Aleksa. Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: My Qwende zawsze pierzemy szlaufem i jakoś to idzie ale Ona sie otrzepie i jest sucha i trzeba na nowo moczyć żeby nałozyć szampon :D Z Dora to samo..tylko Wasza przywyczajona od małego do kapieli, bo wystawiacie. Ja Dory nie mylam, jak była mała, bo nie widziałam potrzeby. To teraz mam :P Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Z Dora to samo..tylko Wasza przywyczajona od małego do kapieli, bo wystawiacie. Ja Dory nie mylam, jak była mała, bo nie widziałam potrzeby. To teraz mam :P Qwendi czy przyzwyczajona czy nie , nie miała by "siły " uciekać :P Quote
Tyśka) Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Na szczęście północniaki z reguły mają futro w miarę "samoczyszczące się", więc ciesz się, że Dora nie okazała się np. pudlem olbrzymim i nie musisz często ją kąpać :D Niemniej jednak ból rozumiem i łączę się na znak solidarności i zrozumienia :D Quote
Aleksa. Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 Hej, sorki że tak mnie mało.. Trochę się dzieje ostatnio. Zaczynając od Dory jest znowu czarna! Leży ciagle w ziemi...koledze tak się spieszy, ze w tym roku to ja trawy juz nie zasieje.... Druga sprawa, wróciłam dzisiaj z Mikołajek :) teraz dochodzę do siebie..a.jutro ipojutrze mam szpital 7-19, wiec o 5 wstaje uhh..inne dni mam mieć Tadzia.. Dzisiaj trochę mi smutno, choć powinno być może wesoło zobaczymy jak dalej się potoczy pewna sprawa ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 I znowu będzie praca, szpital, szpital, praca....:/ Ola, będzie dobrze ;) Głowa do góry :* Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Taka młoda i taka zabiegana :/ zamęczysz się ;) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: I znowu będzie praca, szpital, szpital, praca....:/ Ola, będzie dobrze ;) Głowa do góry :* Tak ten tydzień taki mam..plus charliego na ponad 2 tyg. Aaa jaką ma ładna nowa fryzurę :)) aaa i mama przylatuje w ndz :) a przyszla sobota koncert!! Huhuhuh Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Czy ja tez powinnam kciukac? Trzymaj, trzymaj ;) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 A trzymajcie :D Byle do koncertu :D Quote
Aleksa. Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 Trochę czekałam żeby to napisać, ale już czas... Rudasek, kochana psina..po ok. 3 latach znalazł swoją rodzinkę. Zamieszkał u Rodziny z dwójką dzieci, więc ma bardzo wesoło. Mieszka już tam tydzień i jest bardzo grzeczny! Był rok u mnie..trochę tęsknię, ale jednak warto dać szansę jemu, a będę mogła pomagać dalej :) także są jeszcze na tym świecie wspaniali ludzie, którzy adoptują dorosłego kundelka :) Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Super! Super! Super! :)))) Rudasku bądź szczesliwy, rozpieszczany i kochany ! :))))) Quote
Tyśka) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Mam ogromny zaciesz, który nie schodzi mi z twarzy :D Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Ja też! Szczególnie, że dostaje same dobre wiadomości z jego domku :) W sobote koncert, a może nawet dwa? :D huhu Quote
Recommended Posts