idusiek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 słyszałam o onkach.... ech. to nie rozmowa na dogo... Quote
mysza 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='idusiek']słyszałam o onkach.... ech. to nie rozmowa na dogo...[/QUOTE] Dlaczego nie? Bierzemy z beką po jednej, ot i cała akcja. Ale jak są jakieś ciekawe tajemnice to ja chętnie sie dowiem:evil_lol: Quote
megii1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='mysza 1']Dlaczego nie? Bierzemy z beką po jednej, ot i cała akcja. Ale jak są jakieś ciekawe tajemnice to ja chętnie sie dowiem:evil_lol:[/QUOTE] Idzie nie chodzi o Onki - powiem Ci jak będziemy kiedyś gadać. Ale jak już przy onkach jesteśmy to podobno Twoja śmierdzi bardziej niż ta Beki. Ja bym się powaznie zastanowiła nad zamówieniem kąpieli u fryzjera dla niej bo znając ostrowski zapach może odstraszyć zainteresowanych. Ja bym to zrobiła sama ale jak na moje warunki to za zimno jest już. Quote
idusiek Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 a to dobrze ciotki, bierzcie ile możecie. chętnie pomogę mam coś na bazarki Quote
mysza 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='megii1']Idzie nie chodzi o Onki - powiem Ci jak będziemy kiedyś gadać. Ale jak już przy onkach jesteśmy to podobno Twoja śmierdzi bardziej niż ta Beki. Ja bym się powaznie zastanowiła nad zamówieniem kąpieli u fryzjera dla niej bo znając ostrowski zapach może odstraszyć zainteresowanych. Ja bym to zrobiła sama ale jak na moje warunki to za zimno jest już.[/QUOTE] Kurde, mówiłam od razu, że po Ostrowi kąpiel musi być. Jak dla mnie może od razu jechać do fryzjera, inaczej się poczuje. Jeśli możesz to umów. [quote name='idusiek']a to dobrze ciotki, bierzcie ile możecie. chętnie pomogę mam coś na bazarki[/QUOTE] Dzięki bardzo, przyda się. Jeszcze mi chodzą po głowie jakieś głupie myśli po tych zdjęciach.... Quote
megii1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='mysza 1']Kurde, mówiłam od razu, że po Ostrowi kąpiel musi być. Jak dla mnie może od razu jechać do fryzjera, inaczej się poczuje. Jeśli możesz to umów. Dzięki bardzo, przyda się. Jeszcze mi chodzą po głowie jakieś głupie myśli po tych zdjęciach....[/QUOTE] Zadzwonię jutro i wstępnie umówię. Ale nie dokładnie bo nie wiem jeszcze kiedy Sunie przyjadą. A jakie głupie myśli Ci chodzą po głowie?:) Bo mi chodzi ta jedna puchata....tylko chyba poczekam aż ktoś znajdzie dom. Quote
ludwa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wpłynęla deklaracja od Ania102- 15 zł. Dziękujemy:) Quote
megii1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dzwonił fajny Pan w sprawie Śnieżynki i.... Nic więcej nie napiszę bo boję się, że zapeszę:) Quote
Nutusia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Fajny Panie... odezwij się jeszcze w sprawie fajnej Śnieżynki... :) Quote
idusiek Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 tak, ponoc są jacyś chętni, tfu tfu... nie zapeszać i trzymać mocno kciukasy ! Quote
BasiaD Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No to mocno trzymamy..Śniżynko hopaj do domciu.. Quote
Ekiana Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dziwne, śliczna, młoda królewna i jeszcze nie znalazł się książe? A może by ją dać do "Pytanie na śniadanie"? Quote
idusiek Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 oj chyba nie, bo ona by sie bała kamer i fleszy- tak mi się wydaje Quote
Ekiana Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szkoda bo mam wrażenie, że ona ma tak medialny wygląd, że wystarczy ją pokazać "światu", a domek lada moment by się znalazł. Oczywiście, to moja opinia - dla mnie jest prześliczna. Jak bym miała warunki na dwa pieski to by długo nie czekała. Quote
megii1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ida a co z tym Panem zainteresowanym? Będzie wizyta? Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Kinga była wczoraj na przedadopcyjnej., Państwo mają w sobotę jechać do Śnieżki. Quote
Nutusia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='idusiek']Kinga była wczoraj na przedadopcyjnej., Państwo mają w sobotę jechać do Śnieżki.[/QUOTE] Dobre wieści (tfu, tfu!!!!!) :) Quote
Ania102 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Macie jakieś wieści? Byli już u Śnieżki? Quote
megii1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Śnieżka już w nowym domku:) Wieczorem napisze więcej i wstawię fotki:) Quote
LadyBell Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 hura :multi: hura :sweetCyb:hura! [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG] czekamy na relacje, Quote
Daniel&Kasia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Witajcie! Z tej strony nowi rodzice Śnieżki :) Czuje się dobrze. Miala problemy w czasie jazdy i troche wymiotowała ale teraz jest dobrze. Trochę zjadła i się napiła wody, a teraz śpi. Nie męczymy jej na razie swoją osobą, chcemy by się zaklimatyzowała u nas, chociaż już się cieszyła i merdała ogonem :). Czy macie jakieś rady i wskazówki jak troszczyć się o Niunie? To jest nasz pierwszy piesek ze schroniska. Quote
megii1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Daniel&Kasia']Witajcie! Z tej strony nowi rodzice Śnieżki :) Czuje się dobrze. Miala problemy w czasie jazdy i troche wymiotowała ale teraz jest dobrze. Trochę zjadła i się napiła wody, a teraz śpi. Nie męczymy jej na razie swoją osobą, chcemy by się zaklimatyzowała u nas, chociaż już się cieszyła i merdała ogonem :). Czy macie jakieś rady i wskazówki jak troszczyć się o Niunie? To jest nasz pierwszy piesek ze schroniska.[/QUOTE] Wow, super że się zalogowaliście:) Przede wszystkim to dajcie jej tydzień, dwa na aklimatyzacje, a dalej to już Śniezka sobie sama poradzi. Tak jak mówiłam, nie spuszczajcie jej przez najbliższe tygodnie albo i dłużej ze smyczy bo musi się do was przywiązać i przyzwyczaić. I jak będzie zostawać sama w domu dajcie jej coś do zajęcia się - zabawkę, smakołyk, kostkę - cokolwiek, żeby jej się nie nudziło i nie było je smutno. U nas ani w domu ani w kojcu nic nie gryzła i nie niszczyła ale nie wiadomo co jej może strzelić do głowy w czasie aklimatyzacji:) Quote
Recommended Posts