Rudzia-Bianca Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 i znowu zniknęły czekoladowe dziewczyny :( Quote
Poświata Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Czoko']Już jestem ale w pracy coś się zmieniło po awarii internetu (czyżby częściowa blokada?) W domu ciężko się doczekać swojej kolejki albo mam dostęp gdy są inne obowiązki i zajmowanie się domem i rodziną i do tego w domu mi przeskakuje wszystko na ekranie ale może chociaż da się napisać.[/quote] Mam nadzieję, że poradzisz sobie ze wszystkimi niedogodnościami i zasypiesz nas fotami "wczasowymi" . A u mnie trochę wiosny, bedziesz miała czas i ochotę to wpadnij z wizytą. Serdecznie pozdrawiam Quote
Czoko Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Znowu jest paskudna pogoda - śnieżna maź się roztopiła i pływamy. Zaczęła się kolejna część remontu Puławskiej - nie zdążyłam dojechać do pracy! Razem z małą trenowałyśmy chodzenie w korku między samochodami - nawet nie mruknęła! Wczoraj TVP stresowala mi psinkę - mala już sobie spokojnie spala w sypialni pod łóżkiem, my jeszcze sobie coś wieczorem robiliśmy i nagle usłyszałam huk, łomot i moja sunia jak szalona zaczeła biegać po całym domu - okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Czoko'] Wczoraj TVP stresowala mi psinkę - mala już sobie spokojnie spala w sypialni pod łóżkiem, my jeszcze sobie coś wieczorem robiliśmy i nagle usłyszałam huk, łomot i moja sunia jak szalona zaczeła biegać po całym domu - okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!![/quote] bidulka , głaski dla slodkiej Czekoladki :) Quote
Katerinas Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Czoko']Razem z małą trenowałyśmy chodzenie w korku między samochodami - nawet nie mruknęła![/QUOTE] Zuch dziewczyna :multi: [quote name='Czoko']okazało się że właśnie trwała reklama Pedigree i piesek bawił się piszczącą zabawką a Chocula biedna szukała kto i czym bawi sie z nią!!![/QUOTE] ojej.... biedna :roll: :-) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000%282%29"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_33_7.gif[/IMG][/URL]- gdzie ty się podziewasz? pzdr. Quote
Czoko Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Uff! Znowu mnie wyrzuciło z systemu, subskrypcja mi nie działa! Z nami wszystko w porządku tylko jestem odizolowana od świata, w pracy i tak zawalona dokumentami, do domu wracam późno a gdy się uporam z obiadem, spacerkiem zostaje czas dla rodziny i... na telefoniczne zajmowanie się genealogią - tworzę drzewo genealogiczne. Najpierw odkryłam specjalne portale, znalazłam i zostałam odnaleziona na naszaklasa kilka kuzynek a teraz koresponduję i rozmawiam na ten temat z Ciociami i Wujkami, Teściową... mam już chyba 250 osób. Brat odnalazł nasze stare notatki na ten temat jeszcze z okresu gdy razem z Rodzicami spisywaliśmy wspomnienia i żyła siostra naszego dziadka. Teraz czekam na dostęp do swojego komputera bo ustaliliśmy że zajmę sie okresem od ślubu naszych Rodziców do czasów współczesnych i naszego slubu a mam dużo do przepisywania tego co napisałam o naszym zyciu. Quote
Poświata Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Czoko']Uff! Znowu mnie wyrzuciło z systemu, subskrypcja mi nie działa! Z nami wszystko w porządku tylko jestem odizolowana od świata, w pracy i tak zawalona dokumentami, do domu wracam późno a gdy się uporam z obiadem, spacerkiem zostaje czas dla rodziny i... na telefoniczne zajmowanie się genealogią - tworzę drzewo genealogiczne. Najpierw odkryłam specjalne portale, znalazłam i zostałam odnaleziona na naszaklasa kilka kuzynek a teraz koresponduję i rozmawiam na ten temat z Ciociami i Wujkami, Teściową... mam już chyba 250 osób. Brat odnalazł nasze stare notatki na ten temat jeszcze z okresu gdy razem z Rodzicami spisywaliśmy wspomnienia i żyła siostra naszego dziadka. Teraz czekam na dostęp do swojego komputera bo ustaliliśmy że zajmę sie okresem od ślubu naszych Rodziców do czasów współczesnych i naszego slubu a mam dużo do przepisywania tego co napisałam o naszym zyciu.[/quote]No, no zapowiada się niezwykle ciekawie :-D, tylko o nas nie zapomnij i wpadnij czasem odkurzyć własną galerię :lol:. Quote
Katerinas Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Choko Tylko nie zapomnij o nas i raz na jakiś czas wrzucić parę zdjęć swojej pięknej czekoladowej suni :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Katerinas dobrze pisze :) pozdrawiamy zapracowaną kobietę i jej cudną sunię :) Quote
gatara Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Witajcie kochani :D Od nas moc życzeń świątecznych 8) [img]http://images29.fotosik.pl/180/5abe8941829da967.jpg[/img] Quote
Czoko Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [FONT="][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25666&page=204"][SIZE=3][U]Składam Wszystkim naszym Gościom najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanoc[/U]nych. Ewa[/SIZE] [/URL][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 N to po smacznym śniadanku - mze jakieś zaległe fotki Rudej? pzdr. Quote
Czoko Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 W dalszym ciągu jestem odcięta od świata, długo siedzę w pracy, coś w komputerze mi się stopiło a ja dopiero zaczęłam przegrywać wszystko na płyty i teraz drżę czy cokolwiek sie zachowało i czy komputer kiedyś zadziała! Właśnie kot mi uciekł z domu! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Quote
Pandisia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to masz niezły młyn z tym kompem :crazyeye: . Pozdrawiam i życzę powodzenia z kompem. Wyczochraj Czokulkę :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Czoko, co tam u Was? Jakos przycichłaś... Pzdr. Quote
Recommended Posts