obserwować, a jak dalej będzie jak jest to do weta...Włos mu się błyszczy,ale skóra nie wygląda dobrze jak się odsłoni...

Posted

biosel-hk to preparat ktory u nas jest niedostepny sprowadzalam go z niemiec kosztuje 11 euro ...sprawdzil sie rewelacyjnie na Zuzi gdy wlos po chorobie był rzadki kruchy matowy ....mozna go stosowac doustnie jest w formie zastrzyku a konsynstencja taka budyniowa ..na strzykawce dozownik...Zuzol zezarł 5 takich zastrzykow i widzisz sama jak jest obrosnieta ....odbudowala se wlos w przeciagu kilku miesiecy....zreszta Jola jest tego swiadkiem ...
jak chcesz to Ci przywioze bo pod koniec kwietnia jade do rajchu...

Posted

to jak pojedziesz to mi sprowadź ;)a zapłaca Ci po wypłacie:evil_lol:na początku maja;)

gasska zaraz będą fotki, choć dziś już były:mad:

Posted

[quote name='eria']to jak pojedziesz to mi sprowadź ;)a zapłaca Ci po wypłacie:evil_lol:na początku maja;)

gasska zaraz będą fotki, choć dziś już były:mad:[/quote]

może i były ale mało:eviltong: