mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 O 30.05.2016 o 13:51, Tyś napisał: Ja Morusa tylko kąpię w wannie, inaczej sobie nie wyobrażam :p Co do Rudego, jest cudowny, ludzie się jeszcze po nim poznają ;) Rudy cudowny...zgadzam si e w 100% Shadowa też do wanny wsadzam, nauczony od małego i nie ma problemu Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 15 godzin temu, majoka napisał: Shadowa też do wanny wsadzam, nauczony od małego i nie ma problemu Tora normalnie też w wannie :P Ale po co mam podnosić 30kg i dawać do wanny, skoro mam ogródek?! Ja się nie muszę męczyć z jej kilogramami, a ona ma wygodniej na trawie/kostce niż łapami w wannie ;) Quote
Aleksa. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 4 godziny temu, *Magda* napisał: Tora normalnie też w wannie :P Ale po co mam podnosić 30kg i dawać do wanny, skoro mam ogródek?! Ja się nie muszę męczyć z jej kilogramami, a ona ma wygodniej na trawie/kostce niż łapami w wannie ;) Jak masz jak lać ciepłą wodę, to luz. Ja żeby mieć ciepłą na dworze, to musiałam nosić miski, wiaderka :) Quote
Tyśka) Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Ja nie tylko wiaderka... ale musiałabym psa przywiązać na łańcuchu albo "wynająć" kogoś do trzymania psa. I jeszcze upiec ciasto dla sąsiadów, by nie zadzwonili na policję, bo nikt się nad psem nie znęca :p Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Jak masz jak lać ciepłą wodę, to luz. Ja żeby mieć ciepłą na dworze, to musiałam nosić miski, wiaderka :) W zimnej, prosto ze studni :P Quote
Aleksa. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 5 godzin temu, Tyś napisał: Ja nie tylko wiaderka... ale musiałabym psa przywiązać na łańcuchu albo "wynająć" kogoś do trzymania psa. I jeszcze upiec ciasto dla sąsiadów, by nie zadzwonili na policję, bo nikt się nad psem nie znęca :p No a ja co ? Psa muszę przywiązać tak, że prawie wisi :D 4 godziny temu, *Magda* napisał: W zimnej, prosto ze studni :P O matko :p Quote
*Magda* Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nie przesadzaj :P Jak się Tora moczy w jeziorze, to woda też jest zimna :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ola, ktoś Cię zawiezie na lotnisko/odbierze z lotniska czy pojedziesz autobusem/pociągiem? Quote
Aleksa. Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 42 minut temu, *Magda* napisał: Ola, ktoś Cię zawiezie na lotnisko/odbierze z lotniska czy pojedziesz autobusem/pociągiem? Zawioza i odbiorą :) z 40 min autem od domu. :) A od was z lotniska ile bedziemy jechały? Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Jak nie będzie korków na autostradzie, to maks godzinkę ;) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Jak nie będzie korków na autostradzie, to maks godzinkę ;) Mam nadzieje, ze Nathan da Ci spokojnie jechac. Najwyzej poczekam sobie :) Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: Mam nadzieje, ze Nathan da Ci spokojnie jechac. Najwyzej poczekam sobie :) Jak nic się nie wydarzy, to powinno być tak, że karmię go w domu o 10 ( tej godzinie go zwykle karmię ;)), wsadzam do auta i jedziemy na lotnisko. Jak Twój samolot się nie spóźni, to jesteś o 11:45, czyli liczmy, że o 12 w aucie. Godzinka drogi, czyli koło godz. 13 w domu i wtedy wypada mi kolejne karmienie ;) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Mam nadzieje, ze nie bedzie opoznienia..moze lepiej wziac butelke z woda i mleko zeby zrobic? Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 3 godziny temu, *Magda* napisał: To biorę na 100% ;) I ubranka, pieluchy.... Ok :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Już się przyzwyczaiłam, że wszędzie jeżdżę z kompletem ubrań na zmianę, pieluchami, mlekiem....:D Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 13 godzin temu, *Magda* napisał: Już się przyzwyczaiłam, że wszędzie jeżdżę z kompletem ubrań na zmianę, pieluchami, mlekiem....:D Zestaw ratunkowy :P Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Taki dla dzieci mały, bo nie wiem, czy skorzystają w ogóle :D 120x25 Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 58 minut temu, Ania :) napisał: A to my taki mieliśmy w tamtym roku ;) Na ten rok już się nie nadaje? :P Quote
Ania :) Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 36 minut temu, Aleksa. napisał: Na ten rok już się nie nadaje? :P Pod koniec sezonu jedna mala dziura była , dałoby się ja zakleic ale podczas przeprowadzki basen gdzieś zaginął :p Quote
Aleksa. Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 14 minut temu, Ania :) napisał: Pod koniec sezonu jedna mala dziura była , dałoby się ja zakleic ale podczas przeprowadzki basen gdzieś zaginął :p A Twoje psy same z siebie tam wchodziły ? Czy jakoś zachęcałaś ?Zastanawiam się, jak Rudasa przekonać :P Bo Dora to panikara Quote
Recommended Posts