Tyśka) Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Masz ładne sandałki - mnie byłoby szkoda ich zamoczyć :D Zabawne to namaczanie psów :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 super <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Mnie się czepia, a sama w swojej galerii nie siedzi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 14 godzin temu, *Magda* napisał: Mnie się czepia, a sama w swojej galerii nie siedzi :P To chyba nie widziałaś, ile zdjęć dałam w czerwcu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 28, 2018 Author Share Posted July 28, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 28, 2018 Author Share Posted July 28, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Dnia 26.07.2018 o 00:11, Aleksa. napisał: To chyba nie widziałaś, ile zdjęć dałam w czerwcu :D A co mnie obchodzi czerwiec?! Już mamy koniec lipca :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 29, 2018 Author Share Posted July 29, 2018 9 godzin temu, *Magda* napisał: A co mnie obchodzi czerwiec?! Już mamy koniec lipca :P To miałaś aktualne na WhatsApp'ie xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Piękne zdjęcia <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Dwie szczęśliwe mordki :) Jak piesie znoszą upały? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 Hej, upały jakoś w miarę zniosły :D Mam bardzo dużo zdjęć, ale jakoś nie mam kiedy wrzucić na dogo. :P W tym roku byłyśmy z Dorą w Strękowiznie, koło Augustowa. Pogoda przeważnie była deszczowa, ale trochę pospacerowałyśmy po lesie.Zazwyczaj wracałyśmy przemoczone, ale i kąpiel w jeziorze Dorcia zaliczyła :D Spacer po rynku Augustowskim również był :) Mieszkałyśmy w domku, gdzieś z 6 km w głąb lasu, ogólnie było naprawdę spoko :) Następnie byłyśmy na wsi-skowronno góne, koło Pińczowa. Tym razem pogoda dopisała.. Spacerowałyśmy po łąkach, poleniuchowałyśmy w sadzie..:) Odwiedziłyśmy również Busko Zdrój oraz Kielce. Na tym zakończyły się wakacje wyjazdowe dla Dorci. :) Natomiast ja byłam jeszcze nad morzem Niechorzu.. :) kawał drogi, ale motywacja była. Spędziłam krótki urlop w miłym towarzystwie..a jakim ? Z Magdą i jej rodziną :) a za kilka dni...rozpoczynam swój dwutygodniowy urlop..nie mogę się doczekać, plany oczywiście wyjazdowe dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Dnia 4.09.2018 o 21:55, Aleksa. napisał: Natomiast ja byłam jeszcze nad morzem Niechorzu.. :) kawał drogi, ale motywacja była. Spędziłam krótki urlop w miłym towarzystwie..a jakim ? Z Magdą i jej rodziną :) a za kilka dni...rozpoczynam swój dwutygodniowy urlop..nie mogę się doczekać, plany oczywiście wyjazdowe dalej. I wielkie dzięki za wspólny czas :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 Dnia 8.10.2018 o 21:14, *Magda* napisał: I wielkie dzięki za wspólny czas :* Do następnego :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 A zdjęcia ani u jednej, ani u drugiej :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted October 13, 2018 Author Share Posted October 13, 2018 Może dzisiaj coś zmniejsze, to dodam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Do następnego :p Z Tobą i Mariolką mogę pisać/mówić do następnego, bo z resztą to nie bardzo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted October 13, 2018 Author Share Posted October 13, 2018 Wybrałam kilka z tych pierwszych co miałam w folderze :p tak na szybko, bo muszę się szykować na jutro i spać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted October 13, 2018 Author Share Posted October 13, 2018 Dobranoc :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 I aktualnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 noooo nie , jakie fajne fotki z Wakacji <3 <3 <3<3 czekam na więcej i obiecuje poprawę :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted November 4, 2018 Author Share Posted November 4, 2018 28 minut temu, łamAga napisał: noooo nie , jakie fajne fotki z Wakacji <3 <3 <3<3 czekam na więcej i obiecuje poprawę :P Dzisiaj dostałaś kolejne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Dzisiaj dostałaś kolejne :D a jeszcze mi mało :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted November 4, 2018 Author Share Posted November 4, 2018 1 godzinę temu, łamAga napisał: a jeszcze mi mało :P To wstawię coś jeszcze. Tylko nie wiem, czy dam radę zmniejszyć zdjęcia w tym tyg, bo mam dość zapchany tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łamAga Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 12 godzin temu, Aleksa. napisał: To wstawię coś jeszcze. Tylko nie wiem, czy dam radę zmniejszyć zdjęcia w tym tyg, bo mam dość zapchany tydzień. Taka młoda a taka zajęta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts