Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czoko']Już jestem ale w pracy coś się zmieniło po awarii internetu (czyżby częściowa blokada?)
W domu ciężko się doczekać swojej kolejki albo mam dostęp gdy są inne obowiązki i zajmowanie się domem i rodziną i do tego w domu mi przeskakuje wszystko na ekranie ale może chociaż da się napisać.[/quote]
Mam nadzieję, że poradzisz sobie ze wszystkimi niedogodnościami i zasypiesz nas fotami "wczasowymi" .
A u mnie trochę wiosny, bedziesz miała czas i ochotę to wpadnij z wizytą.
Serdecznie pozdrawiam

Posted

Znowu jest paskudna pogoda - śnieżna maź się roztopiła i pływamy.
Zaczęła się kolejna część remontu Puławskiej - nie zdążyłam dojechać do pracy!
Razem z małą trenowałyśmy chodzenie w korku między samochodami - nawet nie mruknęła!
Wczoraj TVP stresowala mi psinkę - mala już sobie spokojnie spala w sypialni pod łóżkiem, my jeszcze sobie coś wieczorem robiliśmy i nagle usłyszałam huk, łomot i moja sunia jak szalona zaczeła biegać po całym domu - okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!!

Posted

[quote name='Czoko']
Wczoraj TVP stresowala mi psinkę - mala już sobie spokojnie spala w sypialni pod łóżkiem, my jeszcze sobie coś wieczorem robiliśmy i nagle usłyszałam huk, łomot i moja sunia jak szalona zaczeła biegać po całym domu - okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!![/quote]

bidulka , głaski dla slodkiej Czekoladki :)

Posted

[quote name='Czoko']Razem z małą trenowałyśmy chodzenie w korku między samochodami - nawet nie mruknęła![/QUOTE] Zuch dziewczyna :multi:

[quote name='Czoko']okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!![/QUOTE] ojej.... biedna :roll: :-)

Posted

Uff! Znowu mnie wyrzuciło z systemu, subskrypcja mi nie działa!

Z nami wszystko w porządku tylko jestem odizolowana od świata, w pracy i tak zawalona dokumentami, do domu wracam późno a gdy się uporam z obiadem, spacerkiem zostaje czas dla rodziny i... na telefoniczne zajmowanie się genealogią - tworzę drzewo genealogiczne. Najpierw odkryłam specjalne portale, znalazłam i zostałam odnaleziona na naszaklasa kilka kuzynek a teraz koresponduję i rozmawiam na ten temat z Ciociami i Wujkami, Teściową... mam już chyba 250 osób. Brat odnalazł nasze stare notatki na ten temat jeszcze z okresu gdy razem z Rodzicami spisywaliśmy wspomnienia i żyła siostra naszego dziadka. Teraz czekam na dostęp do swojego komputera bo ustaliliśmy że zajmę sie okresem od ślubu naszych Rodziców do czasów współczesnych i naszego slubu a mam dużo do przepisywania tego co napisałam o naszym zyciu.

Posted

[quote name='Czoko']Uff! Znowu mnie wyrzuciło z systemu, subskrypcja mi nie działa!

Z nami wszystko w porządku tylko jestem odizolowana od świata, w pracy i tak zawalona dokumentami, do domu wracam późno a gdy się uporam z obiadem, spacerkiem zostaje czas dla rodziny i... na telefoniczne zajmowanie się genealogią - tworzę drzewo genealogiczne. Najpierw odkryłam specjalne portale, znalazłam i zostałam odnaleziona na naszaklasa kilka kuzynek a teraz koresponduję i rozmawiam na ten temat z Ciociami i Wujkami, Teściową... mam już chyba 250 osób. Brat odnalazł nasze stare notatki na ten temat jeszcze z okresu gdy razem z Rodzicami spisywaliśmy wspomnienia i żyła siostra naszego dziadka. Teraz czekam na dostęp do swojego komputera bo ustaliliśmy że zajmę sie okresem od ślubu naszych Rodziców do czasów współczesnych i naszego slubu a mam dużo do przepisywania tego co napisałam o naszym zyciu.[/quote]No, no zapowiada się niezwykle ciekawie :-D, tylko o nas nie zapomnij i wpadnij czasem odkurzyć własną galerię :lol:.

Posted

[FONT=&quot][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25666&page=204"][SIZE=3][U]Składam Wszystkim naszym Gościom najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanoc[/U]nych. Ewa[/SIZE]
[/URL][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

W dalszym ciągu jestem odcięta od świata, długo siedzę w pracy, coś w komputerze mi się stopiło a ja dopiero zaczęłam przegrywać wszystko na płyty i teraz drżę czy cokolwiek sie zachowało i czy komputer kiedyś zadziała!
Właśnie kot mi uciekł z domu!
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!