Aleksa. Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 No to fotki z 25 stycznia mam z głowy :D Quote
Tyśka) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Lara i ten jej zaciesz <3 :) Cudne zdjęcia! Zdrowia Ci życzę, Olu. Quote
Patikujek Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Jaki ten pudliszon ma zajebisty skafanderek :o Cudo! Quote
Aleksa. Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 12 godzin temu, Ania :) napisał: Lareczka piękna <3 Nie zaprzeczę :D Dziękuję :) 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Lara i ten jej zaciesz <3 :) Cudne zdjęcia! Zdrowia Ci życzę, Olu. Dziękuję :) 36 minut temu, Patikujek napisał: Jaki ten pudliszon ma zajebisty skafanderek :o Cudo! Dziękuję w imieniu właścicielki :D Quote
Aleksa. Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Gdzie jest Dora ? :D Pij szybciej, bo ja też chcę.. Ciocia kocha Dorczaka :D Quote
Patikujek Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Gdzie jest Dora ? :D Widzę łapki, wiszę łapki :D Quote
Aleksa. Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Filmik może dość osobisty, ale może znajdzie się ktoś wytrwały i obejrzy :) Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Widzę że macie na filmiku flexi Vario? Jesteś z niej zadowolona? Jaki macie rozmiar? Ja przy Baksie używałam flexi, ale jakoś nie umiem się przekonać do tej smyczy dla większego psa.... Ale kusi mnie zamówić ostatnio. U nas miałaby służyć głównie do weekendowych spacerów na łąki, bo w weekendy masa ludzi z psami tam i jest mało okazji młodego puścić, a nie jest on od psów do końca odwoływalny. Zazwyczaj teraz w te dni zabieram 10m linkę, ale wkurza mnie ona, szczególnie jak jest mokro i po chwili cała uwalona i trzeba wiecznie ją zwijać ehhh Quote
Aleksa. Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 41 minut temu, Patikujek napisał: Widzę że macie na filmiku flexi Vario? Jesteś z niej zadowolona? Jaki macie rozmiar? Ja przy Baksie używałam flexi, ale jakoś nie umiem się przekonać do tej smyczy dla większego psa.... Ale kusi mnie zamówić ostatnio. U nas miałaby służyć głównie do weekendowych spacerów na łąki, bo w weekendy masa ludzi z psami tam i jest mało okazji młodego puścić, a nie jest on od psów do końca odwoływalny. Zazwyczaj teraz w te dni zabieram 10m linkę, ale wkurza mnie ona, szczególnie jak jest mokro i po chwili cała uwalona i trzeba wiecznie ją zwijać ehhh Tak, to flexi Vario. Mamy rozmiar L do 50 kg (Dora waży 26-27) Wolałam mieć mocniejszą :) Flexi kupiłam z myślą o lesie..miałam tak jak Ty, że linka, błoto..no nie bardzo już miałam ochotę na wieczny brud :P W Anglii też jej trochę używałam, ale zazwyczaj miałam dwie smycze, flexi na zmianę zwykła taśmowa, bo jak Dora się wyrywała do psów, czy do wiewiórek to ciężko było ją utrzymać na flexi . Tak ogólnie to jestem zadowolona :) Quote
łamAga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Filmik super <3 przeleciał jak by trwał 5 min , pięknie tam mają <3 Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 40 minut temu, Aleksa. napisał: Tak, to flexi Vario. Mamy rozmiar L do 50 kg (Dora waży 26-27) Wolałam mieć mocniejszą :) Flexi kupiłam z myślą o lesie..miałam tak jak Ty, że linka, błoto..no nie bardzo już miałam ochotę na wieczny brud :P W Anglii też jej trochę używałam, ale zazwyczaj miałam dwie smycze, flexi na zmianę zwykła taśmowa, bo jak Dora się wyrywała do psów, czy do wiewiórek to ciężko było ją utrzymać na flexi . Tak ogólnie to jestem zadowolona :) Też chcę tą do 50kg - 8m. Flexi ma spory przeskok w rozmiarówce bo "M" do 20kg a potem "L" do 50. Na spacerki po osiedlu zostaje dalej normalna smycz, ale właśnie na łąki linka mnie za przeproszeniem wkurwia Quote
Aleksa. Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 1 godzinę temu, łamAga napisał: Filmik super <3 przeleciał jak by trwał 5 min , pięknie tam mają <3 Dziękuję, miło mi bardzo :) 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Też chcę tą do 50kg - 8m. Flexi ma spory przeskok w rozmiarówce bo "M" do 20kg a potem "L" do 50. Na spacerki po osiedlu zostaje dalej normalna smycz, ale właśnie na łąki linka mnie za przeproszeniem wkurwia Kupuj, warto mieć :P 1 Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 20 godzin temu, Aleksa. napisał: Kupuj, warto mieć :P Zakupiona. Powinna być w poniedziałek :D Quote
Aleksa. Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Dzień dobry córciu :) No w końcu! <3 38 minut temu, Patikujek napisał: Zakupiona. Powinna być w poniedziałek :D Czekam na relacje :D Quote
Aleksa. Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Tarzanko na pościelonym łóżku najlepsze.. Quote
Aleksa. Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Spróbuję się pozbyć tego szczyla Niestety nie udało się..to była równa walka..muszę dalej żyć z tym świrusem Quote
Aleksa. Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 3 minuty temu, Patikujek napisał: Co to w ogóle za mały świrus? Loren, pseudo labek mojej ciotki, tej ze zdjęcia wyżej ;p Quote
Recommended Posts