zaba14 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='zuzolandia'] .co Ty za paskudztwa focisz ;-) fujjjjjjjjjjjjjjjjjj ........ witanko i pozdrawianko!![/quote] Co Ty mowisz! Śliczny pajaczek! i ładna foteczka! :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Navy][I][B]foteczka sama w sobie ładnista;-) jak zreszta kazda Anulkowa;-) ale obiekt ......brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........jak dla mnie łobrzydliwyyy hehe;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
ewelinabuck Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja nie wiem gdzie ty taki robale lapiesz przeprowadzam sie do ciebie a co bede koczowala na klatce schodowej i to bedzie prawdziwe poswiecenie dla sztuki:diabloti: Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=DeepSkyBlue][B]Ania już rządzi na psiejkostce :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
KaRa_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/325/770372733a42f937.jpg[/IMG] Na tym zdjęciu Kreon wydaje się jakby był baardzo masywnym psem:evil_lol: Quote
eria Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ale nas dziś tłumnie odwiedziliście :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: a ja wróciłam ze smutnej uroczystości....Pogrzeb mojej polonistki z liceum....Miała 32 lata, przegrała z rakiem mózgu. Miała dwuletnie dziecko...Strasznie to przeżywam i nie mogę się pogodzić........ Quote
Carolcia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 To jest dowod jak szybko i niespodziewanie przychodzi smierc :-(. Szkoda mi tego dziecka :-( - tak szybko stracila matke A pieski ladne ;) (ja zawsze :D) Quote
Dobcia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ze śmiercią nigdy nie można się pogodzić... szczególnie młodych ludzi, ale tak naprawdę każdego...:-( i nic nie można zrobić....nic....ehhhh Quote
Korenia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Dobcia']Ze śmiercią nigdy nie można się pogodzić... szczególnie młodych ludzi, ale tak naprawdę każdego...:-( i nic nie można zrobić....nic....ehhhh[/quote] Dokładnie... :-( Tydzień temu zmarł mój kolega :-( 19 latek, napisał maturę z polskiego i odszedł... :-( Quote
panienkabubu Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [img]http://images21.fotosik.pl/274/cbd02252a39874d5.jpg[/img] eria to tez ten Twoj malutki Canonek?????????????? nie no nie wierze...................... Quote
eria Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Oglądałam stronę internetową,którą ta nauczycielka założyła swojej córce....taka radość bije z tych rodzinnych fotek :placz: Kasiu Bubu - to też mój malutki Canonik :):) Quote
Pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cze Aniu to smutna wiadomość ja tez się o tym dziś dowiedzialam:-( młoda dziewczyna eh zycie miala przed sobą.... a propo strony możesz podać namiar? Quote
eria Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Aniu to smutna wiadomość ja tez się o tym dziś dowiedzialam:-( młoda dziewczyna eh zycie miala przed sobą.... a propo strony możesz podać namiar?[/quote] proszę : [URL]http://www.zosia.gawenda.pl/index.php?cat=2[/URL] Quote
Od-Nowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 nawet nie będę tam zaglądać bo mi serce peknie... tez mieliśmy takie zdarzenie w bliskiej rodzinie :-( i to maleńkie dziecko... bardzo mi przykro. i bardzo dziękuję eria,że w takim dniu miałaś ochote i siły pomóc z bannerkiem:calus: Quote
eria Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 nie ma za co :lol: A Foxi wieczorem zaliczyła przymusową kąpiel :cool1: wybrałyśmy się z kumpelą z psami na spacer wieczorkiem , co Pegaza potwierdzi bo się widziałyśmy:evil_lol: , no i robiłyśmy fotki i nawet nie wiem kiedy, Foxi wytarzała się w..... zdechłym zaskrońcu :cool1: tak capiło od niej przeokropnie,że po prostu musiałam ją do wanny wsadzić :cool1: feralny spacerek : [IMG]http://images21.fotosik.pl/277/3c08212a09ad91c8.jpg[/IMG] ale on śmiesznie wygląda w kagańcu :D [IMG]http://images21.fotosik.pl/277/2e85c7d28484590e.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Weszłam zobaczyłam i czuje gule ogromną w gardle:-( heh Foxi wykorzystałam moment Twojej nieuwagi:eviltong: Dobranoc:sleep2: Quote
zuzolandia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Foxi po prostu dobitnie dała Anuli znac ze CHCE SIE WYKAPAC ;-) w koncu latooooo idzie ......trza ładnie wygladac ;-)nheeheh[/B][/I][/COLOR] Quote
