Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Masz ładne sandałki - mnie byłoby szkoda ich zamoczyć :D Zabawne to namaczanie psów :D Quote
*Magda* Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Mnie się czepia, a sama w swojej galerii nie siedzi :P Quote
Aleksa. Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 14 godzin temu, *Magda* napisał: Mnie się czepia, a sama w swojej galerii nie siedzi :P To chyba nie widziałaś, ile zdjęć dałam w czerwcu :D Quote
*Magda* Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Dnia 26.07.2018 o 00:11, Aleksa. napisał: To chyba nie widziałaś, ile zdjęć dałam w czerwcu :D A co mnie obchodzi czerwiec?! Już mamy koniec lipca :P Quote
Aleksa. Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 9 godzin temu, *Magda* napisał: A co mnie obchodzi czerwiec?! Już mamy koniec lipca :P To miałaś aktualne na WhatsApp'ie xd Quote
Tyśka) Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Dwie szczęśliwe mordki :) Jak piesie znoszą upały? Quote
Aleksa. Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 Hej, upały jakoś w miarę zniosły :D Mam bardzo dużo zdjęć, ale jakoś nie mam kiedy wrzucić na dogo. :P W tym roku byłyśmy z Dorą w Strękowiznie, koło Augustowa. Pogoda przeważnie była deszczowa, ale trochę pospacerowałyśmy po lesie.Zazwyczaj wracałyśmy przemoczone, ale i kąpiel w jeziorze Dorcia zaliczyła :D Spacer po rynku Augustowskim również był :) Mieszkałyśmy w domku, gdzieś z 6 km w głąb lasu, ogólnie było naprawdę spoko :) Następnie byłyśmy na wsi-skowronno góne, koło Pińczowa. Tym razem pogoda dopisała.. Spacerowałyśmy po łąkach, poleniuchowałyśmy w sadzie..:) Odwiedziłyśmy również Busko Zdrój oraz Kielce. Na tym zakończyły się wakacje wyjazdowe dla Dorci. :) Natomiast ja byłam jeszcze nad morzem Niechorzu.. :) kawał drogi, ale motywacja była. Spędziłam krótki urlop w miłym towarzystwie..a jakim ? Z Magdą i jej rodziną :) a za kilka dni...rozpoczynam swój dwutygodniowy urlop..nie mogę się doczekać, plany oczywiście wyjazdowe dalej. Quote
*Magda* Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Dnia 4.09.2018 o 21:55, Aleksa. napisał: Natomiast ja byłam jeszcze nad morzem Niechorzu.. :) kawał drogi, ale motywacja była. Spędziłam krótki urlop w miłym towarzystwie..a jakim ? Z Magdą i jej rodziną :) a za kilka dni...rozpoczynam swój dwutygodniowy urlop..nie mogę się doczekać, plany oczywiście wyjazdowe dalej. I wielkie dzięki za wspólny czas :* Quote
Aleksa. Posted October 12, 2018 Author Posted October 12, 2018 Dnia 8.10.2018 o 21:14, *Magda* napisał: I wielkie dzięki za wspólny czas :* Do następnego :p Quote
Tyśka) Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 A zdjęcia ani u jednej, ani u drugiej :( Quote
Aleksa. Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Może dzisiaj coś zmniejsze, to dodam :P Quote
*Magda* Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Do następnego :p Z Tobą i Mariolką mogę pisać/mówić do następnego, bo z resztą to nie bardzo :D Quote
Aleksa. Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Wybrałam kilka z tych pierwszych co miałam w folderze :p tak na szybko, bo muszę się szykować na jutro i spać. Quote
łamAga Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 noooo nie , jakie fajne fotki z Wakacji <3 <3 <3<3 czekam na więcej i obiecuje poprawę :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 28 minut temu, łamAga napisał: noooo nie , jakie fajne fotki z Wakacji <3 <3 <3<3 czekam na więcej i obiecuje poprawę :P Dzisiaj dostałaś kolejne :D Quote
łamAga Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Dzisiaj dostałaś kolejne :D a jeszcze mi mało :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 1 godzinę temu, łamAga napisał: a jeszcze mi mało :P To wstawię coś jeszcze. Tylko nie wiem, czy dam radę zmniejszyć zdjęcia w tym tyg, bo mam dość zapchany tydzień. Quote
łamAga Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 12 godzin temu, Aleksa. napisał: To wstawię coś jeszcze. Tylko nie wiem, czy dam radę zmniejszyć zdjęcia w tym tyg, bo mam dość zapchany tydzień. Taka młoda a taka zajęta :P Quote
Recommended Posts