Bazyliszek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Neigh napisał(a):Póki inni śpią - to ja się pochwalę tym co wiem:-) Otóż dwa rude kocury poszły w pakiecie:-) - stwierdzono, że dobrze poszły. Pozostała jedynie biało - ruda kicia. Jest też nowa dostawa - ale o tym już bardziej poinformowani:-) No i co z tą nową dostawą ?;D ;D Quote
Neigh Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bazyliszek napisał(a):No i co z tą nową dostawą ?;D ;D Też bym chciała wiedzieć. Quote
demi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://www.mmwroclaw.pl/10564/2010/8/12/pieklo-kotow-z-zarowa-drastyczne-zdjecia?category=spozaMiasta o nowej dostawie postaram sie napisać wiecej jutro, bo rąk mi brak do pracy.... Quote
demi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nowe kocie nabytki...: Dziewuszka, czarna, prawie głucha, tragiczne ropne zapalenie jednego ucha, zęby w jeszcze gorszym stanie. Chłopak, zęby tragiczne... Wyłysiały. Rudzielec, chłopak, standardowo koci katar jak u wszystkich i oczywiście mega zarobaczony. fajna, malutka dziewuszka, skromna, przytulanka:) Juz zdrowa:) Quote
malagos Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To wszystkie, czy zostały u tej baby? :shake: Quote
demi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 malagos napisał(a):To wszystkie, czy zostały u tej baby? :shake: ile jeszcze zostało to nie wiem... ale 15 stworków na pewno. Quote
Neigh Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 A ja PILNIE poszukuje transportu - Wroclaw - Warszawa ! Nie znacie kogos, kto by wybieral sie w taka trase? Do przewiezienia bedzie kot w trnasporterze - cichutki i nieklopotliwy Quote
Kundel_Bury Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Czy wszystkie koty zostały uratowane? Quote
demi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Wszystkie te, które są na zdjeciach, które szukały ds, mają już domki. Może kiedys bede miała wiecej czasu to wrzuce jakieś zdjecia z nowych domów:) Ale "wszystkie", dla mnie oznacza co innego, wszystkie to zostały w Żarowie i nadal czekają na pomoc. Jedziemy tam w sb, zobaczymy, czy znów coś jest zamknięte w altankach... Quote
Recommended Posts