Vikamilka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 missieek miała dzisiaj ręce pracy-rano zajęcia, poźniej wizyta u weta z kotką na sterylce, następnie wielkie pakowanie i przeprowadzka z mieszkania do domu i wszystko w biegu!!! Ledwo coś zjadła, a na dostęp do netu to dziś wogóle nie było czasu. Nie wkurzajcie się tak na nią, robi co może... Quote
missieek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Vikamilka napisał(a):missieek miała dzisiaj ręce pracy-rano zajęcia, poźniej wizyta u weta z kotką na sterylce, następnie wielkie pakowanie i przeprowadzka z mieszkania do domu i wszystko w biegu!!! Ledwo coś zjadła, a na dostęp do netu to dziś wogóle nie było czasu. Nie wkurzajcie się tak na nią, robi co może... dzieki Aga ze chociaz Ty to doceniasz... Quote
missieek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 muro dziekuje za zorganizowanie transportu czekamy w domu jutro od 10 na przyjazd boksi jesli moge prosic to jak bedziecie miec chwile zerknij na koty (czy jest rudy staruszek i czy sa jakies maluchy) i na szczeniaki (czy sa w dobrym stanie i ile) Quote
masienka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Jejciu, dziewczyny. Nikt sie na missieek nie wkurza;) po prostu wszyscy troszke poddenerwowani jak tak do konca nic nie wiadomo a ja najbardziej bo sumienie gryzie, ze mnie tam nie ma:oops: :Rose: :Rose: :Rose: dla Was wszystkich ogromne dzieki! Quote
muro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 zerkniemy napewno i na psiaki i koty jesli tylko czasu starczy, nie wkurzam sie tylko lubie konkretne rozwiazania:), pozdrawiam do jutra Quote
katarzyna kuczewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 co tam u Boksi ??? napiszcie jak podróz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
masienka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 :sadCyber: :sadCyber: i ja tez czekam z niecierpliwoscia. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Quote
lena_zet Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 trzymcie kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: są w drodze.... :mdleje: Quote
masienka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: czekamy oby tylko wszystko bylo dobrze:roll: Quote
lena_zet Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 rozmawiałam z muro, sunia wyciągnięta, właśnie są w drodze do domu tymczasowego :razz: Quote
lena_zet Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 sunia już dowieziona na miejsce docelowe, wszystko poszło gładko, ładnie i powabnie :razz: Muro nasza kochana buzi Tobie wielkie :B-fly: :B-fly: :B-fly: muro jest w drodze do Sosnowca, jak dojedzie na miejsce to pewnie napisze cusik więcej ;) Quote
lena_zet Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 muro padł net, więc chyba musimy zaczekać do poniedziałku :roll: sunia dostarczona tak jak pisałam wcześniej, muro mówi, że wszystkie psy i sunie lizały boksereczkę po "łonie", że tak się wyrażę, co oznacza pewnie jakiś stan zapalny :shake: :shake: :shake: czyli nie jest dobrze, nie jest dobrze i trzeba koniecznie udać się z niunią do weterynarza.Pewnie to ropomacicze ech......:shake: :shake: Quote
muro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 maz wrocil i internet naprawiony, no podziekowania chyba sie naleza Tz leny, ktory zgodzil sie na transport, wszystko git, sunka super, grzeczniutka ze hej, nawet Tz leny podrywala z powabem:)odstawiona do domku tymczasowego- tu dzieki dla Missiek Quote
missieek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Zorba okazala sie spokojna (jak do tej pory) boksia z naszymi psami jest ok, nawet koty jej nie przeszkadzaja zato swinke morska to chyba chcialaby zjesc narazie duzo wypoczywa, jak pochodzi to zaraz zaczyna dyszec nie jest jakos strasznie wychudzona widac po niej ze mase razy rodzila jest kontaktowa, przyjazna do czlowieka byla u miejscowego weta stwierdzil ze ma guzy na dwoch sutkach na dziaslach tez ma jakies guzy z przodu ma jeszcze jednego zeba mlecznego ktorego trzeba usunac ma ok 5-6 lat zeby ma strasznie zdarte uszy brudne byc moze swierzb z oczu jej sie leje troche dzieki Therionowi ktory zasponsorowal Zorbie wyprawke dzis zostala odpchlona jutro ja odrobaczymy Quote
Vikamilka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 jest komu dziękować!! wielkie dzięki należą się: osobie, która ją wypatrzyła-masienka:Rose: osoby transportjącej- mąż leny zet:Rose: nowej twarzy w schronisku- muro:Rose: domkowi tymczasowemu- mamie i missieek:Rose::Rose: sponsorowi wyprawki- Therion:Rose: weterynarzowi, który ją przebadał:Rose: osobom, które wydały ją ze schroniska :Rose: Quote
Vikamilka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 moze by tak temat watku zmienic, bo się zdezaktualizował:p Quote
masienka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Juz jestem i zmieniam:p Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: Nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, ze niunka juz u Was:loveu: Quote
muro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 nom, ale spokojna to fakt, mnie miala w tylku z moimi "niunkami" ale chyba Tz leny jej bardzo przypadl do gustu:),bardzo ladnie sie zachowywala w samochodzie, super laska z niej Quote
lena_zet Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 no, spodobała mu się hihihi:evil_lol: bardzo się cieszę, że boksia jest w domu, bo strasznie mi wpadła w oko.Missieek, powiedz mi, moja droga, jak ty z finansami stoisz, bo przecież ta sunia wymaga pewnie sterylizacji! z uwagi na stan zapalny! Aha, chłop mi tyłek truje, że tam jest piękny, cudowny, śliczny, powabny i w ogóle szczeniak doga :roll: obiecał molestowanie kolegów z pracy o przygarnięcie psiaka, ale ja tak bym chciała po cichaczu zapytać czy ktoś z was jest z olkusza?może jest szansa na zrobienie fotek? Quote
masienka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Ja bede ale dopiero w polowie czerwca. Ale gdzie szczeniak doga? W ktorym boksie? Bo albo go nie bylo albo przegapilam:oops: Quote
muro Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 szczeniak jest na srodku, tam stoja 2 klatki na srodku- jest w jednej z nich, czarny, no piekny poprostu i radosny jeszcze Quote
Recommended Posts