Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ja też czekam, bo od dwóch tygodni Eureka jest w nowym domy, ale nie jest dobrze.
Długo mogłabym opisywać, ale skrócę. Na początku suka wykazywała tylko lęk, który około tygodnia temu przemienił się w agresję.
To jest trudny przypadek. Cały czas wspieramy Michała. Wczoraj była u niego behawiorystka. Dam znać, gdy będę wiedziała, co dalej.

Posted

[quote name='esperanza']Ja też czekam, bo od dwóch tygodni Eureka jest w nowym domy, ale nie jest dobrze.
Długo mogłabym opisywać, ale skrócę. Na początku suka wykazywała tylko lęk, który około tygodnia temu przemienił się w agresję.
To jest trudny przypadek. Cały czas wspieramy Michała. Wczoraj była u niego behawiorystka. Dam znać, gdy będę wiedziała, co dalej.[/QUOTE]

Panie Michale dziekujemy,trzymam kciuki za Eureke musi sie udac musi

• 1 month later...
Posted

Ja nigdy i w przypadku żadnego psiaka nie będę pewna, że to się nie stanie.
Rożne przypadki przez ostatnich kilka lat widziałam. Ludzie oddają nawet po roku, 3 latach.

Nie jest łatwo żyć pod jednym dachem z psem, w przypadku którego każdy spokojny spacer to wyczyn. Suka musi nosić kaganiec bo kilka razy próbowała ugryźć przechodniów. Odwiedziny obcych osób w domu też zostały mocno ograniczone.
Michał pracuje nad tymi zachowaniami pod opieką szkoleniowca i są postępy.

Posted

[quote name='esperanza']Michał pracuje z Eureką. Wierzę, że suka u niego zostanie.[/QUOTE]
Michale, jesteś wspaniały ,że się nie poddajesz:multi:
Bądź cierpliwy, Eureka się za to odwdzięczy:oops:

• 1 month later...
  • 2 months later...