Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór Aniu :) ja już nie wiem, chyba zacznę bić pokłony przed Twoimi obrazkami, przeróbkami, fotkami... zachwyt mnie bierze :crazyeye: ja nawet avatarka sobie nie potrafię porządnie zrobić a u Ciebie... cud, miód i orzeszki

Posted

ludzieee nie mdleć mi tu, kto Was cucić będzie !!!! :diabloti::diabloti:
fotki dostaniecie dopiero po południu w okolicach 16, po spacerku na trzy sznaucery:loveu:

Posted

Dostalam dzis imp9onujacego smsa od Anuli!!! Pamietacie sprawe dupki dzielnicowego? DzisAnula nasza go widziala i napisala mi, ze nie tylko jest fajny, ale jego zadeczek tez!!!!

Posted

kurde ale towar z tego dzielnicowego :diabloti:
rozmawialiśmy chwile na przystanku i okazuje się że najprawdopodobniej na polach grasuje dwóch zboczeńców :shake::shake: bo ja inaczej opisywałam tego którego widywałam wielokrotnie i taki znajomy (wybawił z opresji dwie dziewczyny które pogonił zbok i widział go dokładnie) opisuje go inaczej. Wychodzi na to że to dwie różne osoby :shake:

dobra ide odpicować Kreona na randke z nową koleżanką :) którą btw zamierzamy jutro zabrać do fryzjera :)