eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='furciaczek']czesc eriaczku kochany:loveu: normalnie zatkalo mnie niedosc ze swietny banerek i avek to jeszcze to cudo przepiekne :loveu: :loveu: :loveu: pozwolilam sobie skopiowac na pulpit i chyba sobie walne na tapete to dzielo sztuki:loveu: :loveu: wyglaskaj tam kreosia i foxiasta odemnie:loveu: aaaa i przypomnij mi kiedy jest ta wystawa w katowicach bo zem zapomniala:oops:[/quote] cześć Gosiu, jak miło Cię widzieć,choć pewno jeszcze nie na stałe.... wystawa w Katowicach jest 16-18 marzec , [quote name='anetta']Oooooooooo [URL]http://images21.fotosik.pl/39/75e3e7ae6da0af83.jpg[/URL] BOSKIE :-o W czym to robilas?[/quote] corel paint shop pro x [quote name='Rinuś']pasuje Kreosiowi ten srebrny lancuszek:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] bardzo !! jak jest po fryzjerze to zawsze mu go zakładam, a jak zarośnie ti już nie bo nie widać :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='eria'] bardzo !! jak jest po fryzjerze to zawsze mu go zakładam, a jak zarośnie ti już nie bo nie widać :evil_lol:[/quote] no wlasnie wczesniej go nie widzialam:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Ania :) Piękny Kreosiowy portrecik:loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/35/df9ff78a0ab3d885.jpg[/IMG] :mdrmed: Piękna szczęśliwa Foxi ;] Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 cześć Kochani, dzięki wszystkim za odwiedzinki, wpadłam powiedzieć że nowych fotek brak,ale mam wenę na przeróbki,więc bądźcie czujne, bo w każdej chwili mogę coś wkleić :evil_lol: no i chcę was poinformować,że znowu zaczyna dziać się coś niedobrego z moim komputerem, jest napięcie na obudowie, wczoraj było wyraźnie wyczuwalne, w pewnym momencie komp zaczął wydawać odgłosy (tak jak linie wysokiego napięcia podczas deszczu-takie trzaskanie) takie głośne,że musiałam wyłączyć...Dzisiaj narazie jest ok, a po południu przyjedzie niezastąpiony TZ naszej Jolci, zobaczyć ten mój badziew....więc gdybym sie nie pojawiała to najprawdopodobniej rozebrali mi komputer:evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='tygra']ooo... i znów nowy banerek :)[/quote] I to jaki ładny... :loveu: eria ..... moj komp tez cos ostatnio szaleje :shake: Quote
Pianka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='eria']a teraz takie coś : [IMG]http://images21.fotosik.pl/39/75e3e7ae6da0af83.jpg[/IMG] :loveu:[/quote] To wygląda jak obrazy malowany farbami:loveu: Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 komp działa, według naszego mistrza od komputerów, jest wszystko ok, prawdopodobnie te wczorajsze dziwne dźwięki to wina gniazdka, teraz komp jest podłączony do innego i ...pożyjemy zobaczymy :) była też u mnie Jolcia, mam całą jedną foteczkę jako dowód :D Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Jola od Gutka z Foxi i Kreosiem [IMG]http://images22.fotosik.pl/16/c0869f8220996abf.jpg[/IMG] i kreośkowa przeróbeczka [IMG]http://images21.fotosik.pl/42/3a70de1384bbd6a8.jpg[/IMG] Quote
sota36 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Powiem Wam cos - dzis bylam u Erii.Potem wyprowadzala psy - wiecie jak ona zapingala!?!?! No normalnie -motorek ma w ... Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='sota36']Powiem Wam cos - dzis bylam u Erii.Potem wyprowadzala psy - wiecie jak ona zapingala!?!?! No normalnie -motorek ma w ...[/quote] no ja zawsze pędzę, bo chcę jak najszybciej dojść na pola,żeby móc puścić psy ze smyczy :lol: Quote
sota36 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='eria']Jola od Gutka z Foxi i Kreosiem [IMG]http://images22.fotosik.pl/16/c0869f8220996abf.jpg[/IMG] [/quote] je!!! moje sloneczka!!!! Akto to ta ladna pani??? Z czerwonymi wloskami??? [quote name='haska_12']I to jaki ładny... :loveu: eria ..... moj komp tez cos ostatnio szaleje :shake:[/quote] erii komp jest ok! to eria szaleje!!! To pomowienie!!! [quote name='eria'] [U] no i chcę was poinformować,że znowu zaczyna dziać się coś niedobrego z moim komputerem[/U], jest napięcie na obudowie, wczoraj było wyraźnie wyczuwalne, w pewnym momencie komp zaczął wydawać odgłosy (tak jak linie wysokiego napięcia podczas deszczu-takie trzaskanie) takie głośne,że musiałam wyłączyć...Dzisiaj narazie jest ok, a po południu przyjedzie niezastąpiony TZ naszej Jolci, zobaczyć ten mój badziew....więc gdybym sie nie pojawiała to najprawdopodobniej rozebrali mi komputer:evil_lol:[/quote] pomowienie - komp jest pok!1 W koncu moj TZ go robil!!!!! Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='sota36']je!!! moje sloneczka!!!! Akto to ta ladna pani??? Z czerwonymi wloskami???[/QUOTE] nie poznaje się na zdjęciu!! za fajnie wyszła!! :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='eria']nie poznaje się na zdjęciu!! za fajnie wyszła!! :evil_lol:[/quote]jedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jeszcze raz dziękuję za piękny banerek i avatarek :) Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='tygra']jeszcze raz dziękuję za piękny banerek i avatarek :)[/quote] nie ma za co - zrobiłam z przyjemnością :lol: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a dałoby się avek taki zmieniający jak u Ciebie żeby oba suczydła były? Quote
eria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 pracuję właśnie nad pewną przeróbka, trzymać kciuki coby wyszła :razz: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 eria pięknie zrobiłaś mi cały komplecik, zanim się zorientowałam że mam od Ciebie taki prezent luthien też zrobiła mi, narazie zostanę przy Twoim bo jest śliczny , a u niej zamówiłam i już dostałam świąteczny który wstawię gdy przyjdzie czas jajeczny :). Ale mi z Wami dobrze :) Quote
Recommended Posts