łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: A to nie chce :D bo ja też nie hahahaha ehhh a juz myslalam ze sie skusisz :P Larka jest cudna <3 Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Koniec :D dawno tylu fotek tutaj nie było ;p Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: ehhh a juz myslalam ze sie skusisz :P Larka jest cudna <3 wiem ;p ale czasem niedobra ;p Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: wiem ;p ale czasem niedobra ;p Jak każdy młody pies :P Quote
*Magda* Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Ola, ale "-" i "-" daje "+", więc może jak Ty nie masz i weźmiesz te których łamAga nie ma, to może będziesz wtedy mieć? :D Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ola, ale "-" i "-" daje "+", więc może jak Ty nie masz i weźmiesz te których łamAga nie ma, to może będziesz wtedy mieć? :D buhhahahahahaha jak Pamela Anderson :D Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 W tym przypadku chyba się nie uda :D A Ty foty oglądaj, bo specjalnie dla ciebie wgrałam tutaj :D a ja idę pod prysznic :D Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Ale w zime :D a dzisiaj ponad 20 stopni :D czego od niej wymagasz :D zgrzała się na spacerze w lesie Quote
*Magda* Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Kisi sąsiadów dziś przy rowerze biegała, a mieliśmy też 20'C :P Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kisi sąsiadów dziś przy rowerze biegała, a mieliśmy też 20'C :P My byłyśmy w lesie :D na jedno wychodzi, a potem odpoczynek :D A pańcia z kosiarką zasuwała :D Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Magda , to jest Husky tybetański stąd ta pozycja :P 1 Quote
*Magda* Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Magda , to jest Husky tybetański stąd ta pozycja :P Hahaha Quote
Aleksa. Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Magda niepotrzebnie czepia się mojej gwiazdy ;p Quote
*Magda* Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Aaaaaaaaaa, jak ona gwiazda, to zmienia postać rzeczy :D Quote
Aleksa. Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Magdaaaa bądź grzeczna , bo to specjalnie dla ciebie wstawiłam foty uhh ;> Quote
Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Hej. :) Moje psiury były dzisiaj na badaniu krwi :P Juutro pojadę zobaczyć jak wyniki i jak będzie ok to podaje bravecto. Quote
*Magda* Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Hej. :) Moje psiury były dzisiaj na badaniu krwi :P Juutro pojadę zobaczyć jak wyniki i jak będzie ok to podaje bravecto. A czytałaś to: http://www.dogintravel.com/czy-bravecto-jest-bezpieczne/ Jeśli to prawda, to samo badanie krwi nie wystarczy, żeby mieć pewność, że można bezpiecznie podać :/ Quote
Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: A czytałaś to: http://www.dogintravel.com/czy-bravecto-jest-bezpieczne/ Jeśli to prawda, to samo badanie krwi nie wystarczy, żeby mieć pewność, że można bezpiecznie podać :/ Są różne artykuły na temat bravecto. Ale żadnemu z psów moich znajomych, ani moim w tamtym roku nic się nie działo. A u nas jest jakaś plaga kleszczy..chyba jeszcze więcej niż w tamtym roku..masakra Psy mimo że zakroplone przynoszą mnóstwo kleszczy..i nawet podczas spaceru-już na samym początku był wbity :/ Quote
Recommended Posts