eria Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 no neonki też już miałam, są fajne. Z takich większych - uwielbiam gurami - mają w sobie to coś :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [COLOR=Blue][I][B]Witanko ;-) łoj to ty bidno kobitka jestes ;-) tyle wredoty naraz ;-) Siedz w domku ,pij ziólka ,i ogladaj seriale ;-)... a jak zniknie prad to przespij to całe zamieszanie heheheheh ;-) Buziaczki ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Usia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Eria super foty kiedys tez miałam papuzke i była najlepsza na swiecie :loveu: potrafił mówić :p i jadł kurczka a z ziemniakami:evil_lol: ale nie chcacy go otrułam jak byłam młodsza jeszcze (12lat) bo za blisko postawiłam zmywacz do paznokci i on sie nawachał tego swinstwa :placz: ale był cuuuuudowny.Rybki mam nadal i myszke miałam i szczura i chomika i była tez swinka morska z królikiem :p Eria nie zwalaj na chorobe ze straciłas głos pewnie gdzieś wczoraj balowałas i zaduzo spiewałas :eviltong: Quote
eria Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 to dziadostwo pozwoliło mi łaskawie zrobić całe dwa zdjęcia... to jest znudzony Kreoś, który nie wie co ma z sobą począć, tak jak ja... [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/521/tnp1010046lg8.jpg[/IMG] a to Foxi która też nie wie co z sobą począć skoro wygonili ją z kuchni, jak bezczelnie sobie tem weszła i siedziała pod stołem:diabloti: menda mała:diabloti: [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/9663/tnp1010047rr7.jpg[/IMG] Quote
Usia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/9663/tnp1010047rr7.jpg[/IMG] ale minka <hahahaha> sliczna jest ale czesanko by sie przydalo chociaz teraz przez ta pogode to tak nie bardzo sie opłaca bo ja wczoraj swoje czasałam ale juz dzisiaj maja tyle kołtónów jak by od miesiecy nie widziały szczotki Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B]hehe fajne okreslenie moj ojciec na mojego jamnika mowi,,idiot"z takiej bardzo starej reklamy mu zostalo:diabloti:(u mnie tez pada snieg:cool3:)[/B] Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 kREOS Z NUDOW TO SE SAM JEZOREK POKAZUJE :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B][I]Hejo:loveu:[/I][/B] [B][I]A do kogo to mialo byc?:evil_lol: [/I][/B] [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/521/tnp1010046lg8.jpg[/IMG] Quote
eria Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 no sam sobie pokazuje jęzor, nie było to napewno do Majci bo ona spi smacznie w swoim domku w klatce;) luudzie weźcie mi ten aparat bio nie wyrobia....żeby go jeszcze szło sprzedać to byłoby fajnie... Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='eria']n luudzie weźcie mi ten aparat bio nie wyrobia....żeby go jeszcze szło sprzedać to byłoby fajnie...[/quote] wystaw na Allegro! Moze pojdzie! Za doplata - hihihi Quote
eria Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 być może się grata pozbędę, kumpela szuka używanego aparatu dla bratanka - dla dzieciaka to dobry sprzęt :eviltong: dla mnie na poczatku też był dobry, teraz mam większe wymagania :p Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 opchnij, opchnij i szbko kupuj nowy, bo mi doskwiera brak pieknosci;) Quote
eria Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Wiq ja tez bym chciała porobić im ładne fotki na śniegu, w ilości więcej niż 1, ale ten grat na to nie pozwala...Kreon tak ślicznie wygląda z brodą przyprószoną śniegiem :loveu: a nie mam jak Wam pokazać :-( Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 szkoda:-( wyobrazam sobie Kreosia:loveu: a ja wogole fotek na sniegu nie umiem robic:shake: Quote
milena182 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='wiq']opchnij, opchnij i szbko kupuj nowy, bo mi doskwiera brak pieknosci;)[/quote] [B]zgadzam sie![/B] Quote
Dobcia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='eria'] [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/1994/tnksiniczki2kl7.jpg[/IMG] [/quote] :loveu::loveu::loveu: Ale piękne:loveu::loveu::loveu: Ja mam stado ciągle rozmnażających się molinezji:diabloti: Kilka innych piękności, i jednego gurami:loveu:Ale głupek z niego, bo wcześniej zabił samice:mad: A niby są nieagresywne... Życzę szybciutkiego kupna nowego aparatu, bo Kreonik musi fajnie wyglądać, a wyobrażnia bywa ograniczone:roll::cool3: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Eria ciesz sie ze w ogole mozesz robić bo ja musze sie prosić od siostry o aparat i wtedy musze pstrykac. Pogłaszcz troche ten aparat pogadaj z nim szepnij miłe słówka na mój samochodzik to działa ;) [B]Jak sie czujesz, juz lepiej ??[/B] [U]PS: wygłaszcz psiaki odemnie pppppppppplllllliiiiisss[/U] Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [B]skoro juz gadacie o rybkach to napisze ze ja mam skalara,gorami,zalobniczke,mieczyka i glonojada.niestety wszystko po jednej sztuce bo albo pozdychaly albo zagryzly sie:-(a nowych nie kupuje bo nie chce miec juz rybek,tych nie ma komu oddac:shake:ale i tak sa kochane staruchy:evil_lol::loveu:[/B] Quote
eria Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Cześć kochani !! Czekam na tą kumpelę, ma przyjść zobaczyć aparat.... Jeesssu żeby go chciała...:roll: ale jak nie weźmie też nie będę się dziwić :roll: Milena widzę też masz problem jak się ryboli pozbyć :diabloti: Ja oprócz tych trzech morderczych księżniczek w 70 litrowym akwarium, mam jeszcze osobno bojownika w dużej kuli (on już kilka lat żyje:crazyeye: a to niby kule są niedobre dla ryb:roll: ) i mam w mniejszej kuli gupika, którego mm już około 5-6 lat :crazyeye: :multi: od urodzenia jest u mnie, jak jeszcze miałam gupiki, rozmnożyły się i ten jeden bida mieszkał sobie w szklance (takiej po nutelli z kamyczkiem i roślinką, wyrósł na piękną rybkę z żółto czarnym długim ogonkiem:loveu: i w ogóle go uwielbiam:loveu: Quote
zaba14 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja do ryb nie mam symapti :eviltong: są ładne, ale przy mnie pewnie by padły.. miałam ładne fotki rybek brata a teraz juz nie umie zrobic takich fajnych jak wtedy :roll: :roll: Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [B]a ja rybki lubie bardzo,tylko teraz nie mam ich gdzie trzymać bo mój żółwiak chiński urusł i musieli sie akwariami zamienic:cool3:[/B] Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [COLOR=Blue][I][B]Hej kochaniutka czy w Bielszowicach tyz tak zadnie leje ??? Normalnie porazka ;-( miały byc sniegowe focisze z samego ranka a tu co ? kapota ;-( bo kaj z takim kudłatym stworzeniem wyjsc na dwor ;-( No a tak na marginesie ..... jo zech jest ogromnie ciekawo co dlo mnie mosz ...... ni dej sie prosic laseczka ;-) Kusiole dla psioków ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
zaba14 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nie wiem jak u was w rudzie, ale u mnie na zaborzu strasznie :placz: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [COLOR=Blue][I][B]łojjj żabciu .....oberwanie chmury u nas ...;-( I ciemnosc ciemnosc ..... [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 u nas leje non stop , od samiutkiego rana, psy tylko na pół minuty na siusiu pod dom (ja w papuciach na klatce) i szybko do domku....:shake: Zuzol nie być tako ciekawo, pracuja jeszcze nad tym :cool3: Quote
Recommended Posts