Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
Ja deklaruję 10 zł na miesiąc póki co tyle mogę a sentyment do niej mam ze względu na to podobieństwo. Mam nadzieję, że jej się poszczęści tj mojej Larze;)

ania, dziex @

Posted

Ania102 napisał(a):
Zaglądam do panienki...Co tam u niej słychać?

Panienka czuje się już generalnie rewelacyjnie:) Przegryzła ostatnio swoje piękne czerwne szelki przez noc i ponownie ma obróżkę. Ale już nie boję się, że ucieknie bo jak słyszy głos Darka przy domu to z piskiem ciągnie mnie przez pola pod bramę żeby tylko być już przy nim. Ucieczki jej w ogóle nie interesują - to typowa domatorka:loveu: Potrafi też szczeknąć na ludzi za bramą albo jak inny psiak dostaje jedzenie przed nią takze nabiera też zdecydowanie pewności siebie.

Posted

idusiek napisał(a):
Megi- chyba jak ją będziemy oddawać to razem z Darkiem w pakiecie ;)

A czy awaryjny plan B przewiduje, że jeśli Megi Darka nie zechce oddać, w pakiecie dostanie na zawsze Śnieżynkę? :)

ps. Iduś, dziś, najdalej jutro rano przelewam zaległość bazarkową zawieszkową - dzięki!

Posted

Nutusia napisał(a):
A czy awaryjny plan B przewiduje, że jeśli Megi Darka nie zechce oddać, w pakiecie dostanie na zawsze Śnieżynkę? :)

ps. Iduś, dziś, najdalej jutro rano przelewam zaległość bazarkową zawieszkową - dzięki!

o fajnie :) dzięx! a zawieszki ok?

Posted

Ponieważ Śnieżka już dawno nie miała fotek więc przedstawiam 15 minut z dzisiejszego dnia Suni. Najpierw fotki przez okno - zabawa z Wydrą i Beti:)

A tu otwieram drzwi:)

Posted

A tu już Śnieżka z koleżankami. Sunia bardzo się już otworzyła, potrafi pięknie się bawić i nawet zaczepia innych do zabawy:)
Tu z moja Korką:)

A tu Bety, Kora i Miszką w oddali

I zabawa z Korą - każdy kto zna Korkę wie że trzeba mieć sporo odwagi, żeby się z nią bawić a ona też nie z każdym lubi się okładać.Żeby nie było niedomówień - okładanie się to u Kory przejaw sympatii:)

Posted

I już moze się znowu bawić:) dodam, ze po sesji zdjęciowej Śnieżka była na długim spacerze ciociami Aga35 i Kago oraz z Miszą, Beti, Korą oraz Małą Wydrą także obecnie leży jak zwłoki i wstanie chyba dopiero rano:)

Posted

Cudna Śnieżynka! I wszystkie pozostałe Koleżanki też :)
Śnieżynka wyraźnie wie gdzie jej miejsce - lepiej się położyć niż zadzierać z większymi i ważniejszymi! :)

Posted

Śnieżka bardzo się zmieniła od czasów, odkąd ją wiozłam. Naprawdę piękne zwierzę i ładnie komponuje się z innymi hotelowiczami......dobre warunki zmieniają psa diametralnie.....

Posted

idusiek napisał(a):
tak, śnieżynka pięknieje w oczach.
Tylko telefonu po nią nie było żadnego

Wszyscy widocznie czekają czy nie wypięknieje jeszcze bardziej! :)