Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy,  bo w sumie wszystko zajęte było :P

A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P

Posted

Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D 

Posted
23 godzin temu, Aleksa. napisał:

Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy,  bo w sumie wszystko zajęte było :P

A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P

A bo to zawsze jest tak że jak czlowiekowi ciężko to los nam jeszcze dokłada klopotów P

22 godzin temu, Ania :) napisał:

Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D 

też kiedyś byłam świadkiem takiego zdarzenia :D

21 godzin temu, Tyś napisał:

Nie mam prawa jazdy, nie mam samochodu, nie muszę go potem szukać :D

kwestia czasu :P

Posted

Siemka :)

U mnie coraz więcej zmian na podwórku widać. :P podwyzszenie terenu prawie skończone, powiekszenie kojca dla psów też iii rodzice zrobili wjazd z kostki do garazu :)) tak cudownie..nie będę się zakopywac od jesieni ( wiecznie nas zalewalo i robiło się takie bajoro)

Ps.Nie mam żadnych małych fotek na telefonie, to nie mam co wam dac :P