Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

twoje fotki zapierają dech w piersiach :loveu:

[B]Pozdrawiamy
[/B][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][B]bGirl [IMG]http://i28.photobucket.com/albums/c223/alicia--bergeron/th_butterfly.gif[/IMG] & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B][/SIZE]
[B][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/asd.jpg[/IMG][/B] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

jak na republice to tak:

1 zaloz konto na onecie
2 jak zalozysz konto wejdz na glowna stronke onetu i kliknij u gory REPUBLIKA WWW
3 pozniej nak wejdziesz na to co w pkt 2 to kliknij na napis WEBADMIN
4 wyswietli ci sie takie cos do logowania wpisz adres konta9 tego co zalozylas na onecie) i haslo
5 pozniej po zalogowanie wejdz w [SIZE=4]menadzer witryny i[/SIZE][SIZE=2] tam jest taka opcja zaladuj no i ladujesz pokolei zdjecia i stronki [/SIZE]

Posted

[quote name='wiq']a tym, no, total commanderem?[/quote]

Nie wiem jak to działa, ale wiem ze tym sie wrzuca na dany server.. a Ani chyba biega o to, że nie wie gdzie ma te pliki wrzucic... Aniu probowałas tak jak pisała Ewelina?

Posted

eria, eria!!!
tylko pamiętaj, że na republice masz już stronę:evil_lol: żebyś plików nie pozamieniałam :evil_lol: najlepiej nowy katalog stwórz, jak już ! :evil_lol:
mnie dziś w domu nie będzie, dopiero jutro mogłabym pomoc..... ;) dogo, liczę na Was :cool3:

Posted

komp mi się znowu chrzani:angryy: :angryy: wczoraj coś się w środku fajfczyło chyba,cały pokój w takim komputerowym smrodku:shake: komp się zacinał co chwilę i działał na to tylko reset...Resetował się wczoraj samoistnie:angryy: i całe popołudnie i wieczór go nie załączałam.teraz spróbowałam,narazie ok, jeszcze się nie zacięło.
czekam teraz na sotę36 i jej Darka, przyjadą zobaczyć tego grata:angryy:
oo znowu cosik tu śmierdzi :shake:
no nic,czekam az się zatnie lub sam zresetuje:shake:

Posted

[quote name='eria']kopać go nie kopałam,ale z pięści już dostał kilka razy:cool1:[/quote]
[B][COLOR=RoyalBlue]dlatego nie działa:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

uwazaj bo odmówi poszłuszenstwa na amen i co bedzie ??

Dziyn dobly
Fotki super zwłaszcza Foxi która wygania z galeri :evil_lol:
Uparty zwierz z ciebie z ta stronką.Koniecznie pokaz efekty jak juz skonczysz mysle ze wszyscy niecierpliwie czekaja ;)

Miło wrócić do zywych :razz:

Posted

Darek od Jolci jest mistrzem!! znowu mam komp na chodzie :multi: :multi:
idę na spacer, a potem będę zgodnie z instrukcją Eweliny wrzucać stronę na serwer, ale chyba dopracuję jeszcze kilka szczegółów
;)

Posted

[quote name='eria'][B]Darek od Jolci jest mistrzem!! znowu mam komp na chodzie :multi: :multi: [/B]
idę na spacer, a potem będę zgodnie z instrukcją Eweliny wrzucać stronę na serwer, ale chyba dopracuję jeszcze kilka szczegółów
;)[/quote] noooooooooooooooooooooooooooo
a natej stronie bedzie tez o Gutku , w PRZYJACIOLACH (ale tylko Foxi)

Posted

wymyśliłam sobie,że dodam jeszcze dwie podstrony, więc wgrywanie się odwlecze :cool3:
przecież musi być kontakt, i zrobię jakiś dział z "psimi" cytatami itp :)

Posted

czy ktoś się orientuje na tej republice : skończyłam ładować pliki wg tej instrukcjii Eweliny...i nie wiem co teraz, jak to zatwierdzić ????:roll:

alem ja tępa nooo

Posted

nooo jeszcze cierpliwości......
przed chwilą myślałam że rąbnę tą całą stroną w kąt ale coś ruszyło.......cieprliwości..