eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a moze tak byscie foty ogladaly zamiast o jedzeniu w lozku i swiezych pomaranczach opowiadac :cool3: Quote
Dobcia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [url]http://images28.fotosik.pl/191/f1d201a9f6404334.jpg[/url] Kreoś, Kreoś... nie wypada damie język pokazywać...:shake::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie polecam kąpieli w łańcuszku, bo rdzewieje :cool3:[/QUOTE] Tosca wiele razy kąpała sie w łańcuszku i dotąd nie zardzewiał, wiec to pewnie kwestia firmy. Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 łomatko współczuję rzepów :shake::angryy: a z Kreona naprawdę możesz być dumna :loveu: jest piękny i strasznie fajny - pyskowanie można wybaczyć ;):evil_lol: Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 alem szczesliwa :loveu:konczymy dzis prace o15 z niewiadomych powodow:evil_lol::loveu: i zaraz idem do domku:multi: szkoda tylko ze pogoda paskudna:placz: ale z psami i tak pojde:lol: w koncu z cukru nie jestem:evil_lol: co do lancuszka - jak idziemy na plywanie to zawsze zakladam lancuszek, od 1,5 roku i jeszcze nie zardzewial wiec jest OK;) tych rzepow to juz wole nie wspominac , ja jestem nadwrazliwa jesli chodzi o brode:shake: Quote
Martens Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [url]http://images26.fotosik.pl/191/a459e7e7184bf369.jpg[/url] Jakie towarzystwo :) A wy już pływacie? My jeszcze trochę czekamy ze względu na stawy, ale niedługo pewnie i u nas będą pływackie foty :) Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 na początku mojego postu napiszę: [SIZE=5][COLOR=orange]chwała temu co wymyślił psie nieprzemakalne kubraczki :loveu::multi::multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [COLOR=black]bo po błotnistym spacerze miałam do mycia 1 psa plus 4 łapki a bez kubraczka miałabym dwa psy :shake::evil_lol:[/COLOR] Quote
wiq Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 eria, spoko, są gorsze nieszczęścia niż rzepy w brodzie :evil_lol: łee.. kubraczki też nie :shake: to dla jorków :evil_lol: Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='wiq']eria, spoko, są gorsze nieszczęścia niż rzepy w brodzie :evil_lol: łee.. kubraczki też nie :shake: to dla jorków :evil_lol:[/quote] 1. nie ma już nic gorszego :shake: 2. on Ci wygląda na jorka? [IMG]http://i29.tinypic.com/qqux09.jpg[/IMG] :evil_lol: Quote
wiq Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jak to nie, mógł się nażreć trutki, wpaść pod samochód, zaczepić się obrożą o coś w wodzie, mogł się pogryźć z psem, mógł się wpatoczyć na dzika... to tak pierwsze lepsze :evil_lol: nie wygląda, dlatego mówię "łee.." :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 my też jeszczze nie pływamy ;) jaka temperatura wody u Was? może macie podgrzewany staw?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [URL]http://i29.tinypic.com/qqux09.jpg[/URL] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 to dopiero drugie pływanko było i krótkie, dwa aporty;) jak było wyjątkowo ciepło :loveu: a woda nie wiem jaka ;) psy wyschły błyskawicznie bo potem zostały przegonione za piłką Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 cio za kosmetyki kupujesz do tej brody??? hihihihihihihihhihhiihi Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 jeszcze nie wiem ale żałować se nie bede :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 OOOOOOOOOO to daj znac jak juz nabedziesz hihihihihi........ zasponsoruj mu biosel-hk a Kreos bydzie miol broda do ziemi hihihihih.... Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='zuzolandia']OOOOOOOOOO to daj znac jak juz nabedziesz hihihihihi........ zasponsoruj mu biosel-hk a Kreos bydzie miol broda do ziemi hihihihih....[/quote] co to jest ? mosz jakiś opis ? on teraz dostaje już od jakiegoś czasu biotynę z dolfosu ale nie widze efektów :roll: ma bardzo brzydką skóre i ciężko mi stwierdzić czy jest zwyczajnie brudny czy to już zakrawa pod jakieś schorzenie, mam zamiar go wykąpać w najbliższym czasie i obserwować, a jak dalej będzie jak jest to do weta...Włos mu się błyszczy,ale skóra nie wygląda dobrze jak się odsłoni... Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 biosel-hk to preparat ktory u nas jest niedostepny sprowadzalam go z niemiec kosztuje 11 euro ...sprawdzil sie rewelacyjnie na Zuzi gdy wlos po chorobie był rzadki kruchy matowy ....mozna go stosowac doustnie jest w formie zastrzyku a konsynstencja taka budyniowa ..na strzykawce dozownik...Zuzol zezarł 5 takich zastrzykow i widzisz sama jak jest obrosnieta ....odbudowala se wlos w przeciagu kilku miesiecy....zreszta Jola jest tego swiadkiem ... jak chcesz to Ci przywioze bo pod koniec kwietnia jade do rajchu... Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a na ile starczo te opakowanie za 11 euro ? Quote
ariss Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 eria gdzie fotki??????????????????a jak fot nie ma to choć jakaś przróbeczka????:eviltong: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 na 3 tygodnie jesli bedziesz dawkowała 3mm ..ja tak dawalam Zuzi;-) Quote
eria Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 to jak pojedziesz to mi sprowadź ;)a zapłaca Ci po wypłacie:evil_lol:na początku maja;) gasska zaraz będą fotki, choć dziś już były:mad: Quote
ariss Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='eria']to jak pojedziesz to mi sprowadź ;)a zapłaca Ci po wypłacie:evil_lol:na początku maja;) gasska zaraz będą fotki, choć dziś już były:mad:[/quote] może i były ale mało:eviltong: Quote
Recommended Posts