łamAga Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Wszystko przez Sebka bo wzial moja dobra ladowarke do pracy a swoja rozwalona zostawil w domu :[ ona laduje ale cos nie laczy :[ Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Hejka :D mój pies taki groźny, że aż dziecko jak tylko go zobaczył, to krzyczał :D loool Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 13 minut temu, *Magda* napisał: Właśnie widać jak groźny :D Nie zmienia to faktu, że Tadek wrzeszczał jakby Dora chciała go zjeść :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 A może :D widać lubi tylko owczarki ;p Quote
Aleksa. Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Phi, akurat szczerze mówiąc..jego owczarka miała problemy ze sobą..i nie chciałabym tego psa nigdy :D znaczy dużo pracy w takiego trzeba by było włożyć.. Więc niby Sambe lubie/lubiłam ale często mnie wkurzała i wręcz bałam się ją mieć koło Tadka Quote
łamAga Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 dzieci czasami maja takie odchylki ze sie psow boja ;) Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 A ja nie miałam kolacji , opycham sie chipsami :P ale zjadła bym sobie loda , carte door orzechowego :P Quote
Aleksa. Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Przeczytałam to i poszłam sobie nałożyć lodów hahah :D wyjątkowo miałam :D Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Przeczytałam to i poszłam sobie nałożyć lodów hahah :D wyjątkowo miałam :D Quwa a ja nie mam :[ Quote
*Magda* Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 A ja dziś na kolację grill, a na lodach też byliśmy-w lodziarni :P Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A ja dziś na kolację grill, a na lodach też byliśmy-w lodziarni :P Tacy to pożyją :P Quote
*Magda* Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Tacy to pożyją :P Trzeba szaleć póki pogoda dopisuje :P Quote
Aleksa. Posted March 26, 2017 Author Posted March 26, 2017 Chodź Aga, to Cię poczęstuje :D oooo, już macie sezon grillowy :D Ale u was to wszystko jakoś wcześniej, skoro Bogdan już z kosiarką biega :D Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Trzeba szaleć póki pogoda dopisuje :P My dzisiaj 80% dnia spedzilismy na dworze , do poludnia całe przesiedzielismy na dworze a pozniej u mamy na działce ale z temperaturą aż takiego szału nie było , niby słońce świecio ale chłodnawo było .... Quote
*Magda* Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: oooo, już macie sezon grillowy :D Ale u was to wszystko jakoś wcześniej, skoro Bogdan już z kosiarką biega :D Dziś było otwarcie sezonu grillowego :) 6 minut temu, łamAga napisał: My dzisiaj 80% dnia spedzilismy na dworze , do poludnia całe przesiedzielismy na dworze a pozniej u mamy na działce ale z temperaturą aż takiego szału nie było , niby słońce świecio ale chłodnawo było .... My dziś też dużo na dworze ;) Bo w zasadzie to obiad był z grilla (kolacja, to to co zostało :P), potem na rowerach ponad 2h, potem jeszcze na lodach... Quote
łamAga Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 kurde musze jutro kupic lody bo nie wyrobie :P Quote
Recommended Posts