Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pożyczyłam neta ;)
Sprawa prosta nie jest. Działamy. Z uwagi na fakt, że jest to forum publiczne, nie ujawnię żadnych faktów. Proszę o cierpliwość.
W świetle prawa, na razie nie ma podstaw do interwencji, choć nie wykluczam, że w przyszłości będą.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://video.wtk.pl/[/URL]

wchodzicie na : "na żywo" - niska jakość za free

i można oglądnąć w internecie :evil_lol:

edit: wtk robi sobie żarty, miał być materiał o 20.20 (tak pisali w pasku na dole),a potem dali rozmowę z ratownikiem wopr :angryy:

[URL="http://www.epoznan.pl/"]
[/URL]

Posted

[quote name='farmerka63']

Psy na balkonie za mało dramatyczne ??[/QUOTE]

Gościem miała być pierwotnie pani Katarzyna z fundacji Emir, może nie dała rady dojechać do studia...

Posted

wtk dało materiał dziś - przed chwilą w pulsie dnia był mat.filmowy + rozmowa z p.Katarzyną Szmajter - interwencja zakończyła się upomnieniem właściciela (psy zbadał wet, były w dość dobrym stanie fiz.)

[url]http://www.epoznan.pl/news-news-19814-Bezduszny_wlasciciel_zostawial_psy_na_balkonie[/url]

Posted

a na moim osiedlu w zeszłe lato ugotował się labrador,podobno straz miejska powiedziała ze balkon należy do mieszkania więc nic nie mogą zrobić ,myslałam ze serce mi pęknie jak się dowiedziałam poszła bym sama tym bardziej że balkon na parterze oprwaca sie upiekło wieczoram podobno wyniesli zwłoki do samochodu a za 2 dni opuscili wynajmowane mieszkanie,tylko nie moge darowac sąsiadą że po jednym telefonie odpuścili.

Posted

[quote name='buba44']a na moim osiedlu w zeszłe lato ugotował się labrador,podobno straz miejska powiedziała ze balkon należy do mieszkania więc nic nie mogą zrobić ,myslałam ze serce mi pęknie jak się dowiedziałam poszła bym sama tym bardziej że balkon na parterze oprwaca sie upiekło wieczoram podobno wyniesli zwłoki do samochodu a za 2 dni opuscili wynajmowane mieszkanie,tylko nie moge darowac sąsiadą [COLOR=red][U]że po jednym telefonie odpuścili[/U][/COLOR].[/QUOTE]

Ja myślę, że niektórym ludziom brak samozaparcia,
Mi też odmówiono pomocy. Musiałam wykonac całą serię telefonów, założyć wątek na dogo, aż w końcu trafiłąm na Gonie z fundacji Emir i wtedy dopiero zaczęłąm wierzyć, że da się coś zrobić.
W zeszłym roku wzywałam straż pożarną bo kot zaklinował sie w oknie na balkonie, niestety nie zdążyłam do uratować nie żył jak przyjechali. Opiekowa si nim syn włąścicieli i zostawił go w upał na zewnątrz, a okno uchylił. Biedakowi pewnie było za gorąco i próbował wejść do środka.
Muszę przyznać, że straż reaguje natychmiast. Przyjechali w ciągu 20 min, nawet 2 wozy strażackie bo pierwszy, który przyjechał miał za krótką drabinę.

Posted

z tego wynika że lepiej dzwonić odrazu do straży pożarnej niż na straż miejską szkoda tego kotka ,biedak taką głupią śmiercią zginął przez głupotę.:angryy:

Posted

[quote name='buba44']z tego wynika że lepiej dzwonić odrazu do straży pożarnej niż na straż miejską szkoda tego kotka ,biedak taką głupią śmiercią zginął przez głupotę.:angryy:[/QUOTE]
To fakt...głupota ludzka nie zna granic!

A wracając do pieków na balkonie, czy ktoś je ostatni widział? Byłam ostatnio kontuzjowana i nie przyjeżdżałam do pracy:(

• 2 weeks later...