Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, dOgLoV napisał:

My Qwende zawsze pierzemy szlaufem i jakoś to idzie ale Ona sie otrzepie i jest sucha i trzeba na nowo moczyć żeby nałozyć szampon :D

Z Dora to samo..tylko Wasza przywyczajona od małego do kapieli, bo wystawiacie. Ja Dory nie mylam, jak była mała, bo nie widziałam potrzeby. To teraz mam :P

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Z Dora to samo..tylko Wasza przywyczajona od małego do kapieli, bo wystawiacie. Ja Dory nie mylam, jak była mała, bo nie widziałam potrzeby. To teraz mam :P

Qwendi czy przyzwyczajona czy nie , nie miała by "siły " uciekać :P

Posted

Na szczęście północniaki z reguły mają futro w miarę "samoczyszczące się", więc ciesz się, że Dora nie okazała się np. pudlem olbrzymim i nie musisz często ją kąpać :D
Niemniej jednak ból rozumiem i łączę się na znak solidarności i zrozumienia :D

• 2 weeks later...
Posted

Hej, sorki że tak mnie mało..

Trochę się dzieje ostatnio. Zaczynając od Dory jest znowu czarna! Leży ciagle w ziemi...koledze tak się spieszy, ze w tym roku to ja trawy juz nie zasieje....

Druga sprawa, wróciłam dzisiaj z Mikołajek :) teraz dochodzę do siebie..a.jutro ipojutrze mam szpital 7-19, wiec o 5 wstaje uhh..inne dni mam mieć Tadzia..

Dzisiaj trochę mi smutno, choć powinno być może wesoło zobaczymy jak dalej się potoczy pewna sprawa ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

I znowu będzie praca, szpital, szpital, praca....:/

Ola, będzie dobrze ;) Głowa do góry :*

Tak ten tydzień taki mam..plus charliego na ponad 2 tyg. Aaa jaką ma ładna nowa fryzurę :)) aaa i mama przylatuje w ndz :) a przyszla sobota koncert!! Huhuhuh

Posted

Trochę czekałam żeby to napisać, ale już czas...

Rudasek, kochana psina..po ok. 3 latach znalazł swoją rodzinkę. Zamieszkał u Rodziny z dwójką dzieci, więc ma bardzo wesoło. Mieszka już tam tydzień i jest bardzo grzeczny!

Był rok u mnie..trochę tęsknię, ale jednak warto dać szansę jemu, a będę mogła pomagać dalej :) także są jeszcze na tym świecie wspaniali ludzie, którzy adoptują dorosłego kundelka :)