Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anuś poznikały wpisy z ostatnich 10 dni, w galeriach, na bazarkach, pozakładane w tym czasie wątki, nie działają banerki itp itd :angryy:
i nic nie da sie z tym zrobić :shake:

Posted

Znalazłam cudną pandę :loveu:. Proszę trzymać kciuki by się nie sprzedała jutro na giełdzie,bo mogę pojechać ze znającymi się na rzeczy znajomymi ją zobaczyć dopiero po południu... Ehhh zobaczymy co z tego wyniknie ;)

Posted

Dwie godziny robiłyśmy z właścicielką wczoraj wieczorem Kobika na cacy...A dziś leje...
Szczęście w nieszczęściu,że Kobe ma numerk 2 i długo czekać na swój występ nie musi ;), ale i tak czarno widzę te białe łapeczki jak choćby z auta przejdą na teren wystawy...:shake:
[IMG]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/hel/DSC_0197-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/hel/DSC_0206.jpg[/IMG]

Neli za to musi długo czekać,ale ona to ma już namiocik a poza tym mało kudłów ;).

Co z autkiem jeszcze nie wiem,będę dzwonić koło 11-12

Posted

Kobe niestety przegrał z natapirowanym konkurentem wyglądającym jak bobtail a nie bearded. Trudno. Opis dostał bardzo ładny,sędzina nic mu nie zarzuciła, ale cóż, pewnie woli tapirowane. Neli jeszcze zapewne czeka na swoją kolej.
Pogoda nie dopisała kudłaczom, lało jak z cebra.

Auteczko o 13 jedziemy zobaczyć !!! Pan nie był nawet na giełdzie, z powodu parszywej pogody sobie odpuścił ;) Oby nam ta pogoda szczęście przyniosła i autko okazało się takie super jak w opisie. Bardzo bym chciała ! Tak że kciuków jeszcze nie puszczajcie :)

A co mi tam , to to auteczko:
[url]http://photos04.otomoto.pl/photos/original/C23/57/69/C23576907_2.jpg[/url]

Posted

Z autka nici, dużo rzeczy wyszło na jaw przy bliższym obejrzeniu przez 'mojego' fachowca ;). Tak,że się spisał , wykrył haczyki i szukamy pieskowozu dalej :lol:. Ale mam pewność ,że nie wtopię się w jakiś złom ;).

Posted

[quote name='eria']Znalazłam cudną pandę :loveu:. Proszę trzymać kciuki by się nie sprzedała jutro na giełdzie,bo mogę pojechać ze znającymi się na rzeczy znajomymi ją zobaczyć dopiero po południu... Ehhh zobaczymy co z tego wyniknie ;)[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']boszzz najpierw oczywiście pomyslałam, że na jakiejś giełdzie zoologicznej misia pandę chcesz kupować :mdleje:

trzymam :kciuki:[/QUOTE]

Haaaa ja moze nie misia ale wymysliłam jakiegos psa co kolorystycznie jak panda hmmm ;)

Szukajcie az znajdziecie ;)

Wszak ja Pandy nie tknę nawet palcem- jak w klatce się w niej czuję Aaaaaaa :)

Posted

Wykrył,że niemalowany miał tylko dach, że stłuczona żarówka reflektora z przodu, że rozwalona obudowa reflektora z tyłu, że przebieg prawdopodobnie oszukany, że błotniki ledwie wiszą i zaraz odpadną, że opony stare zimowe zjechane totalnie. Generalnie auto po dużych przejściach było i nie warte tyle kasy co za nie chcą.

Posted

[quote name='eria']Wykrył,że niemalowany miał tylko dach, że stłuczona żarówka reflektora z przodu, że rozwalona obudowa reflektora z tyłu, że przebieg prawdopodobnie oszukany, że błotniki ledwie wiszą i zaraz odpadną, że opony stare zimowe zjechane totalnie. Generalnie auto po dużych przejściach było i nie warte tyle kasy co za nie chcą.[/QUOTE]
Nieźle... dlatego ja właśnie już 3ci rok zwlekam z kupnem auta...:mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz najpierw oczywiście pomyslałam, że na jakiejś giełdzie zoologicznej misia pandę chcesz kupować :mdleje:

trzymam :kciuki:[/QUOTE]
ja też :lol:

Ale jajca z tym autkiem, a taka ładna na focie :diabloti:

A dla Kobisia polecam buty! Takie wysokie, nie te zwykłe.
Szkoda że nie wygrał.

Posted

nie to to bedzie nastepne, piesowoz sie w koncu znajdzie
a Kobi... no coz raz lub wiele razy sie wygrywa a czasem sie przegrywa ale przeca nie totalnie wiec nie ma stresu

Posted

Byłam na wystawie, widziałam beardedy i od razu skojarzyłam sobie Kobisia :lol: Nie wiedziałam, że będzie na wystawie, kto wie, może ten pies na ringu to był on? :)

Posted

Tylko nie myśl,że Kobi to był ten biedny wciągnięty siłą na ring i zmuszony do stania , z podkulonym ogonem . Smutny widok to był.
Kobi to ten który wbiega na ring radośnie i cieszy się tym - a taki powinien być bearded collie ;)

Właśnie się zdenerwowałam. Dzwonię do UM czy moje prawko jest do odbioru a pani pyta czy uiściłam opłatę po egzaminie:crazyeye: . No więc nie uiściłam gdyż kochana pani w okienku w WORD w Bytomiu po zdanym egzaminie zapytana przeze mnie co dalej czynić powinnam poinformowała mnie,że otóż powinnam już tylko czekać i do dwóch tygodni będzie dokument do odbioru. :angryy: Dobrze ,że nie mam jeszcze samochodu i nie sprawią mi większej różnicy te dodatkowe tygodnie. :angryy: Idę wpłacić.

Posted

Pani w okienku chyba jakaś nierozgarnięta była:mad:

Aniu kup sobie jakiegoś seacika leonka w Hatchback-u, albo altea xl - są fajne i nawet skrzynka z psem się mieści w bagażniku;-)

Posted

W kwestii autek Doginko faktycznie zaczęłam się rozglądać trochę szerzej niż tylko panda ,tylko van (złożę siedzenia i mam powierzchnię bez konieczności przerejestrowywania) i tylko z gazem (dozbieram kasę i założę instalację). Trochę inaczej podeszłam do sprawy i od razu wybór robi się większy :evil_lol:. W tej chwili nie wykluczam też skody fabii albo opla agila.