Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mają, mają.
Zanosi się tez na długą współpracę z Panem Dudą.
Kajtunek jak zwykle słodko - gorzko.
Popis dał fe ostatnio.

Wątek jest przeniesiony do odpowiedniego działu już, o ewentualne bazarki musimy prosić moderatora i sytuacja będzie rozpatrywana indywidualnie.
Możemy w tej chwili jedynie robić zbiórki.
Jeżeli ktoś ma ochotę wesprzeć Kajtuna będziemy wdzięczni. Same na dzien dzisiejszy nie jesteśmy w stanie opłacić mu zajęć :(
inka33 ma się kontaktować z behawiorystą i poda wstępny kosztorys, a i ja się przypomnę...kto wie, może Kajtun jako stały klient będzie mógł liczyć na jakieś raty chociaż.

Posted

witaj Kajtunie szalony.
wiecie co mi się niestety wydaje , ze on już taki diabeł wcielony jest i będzie , i jedynie to chyba woda święcona albo egzorcyzmy :diabloti::diabloti:

Posted

Oj Czorcik obys się myliła :(
W momencie kiedy pies dyba na nasze bezpieczeństwo, przestaje być wesoło, zadyma w domu ciągła to nie jest coś o czym każdy marzy i na co każdy domownik musi się godzić.
A Kajtun pokazuje charakterek niestety. A tu chodzi o bezpieczeństwo rodziny również i spokój i radość z obcowania z podopiecznym.
Kajt znów za bardzo chce rządzić.

Posted

Cioteczki! Wujciowie! :multi:

Czy ktoś z Was ma konto na safe-animal.eu i mógłby Kajtuna tam zarejestrować?

...bo założenie tam konta, jak pewnie wiecie, 30zł kosztuje... :(

Pozdrawia wszystkich ta straszna od kagańca! :diabloti:

Posted

A my się musimy pochwalić! :lol:

Kajtun dziś bardzo tymczasowo (od ok. 10 do ok. 18) tymczasował domną mikro-psią babcię.
Egzamin z gościnności zdał na 5=. :multi:
Należy jednak nadmienić, że właścicieli przyjęliśmy pod klatką. :evil_lol:

Najpierw - przedwczoraj - był test ok. godzinny na psa zdany na 5- (właścicielka ochroniona). :diabloti:

A ja jestem chora, chorsza, trup :-( i nie będę mogła jutro uczestniczyć w zmasowanych poszukiwaniach Demi, co do której były 2 sygnały - z Białołęckiej i Kopijników...

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Szukamy-pomocy-w-poszukiwaniach-SUNI-DEMI-W0QQAdIdZ331245340

Dla tych, co nie wiedzą, o co biega:
http://www.dogomania.pl/threads/213017-Be%C5%BCowa-mikro-sunia-ZERWA%C5%81A-SI%C4%98-ZE-SMYCZY!-Wawa-Br%C3%B3dno-szczeniak-ju%C5%BC-w-DS!

Posted

Juz mam konto na safe-animal mogę dodać tego twojego potwora :) Poproszę dane na pw :) Potrzebne będzie oprócz podstawowych data szczepienia na wściekliznę i data wszczepienia chipa :)