Korenia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='panienkabubu'][IMG]http://images21.fotosik.pl/274/cbd02252a39874d5.jpg[/IMG] eria to tez ten Twoj malutki Canonek?????????????? nie no nie wierze......................[/quote] Też nie wierze, że to 4 pixele ! Quote
Korenia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Foxi po prostu dobitnie dała Anuli znac ze CHCE SIE WYKAPAC ;-) w koncu latooooo idzie ......trza ładnie wygladac ;-)nheeheh[/B][/I][/COLOR][/quote] Chyba jakaś moda teraz panuje wśród psów... Amy ostatnio wytarzała mi się w pięknej, pachnącej, cudownej... kupie...:angryy: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 eria, cholera NIE WIERZE!!! jesu no nie wiem jak to mozliwe, ale moim aparatem sie NIE DA zrobic takich zdjec!!!! jak Ty to robisz??? masz jakis dodatkowy obiektyw???? czy tak po prostu????? czy moj aparat moze miec zepsutą ostrość, tzn. jej łapanie? :hmmmm: nie no bo ja ogolnei mam problemy ze złapaniem ostrosci...... eria, mozemy sie kiedys umowic na jakis spacer albo cos i pokazesz mi opcje mojego aparatu? :cool3: Quote
zaba14 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Taka mała uwaga co do macro, trzeba miec bardzo stabilne rece, jesli sie trzesa, lub sami sie troszke poruszymy, to zdjecie bedzie nieostre :) Quote
eria Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Korenia']Chyba jakaś moda teraz panuje wśród psów... Amy ostatnio wytarzała mi się w pięknej, pachnącej, cudownej... kupie...:angryy:[/quote] fuuuuj :shake: :shake: :shake: [quote name='Korenia']Też nie wierze, że to 4 pixele ![/quote] tak jest, to 4 pixele ;) [quote name='Pegaza']Weszłam zobaczyłam i czuje gule ogromną w gardle:-( heh Foxi wykorzystałam moment Twojej nieuwagi:eviltong: Dobranoc:sleep2:[/quote] też tą gulę czułam :-( A Foxi to kawał cwaniaka:cool1: [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Foxi po prostu dobitnie dała Anuli znac ze CHCE SIE WYKAPAC ;-) w koncu latooooo idzie ......trza ładnie wygladac ;-)nheeheh[/B][/I][/COLOR][/quote] taaaa ona chce się kąpać, w stawie ,nie w wannie :evil_lol: [quote name='panienkabubu']eria, cholera NIE WIERZE!!! jesu no nie wiem jak to mozliwe, ale moim aparatem sie NIE DA zrobic takich zdjec!!!! jak Ty to robisz??? masz jakis dodatkowy obiektyw???? czy tak po prostu????? czy moj aparat moze miec zepsutą ostrość, tzn. jej łapanie? :hmmmm: nie no bo ja ogolnei mam problemy ze złapaniem ostrosci...... eria, mozemy sie kiedys umowic na jakis spacer albo cos i pokazesz mi opcje mojego aparatu? :cool3:[/quote] spacerek jak najbardziej ale tylko z Halszką :) mam po prostu tryb makro, w ustawieniach mogę zmienić jedynie ISO, zwykle mam 200, bo przy 400 już cholernie szumi :angryy: w ogóle wadą mojego aparatu są te wszechobecne szumy:cool1: [quote name='zaba14']Taka mała uwaga co do macro, trzeba miec bardzo stabilne rece, jesli sie trzesa, lub sami sie troszke poruszymy, to zdjecie bedzie nieostre :)[/quote] dokładnie. dlatego zdecydowaną większośćfot przyniesionych ze spaceru usuwam. Ostrość jest baardzo ciężko złapać:shake: dlatego staram się jednemu obiektowi zawsze zrobić jak najwięcej zdjęć,w różnych kadrach, po kilka w takim samym żeby w domu wybrać jedno ,dwa najlepsze;) o ile obiekt cierpliwie siedzi jak np ten motyl, z którego jestem strasznie dumna:loveu: chyba mu z 50 fot wtedy zrobiłam, bo mi strasznie zależało żeby wyszło chocby to jedno :loveu: [IMG]http://images20.fotosik.pl/333/1b4da21a44f6e497.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a może taki krótki statywek by się przydał. są czasem nawet po 10 zł. zamaskowany kratkami duecik wzbudza respekt :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ja mam statyw i mam stabilizacje w aparacie.... mnie to sie wydaje, ze po prostu mam za malo swiatla.... np. w ogole nie lapie mi ostrosci jak robie zdjecia w nocy, takie, zeby byly bez lampy.... ja chyba nie czaje tego aparatu :/ Quote
Od-Nowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 spokojnie! wszystkiego się człowiek nauczy ;) talent nie urodzi się nagle ale można wypracować rzemiosło :lol: czasem takie spotkania dobrze robia... bo tak odkryłam nowe funkcje w poprzednim aparacie - na skutek spotkania z kuzynką:cool3: Quote
Recommended Posts