minia913 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cycu dziś pojechał do nowego domku :multi: Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A oto nasze znaleziska: pieseczek niesamowicie sympatyczny,szorściaczek, bardzo pilnuje swojej towarzyszki niedoli. Jest niedużym psiaczkiem. Ma wybite zęby przendie górne i dolne. Nie wiem dokładnie ile ma latek, ale gdzieś cztery? trzy? bardoz płacze w kenelu, ale niestety nie ma innej możliwości jak na razie. Oto i maluszek - nie ma jeszcze imienia. Czekam na propozycje. Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 i dalej malutki: on jest po prostu boskiiiii:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 teraz malutka sunieczka: młodziutka, bardzo wystraszona, aczkolwiek juz umie chodzić na smyczy, wcześniej wynosilismy ja na rękach:-(:-( Cudna psinka. Też nie mam imienia jeszcze dla niej. Ona jest w końcówce cieczki. Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 i dalej maluśka ona jest wielkości właśnie tego szorściaka - co widać na zdjęciu. Przekochana sunieczka. tak mi jej żal - a zresztą każdego z nich. :-( A teraz hit sezonuuuuuuuuuuuuuuuuu!! szczeniak dogowaty 'maleństwo"!!! ma na imię Borys i hest wzrostu - hyyyyyyyym - tzn. ja mam 156, a jak on stanie na dwóch łapkach,to jest taki prawie jak ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą zobaczycie na zdjęciach:evil_lol::evil_lol: ADHD MEGA!!!! Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Oto Borys - dla porównania wielkości ze mną /przypominam ja mam 156 cm wzrostu, a on jest szczeniakiem:evil_lol::evil_lol::loveu:/: Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 i dalej: powyżej to z moją synową:loveu:/przyszłą?;)/ Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 i moja kochana Lalunia :loveu::loveu: jest po sterylce - miała 11 szczeniąt!!!!:placz::placz: cierpiąca. Na zdjęciu nie widać jej urody, ale tyo taki śliczny niedźwiadek /tak jakby stała obok chau chau tzn. jej mamusia zapatrzyła się na tego właśnie psiaka, bo kolor ma taki i taka misowata jest Quote
kaskadaffik Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 O mateńko same cuda !!!!!!!!!!!!!!!!! Na wątku CCtki Elzy Pan szuka towarzysza dla suni 10letniej mastifki, może "malutki" Borys by mu się spodobał ?? Quote
Reno2001 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Szorściaka można podrzucic malawaszce, ona jest od sznupów, a mały taki troche sznupkowy jest. Quote
Ulka18 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Piekne te uratowane psiaczki, a szczeniak mix dog naprawde kawal psiska. Sunieczka czarno-biala przekochana i ten sznupek maly tez. Quote
Basia1968 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jedziemy w niedzielę na trasie: Tarnobrzeg - kielce - radom - tomaszów mazowiecki - i z powrotem jesli komuś odpowiada t5a trasa to zabierzemy psiaki czy kociaki - wszytsko jedno aby jechało Quote
Jo37 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jeżeli macie małą sunię to wyślijcie jej opis i zdjęcie do Malagos. Zgłosił się domek po jej tymczasowiczkę, która ma już DS. Quote
Luzia Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Jo37 napisał(a):Jeżeli macie małą sunię to wyślijcie jej opis i zdjęcie do Malagos. Zgłosił się domek po jej tymczasowiczkę, która ma już DS. A w jakim wieku?? Quote
Reno2001 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dziewczyny, podrzucę szorściaka dziewczynom od sznupów, ale muszę cokolwiek o nim wiedziec. Ile ma lat, czy zdrowy, jaki do ludzi itp? Quote
kaskadaffik Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Basia zostajecie na bazie czy Was wykurzyli ?? Te pieski też tam są ? Quote
Basia1968 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 jesteśmy na bazie, ale nas wy.....- mamy tydzień jeszcze. Co do sznupcia, to jest to chłopaczek miodzik - tylko strasznie jazgotliwy:evil_lol::evil_lol:, ale to za sprawą Boryska /dogowatego drańciucha/ - on bardzo pilnuje swojej sunieczki. Chłopaczek ma około 3 lat, niestety ząbki wybite i przecięty język. Bardzo ładnie chodzi na smyczce, kocha ludzi, umie jeździć samochodem /pięknie kładzie łapki na półce przedniej i wygląda sobie na świat, niesamowicie przy tym grzeczny/. Bardzo bardzo tęskni za człowiekiem. Jest już zaszczepiony - tzn. dzisiaj został zaszczepiony /zresztą cała trójka/. Aaaaaa i jest zakochany po uszy w swojej koleżance /ona ma cieczkę, broni jej zaciekle :evil_lol::shake::shake:/. Quote
kaskadaffik Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Basia podejrzewam,że pasowałoby zacząć maluchy ogłaszać. Zaczynaja się już rozłazić, same piją już wodę z miski, zaczynaja lizać karmę :) Jeszcze daję radę nosić hurtem :) Takie śpiochy !!! M A M O gdzie jesteś !!!!!! Quote
Luzia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Może zrobić maluchom wspólne allegro?? Quote
malawaszka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 czy sznupkowaty maluszek ma już imię? dałoby radę go do fryzjera wziąć? pewnie wtedy by szybko dom znalazł :/ fajowy jest! a Cegła - może mieć w sobie sznupa czy nie? ja nie mogę się zdecydować - ciążko tak jak jej na żywo nie widziałam :shake: Quote
Recommended Posts