Jump to content
Dogomania

Mix boxera ! Znaleziony szczeniaczek szuka domku - warszawa !!! Ma dom

Recommended Posts

Posted

Witam..
Wracamy jutro z Białegostoku do Warszawy - ze znalezionym szczeniaczkiem...ma około 6 tygodni,jest czarny-tylko biały krawacik i białe końcówki łapek (później wstawię zdjęcia).Jest to suczka.
została znaleziona na działce przez pewną Panią,razem z drugą suczką(ta jest też cała czarna,ale ma kudłate futerko) - w worku po kartoflach..
Jutro na pewno jeden,czyli bokserek wraca z nami do domu do Warszawy...drugi potrzebuje domku tymczasowego w Warszawie bądź w okolicach...
Warunkiem adopcji jest umowa adopcyjna i sprawdzenie domku
Podaję kontakt do siebie:
e-mail: [email protected]
tel.kom: 0793092998

Posted

Atomówka,bokserek ma u nas domek tymczasowy.Jeśli ten drugi nie znajdzie domku tymczasowego,to będziemy musieli zostawic go w Białymstoku,u Pani która go znalazła...i jego los stoi pod dużym znakiem zapytania.Atomówka,bo ty masz boksia,ten mały czarno-biały przypomina bardzo boksia?bo na zdjęciu może tego nie widac,ale ma większe fafelki,ale małą główkę(mniejszą niż amstaff)

Posted

Będę w Polsce dopiero w sierpniu i wtedy mogłabym maliznę przygarnąć na DT, ale to jeszcze miesiąc czasu, więc nie wiem czy warto rozważać. Mieszkam w Mielcu, daleko od Warszawy, w bloku, mam starszego psa, który toleruje tylko suczki i przez wakacje jestem dyspozycyjne, bo mam wakacje:) DT oczywiście bezpłatne:) Ale życzę maliźnie, aby szybciutko znalazła domek!!!

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Słodziaki. Ta pierwsza sunia, przynajmniej na zdjęciu jest taka labkowata :)

Fajne psiaki ale z bokserami to raczej nie mają nic wspólnego ;)

Posted

:-) Ta biało-czarna sunia ma krótszą kufę,i taki pyszczek boksiowaty,sierśc też gładziutka.Nie mówię,że wygląda jak boksio z rodowodem ;-) ale przypomina te mixy boksiów np.z allegro

Posted

Nie obserwuję allegro ale myślę , że błędny tytuł nie przysporzy chętnych , ludzie mogą być rozczarowani . Lepiej chyba napisać mix- labków .

Posted

Owszem mam bokserkę a raczej boksero-podobną pannę i szczerzę, patrząc na tego malca nie powiedziałabym, że on ma coś wspólnego z boksiem. Ale to chyba nie jest ważne, nie ma co na siłę psiaków podciągać pod jakaś rasę, to kundelek pospolitus podobno najwierniejsza "rasa" na świecie.

A tak btw gdzieś zgubiłam wątek Twojego tymczasa, tego maluszka mogłabyś mi podrzucić jego wątek?

Posted

uwaga! prosimy o pomoc w imieniu drugiego szczeniaczka... dziś do godziny musi znalezc domek tymczasowy(chociaż tymczasowy).bo my około 18-19 wracamy z Białegostoku do naszego domu w Warszawie.może ktoś ma jakiś pomysł?echhh

Posted

Fifka jest już z nami,i po odrobaczeniu

[img]http://img413.imageshack.us/img413/4765/p1010883d.jpg[img/]
[img]http://img411.imageshack.us/img411/4531/p1010882hx.jpg[img/]

Posted

Za chwilkę poprawię zdjęcia.Drugim się zajmuje pani która je znalazła,jeszcze trochę może go potrzymac.u weterynarza przy okazji spotkaliśmy dogomaniaczkę- będziemy z nią w kontakcie,będzie kombinowała domek chociaz tymczasowy.

Posted

ciężko mi powiedziec...Wyłysienia są tylko przy oczkach,nigdzie indziej nie ma.oglądaliśmy ją tylko chwilę,żeby porobic zdjęcia i cos kombinowac z domkiem.U weta byliśmy tylko z tą czarno-białą i jest zdrowa,brak wyłysień itp.tylko mnóstwo robali echh.W tym momencie już się pakujemy do Warszawy..

Posted

podnoszę dwa bąbelki
kudłata suczka przebywa w Białymstoku - prosi o stały domek-mam kontakt z dogomaniaczkami z Białegostoku
czarno-biała sunia jest w Warszawie u nas: prosi o stały domek,jest przyzwyczajona do kota,socjalizowana.W tej chwili trwa nauka załatwiania się na pieluszki :-) Będzie średniej wielkości-ma masywną budowę i spore łapki.Z racji tego,że jest prawdopodobnie mixem któregoś z molosów poszukuje właściciela,który w odpowiedni sposób ją poprowadzi.Jest kontaktowa,chodzi za nami krok w krok,nie jest marudna,zawsze chętna do zabawy.super przesypia nocki :-) Szukamy jej domku najlepszego na świecie

Posted

Uwaga,dobra wiadomosc :-)
kudłata suczka znalazła domek tymczasowy w Białymstoku,u pani weterynarz :-) więc jest bezpieczna :-)

a nasza dalej szuka domku stałego !!!