Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto nasze znaleziska:
pieseczek niesamowicie sympatyczny,szorściaczek, bardzo pilnuje swojej towarzyszki niedoli. Jest niedużym psiaczkiem. Ma wybite zęby przendie górne i dolne. Nie wiem dokładnie ile ma latek, ale gdzieś cztery? trzy? bardoz płacze w kenelu, ale niestety nie ma innej możliwości jak na razie.
Oto i maluszek - nie ma jeszcze imienia. Czekam na propozycje.

Posted

teraz malutka sunieczka:
młodziutka, bardzo wystraszona, aczkolwiek juz umie chodzić na smyczy, wcześniej wynosilismy ja na rękach:-(:-( Cudna psinka. Też nie mam imienia jeszcze dla niej. Ona jest w końcówce cieczki.

Posted

i dalej maluśka

ona jest wielkości właśnie tego szorściaka - co widać na zdjęciu. Przekochana sunieczka. tak mi jej żal - a zresztą każdego z nich. :-(

A teraz hit sezonuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

szczeniak dogowaty 'maleństwo"!!!
ma na imię Borys i hest wzrostu - hyyyyyyyym - tzn. ja mam 156, a jak on stanie na dwóch łapkach,to jest taki prawie jak ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zresztą zobaczycie na zdjęciach:evil_lol::evil_lol:
ADHD MEGA!!!!

Posted

i moja kochana Lalunia :loveu::loveu: jest po sterylce - miała 11 szczeniąt!!!!:placz::placz: cierpiąca. Na zdjęciu nie widać jej urody, ale tyo taki śliczny niedźwiadek /tak jakby stała obok chau chau tzn. jej mamusia zapatrzyła się na tego właśnie psiaka, bo kolor ma taki i taka misowata jest

Posted

Jedziemy w niedzielę na trasie:
Tarnobrzeg - kielce - radom - tomaszów mazowiecki - i z powrotem
jesli komuś odpowiada t5a trasa to zabierzemy psiaki czy kociaki - wszytsko jedno aby jechało

Posted

Jeżeli macie małą sunię to wyślijcie jej opis i zdjęcie do Malagos. Zgłosił się domek po jej tymczasowiczkę, która ma już DS.

Posted

Jo37 napisał(a):
Jeżeli macie małą sunię to wyślijcie jej opis i zdjęcie do Malagos. Zgłosił się domek po jej tymczasowiczkę, która ma już DS.

A w jakim wieku??

Posted

jesteśmy na bazie, ale nas wy.....- mamy tydzień jeszcze.
Co do sznupcia, to jest to chłopaczek miodzik - tylko strasznie jazgotliwy:evil_lol::evil_lol:, ale to za sprawą Boryska /dogowatego drańciucha/ - on bardzo pilnuje swojej sunieczki. Chłopaczek ma około 3 lat, niestety ząbki wybite i przecięty język. Bardzo ładnie chodzi na smyczce, kocha ludzi, umie jeździć samochodem /pięknie kładzie łapki na półce przedniej i wygląda sobie na świat, niesamowicie przy tym grzeczny/. Bardzo bardzo tęskni za człowiekiem. Jest już zaszczepiony - tzn. dzisiaj został zaszczepiony /zresztą cała trójka/.
Aaaaaa i jest zakochany po uszy w swojej koleżance /ona ma cieczkę, broni jej zaciekle :evil_lol::shake::shake:/.

Posted

Basia podejrzewam,że pasowałoby zacząć maluchy ogłaszać. Zaczynaja się już rozłazić, same piją już wodę z miski, zaczynaja lizać karmę :)

Jeszcze daję radę nosić hurtem :)

Takie śpiochy !!!

M A M O gdzie jesteś !!!!!!

Posted

czy sznupkowaty maluszek ma już imię? dałoby radę go do fryzjera wziąć? pewnie wtedy by szybko dom znalazł :/

fajowy jest!

a Cegła - może mieć w sobie sznupa czy nie? ja nie mogę się zdecydować - ciążko tak jak jej na żywo nie widziałam :shake: