łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Hahahahahahahaha zawsze to mamy na parkingu w centrum handlowym :D zawsze zapomnimy spojrzec na dział w jakim stoimy i później godzine szukamy auta :P Quote
Aleksa. Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy, bo w sumie wszystko zajęte było :P A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P Quote
Ania :) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Nie mam prawa jazdy, nie mam samochodu, nie muszę go potem szukać :D 1 Quote
łamAga Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy, bo w sumie wszystko zajęte było :P A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P A bo to zawsze jest tak że jak czlowiekowi ciężko to los nam jeszcze dokłada klopotów P 22 godzin temu, Ania :) napisał: Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D też kiedyś byłam świadkiem takiego zdarzenia :D 21 godzin temu, Tyś napisał: Nie mam prawa jazdy, nie mam samochodu, nie muszę go potem szukać :D kwestia czasu :P Quote
Aleksa. Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Siemka :) U mnie coraz więcej zmian na podwórku widać. :P podwyzszenie terenu prawie skończone, powiekszenie kojca dla psów też iii rodzice zrobili wjazd z kostki do garazu :)) tak cudownie..nie będę się zakopywac od jesieni ( wiecznie nas zalewalo i robiło się takie bajoro) Ps.Nie mam żadnych małych fotek na telefonie, to nie mam co wam dac :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 To jak skończysz u siebie, to możesz pomóc u mnie :P Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 22 minut temu, *Magda* napisał: To jak skończysz u siebie, to możesz pomóc u mnie :P ja bardziej potrzebuje pomocy :P Quote
Aleksa. Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Większość z tych prac robi `ktos` Quote
łamAga Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 O 21.09.2016 o 21:57, Aleksa. napisał: Większość z tych prac robi `ktos` To niech ten "ktoś" zrobi i u mnie :P Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Hej, też poproszę o kosteczkę na podwòrku, obecnie mam płyty cmentarne na tym nowym domku heh Quote
Aleksa. Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 My 13 lat po wyjeżdżonych koleinach wjeżdżaliśmy, gdzie jak popadało robiła sie jedna wielka kałuża i błotko..nie polecam..nie raz się zakopywałam :( Quote
*Magda* Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 To trzeba było łopatę w bagażniku wozić Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Nie mam :D Chyba, że z jakiegoś ostatniego spaceru może :P nie wiem, co tu było :D ale zmniejszać trzeba :/ Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 No to zmniejszaj :) Na dogo cisza, to masz czas :P Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Wszystko za duże, a nie chce mi się zmniejszać. To jest z przedniej kamerki, to mniejsze xd nie będzie psich fot :D Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Miny prawie jak w horrorze :P No foto jak zawsze twarzowe :D Dobra, coś poszukam i Wam dam Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Przeglądałam folder z fotami iiii wzięło mnie na wakacyjne wspominki :) U Magdyyy :P Trochę straszne, ale uśmiech na buzi wraca :D Mikołajki 2016 Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Theoś w koszuli Już za mała na niego, tak swoją drogą ;) Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Tu widać nową część kojca posłanie dla Dorczaka zrobiłam bardzo wygodne Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Tu widać nową część kojca posłanie dla Dorczaka zrobiłam bardzo wygodne Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Co z ty dogo ? Widać, nie chce wam pokazać zdjęć :/ Quote
Recommended Posts