wiq Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [url]http://i24.tinypic.com/2qn39uc.jpg[/url] smaczne było :evil_lol: u nas też dziś był śnieg ;| Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cze Aniu:p nie tylko Ty masz dziś paskudny dzien, mi się tez wyjątkowo zaczął pechowo ale sama końcówka czyli teraz jest juz oki:p pozdrawiam cieplusio:loveu: Quote
sota36 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Moja Matula gada: ci sie polepszy, to sie popieprzy, co sie popieprzy, to sie polepszy! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 U nas śniegu jeszcze nie było ;) Piękne psiaki :loveu: śliczne jesienne kolory :cool3: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='eria']póki co żywieckich nie będzie, ale napewno będą dzisiejsze spacerkowe:eviltong: bo mam mamusiny aparat :)psy dziś nie były rano bo lało, Kreon non stop jęczy. Dałam im teraz po prasowanej czekoladowej kostce i się zajęły gryzieniem - to mam chwile spokoju :multi::evil_lol:[/quote] [quote name='eria']ale miałam pechowy dzień:roll: chciałam iść jeszcze dziś na poczte ale nie wychodze już nigdzie bo napewno mnie przejedzie:roll: Zaczęło się od tego że wstaje rano, wchodzę to pokoju babci i zastaję ją w ogromnej plamie krwi, no to panika ! Już myślałam że miała jakiś wylew:roll: No to oczywiście była karetka, zabrali ją do szpitala, okazało się że to to był krwiak w miejscu szwów po operacji biodra ( nie myślałam że tak dużo krwi może z tego wypłynąć:crazyeye:) no i oczyścili to i wróciła do domu, oczywiście z bagażem zaleceń:roll: pies już mi jęczał durny całe do południa bo bez spaceru, a tu trzeba do apteki :cool1: na szczęście przyszła mama i poszłyśmy razem, tak że czekałam z psami przed apteką. jak dobiegłam do domu ( w jednej ręce smycz z dwoma psami a w drugiej duża pełna reklamówka z kompresami itp:roll:) no i zorientowałam się że to już godzina spaceru umówionego z Figą i Hektorem. Przebrałam sie i znów galopem na poligon. Pan od Hektora wyprowadził nas w takie chaszcze, w las i ....zniknął a my z Figami zgubione :angryy: w wysokich krzakach:roll: jak już wylazłyśmy jakoś do drogi , już miałam dość.... i co ?? i wdepłam w g****:angryy::angryy::angryy: Jakby K**** tego wszystkiego było mało - zaczęło padać:angryy:potem przestało i......zaczęło sypać śniegiem :crazyeye::angryy: teraz wreszcie dotarłam do domu i już nie wychodze bo napewno by mi się coś stało :shake:. Mam tam jakieś fotki w aparacie to potem zgram, a teraz usmażę se znalezione kilka grzybków - jedyny plus chyba dzisiejszego dnia:cool1:[/quote] Współczuję babci i nie zazdroszczę pechowego dzionka. Pomyśl sobie, że jutro też jest dzień i będzie lepiej;) Quote
Mysia_ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 oj wspólczuje takiego dnia :roll: Mnie też dzisiaj śnieg złapał.... :roll: Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 oo dzisiaj będzie wieczór telewizyjny :cool3: właśnie wybadałam że leci dzisiaj "Romeo musi umrzeć" - film który od lat chciałam obejrzeć :lol: Quote
sota36 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No widzisz, jaki optymistyczny koniec dnia! Choc kladac sie do lozka zawsze gipsdeka moze na pysk jeszcze sleciec... Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='sota36']No widzisz, jaki optymistyczny koniec dnia! Choc kladac sie do lozka zawsze gipsdeka moze na pysk jeszcze sleciec...[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 witamy foksiaczki:evil_lol: i Pańcię Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='eria']oo dzisiaj będzie wieczór telewizyjny :cool3: właśnie wybadałam że leci dzisiaj "Romeo musi umrzeć" - film który od lat chciałam obejrzeć :lol:[/quote] I tym optymistycznym akcentem...:diabloti: kończy się pecha:mad: Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 a jeszcze Wam zdradzę że piszę nową www :cool3::eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a ja wam zdradze ze mie tyz napisze www ;-) Quote
Mysia_ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='eria']oo dzisiaj będzie wieczór telewizyjny :cool3: właśnie wybadałam że leci dzisiaj "Romeo musi umrzeć" - film który od lat chciałam obejrzeć :lol:[/quote] ja nawet nie mam czasu obejrzeć, a chciałabym :roll: Czekamy na recenzję :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no to niezły dzień.. ten piątek jest pechowy!! miłego wieczoru :evil_lol: Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 taaaa już jest ok, idem pod gorący prysznic i przed telewizorek :lol: Quote
Dobcia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Bardzo dobry pomysł!!! Jutro na pewno będzie lepiej;) Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 nie Tylko u Ciebie pechowy, niech ten dzien sie jak najszybciej skonczy:roll: Aniu jutro od rana koniecznie nowe fotki:cool3: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a po burzy przychodzi co ??????? mokry pies do dom;-) hehehehe Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Marta dzisiaj fotki były, jakby co, kilka stron wstecz:evil_lol::evil_lol: ale dzisiaj!!:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hehe tamte widzialam ale ja chce te dzisiejsze Quote
eria Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25759&page=824[/URL] tu są najnowsze foty :cool3: teraz już są wczorajsze ale 17 minut temu były jeszcze dzisiejsze:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [url]http://i21.tinypic.com/n5prat.jpg[/url] Pastelowe kolorki:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Oj to baaardzo ciekawy dzien dzisiaj mialas:shake: Przyczlapalam sie pozegnac i oznajmic ze zajze najprawdopodobniej za 2 tyg:p Quote
Recommended Posts