Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']apelije o więcej zdjęć łosia:loveu:[/quote]
póki co nie mam czym ich zrobić :evil_lol: ale w piątek łosiu będzie łysol co napewno uwiecznię :eviltong:
aaa dotarł dzisiaj szampon dr lucy do czarnej sierści :multi: w czwartek kąpanko

Posted

[quote name='Od-Nowa']Kreoś podziwia kolacje... :evil_lol:

Eria jaką biotyne dajesz? koniecznie potrzebuje a nie mogę się zdecydować. wolałabym coś w tabletkach nie proszku.[/quote]

z Dolfosu ! za opakowanie 90 tabletek zapłaciłam całe 7 zł !!! :multi:
myślałam też nad biotyną z mikity ale jest beznadziejne dawkowanie :
:crazyeye: jedna tabletka na [B]2,5[/B] kg (!!!!!) ile ten biedny pies by musiał tego łykać ??!!
a z Dolfosu jest jedna tabletka na 10 kilo, daję łosiowi 4 dziennie;) plus dostaje arthrofos 2 dziennie

Posted

[quote name='eria']póki co nie mam czym ich zrobić :evil_lol: ale w piątek łosiu będzie łysol co napewno uwiecznię :eviltong:
aaa dotarł dzisiaj szampon dr lucy do czarnej sierści :multi: w czwartek kąpanko[/quote]

buuu,ja jadę do zakopca na tydzień i nie zobacze opitolonego łasia tak szybko;)

Walentynkowe kompu kopmu będzie:cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa']dziękuję ;) lece szukać!
a swoją drogą to chyba bardzo często kąpiesz małego?? nie boisz się tak zimą?[/quote]
co 3-4 miesiące go kąpię bo po prostu trzeba - czas na kąpiel jest wtedy gdy brzydzę sięgo głaskać bo śmierdzi starym psem :diabloti: i mam całe czarne ręce po mizianiu :cool1: i nie boję się go zimą kąpać, bo kąpię go wieczorem, już potem na dwór nie idzie;) poza tym to sznaucer olbrzym a nie pinczerek miniaturka :evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]
czas na kąpiel jest wtedy gdy brzydzę sięgo głaskać bo śmierdzi starym psem :diabloti: i mam całe czarne ręce po mizianiu :cool1:
[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetny zegar "biologiczny" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aaa jeszcze Wam nie pokazywałam jak cudnie Zorlis narysowała łosia !!!
[IMG]http://images26.fotosik.pl/156/a6806725c0749cf1.jpg[/IMG]
poprosiłam ją o wysyłkę pocztą, pieknie będzie się prezentował na ścianie !
:loveu::loveu:
a w czasie gdy dogo nie działało zajmowałam się ....photoshopem:loveu:
poszukiwaniem tutoriali itp
jakoś tu pusto ale nie wiedziałam co tam wkleić dookoła foty, jeszcze nad tym popracuję
[IMG]http://i32.tinypic.com/2mpcuqd.jpg[/IMG]
a to aktualne zdjęcie jak właśnie piesek sie nudzi hihi
[IMG]http://i26.tinypic.com/15midqq.jpg[/IMG]

Posted

żadnych poprawek !!!! :loveu::multi:

wróciliśmy ze spacerku znów na trzy olbrzymy :eviltong:ale tym razem zamiast pieprzastej Kory była czarna 3,5 miesięczna Foxi :cool3: fot niet:-(

Posted

[quote name='gassira']cudowny rysunek i cudowny banerek-macie talenty:loveu:[/quote]
rysunek wykonała Zorlis !!! ;) banerek oczywiście z mojego PSa wyszedł :eviltong: