Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Aleksa. napisał:

Jakoś niecałe 3 miesiące ;)

Ola ćwiczy przed przylotem do nas ;)

13 godzin temu, Aleksa. napisał:

Nie zrobię zdjęcia.:P bo jeszcze prace stracę xd chyba że będę na spacerku, to może :P

Lepiej zapytaj mamę Tadzika czy możesz, żeby nie było problemów ;)

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Ola ćwiczy przed przylotem do nas ;)

Lepiej zapytaj mamę Tadzika czy możesz, żeby nie było problemów ;)

No, to sobie wymyslilas :D chcialam dla odmiany teraz mniejsze dziecko :P

Niee, co Ty nie zrobię foto. Jeśli juz to przykrytego w wózku hihi

Posted
Godzinę temu, majoka napisał:

Jak tam Olu egzaminy,??? Madzia będzie miała wykwalifikowaną opiekunkę do Nathusia :)  Gabi zafascynowana psim zaprzęgiem, musisz Dorkę pożyczyć;))

Magda ma większe doświadczenie, jako mama :P

Jutro mam radiologie..kilka rzeczy umiem..ale to będzie pierwszy tak trudny egzamin na tej uczelni. 

Facet bierze nas na aule, rozsadza iiii wyświetla pytania, a nie na kartce dostaniemy..więc czasu mało..i jego odpowiedzi to są, jak on to nazwał pseudo jednokrotnego wyboru.:/ Ciężko u niego zdać, u nas na zajęciach były dziewczyny, które są już na trzecim roku i nadal nie zdały tej głupiej radiologii..

Posted
12 minut temu, Aleksa. napisał:

Jutro mam radiologie..kilka rzeczy umiem..ale to będzie pierwszy tak trudny egzamin na tej uczelni. 

Facet bierze nas na aule, rozsadza iiii wyświetla pytania, a nie na kartce dostaniemy..więc czasu mało..i jego odpowiedzi to są, jak on to nazwał pseudo jednokrotnego wyboru.:/ Ciężko u niego zdać, u nas na zajęciach były dziewczyny, które są już na trzecim roku i nadal nie zdały tej głupiej radiologii..

na każdym kierunku zawsze znajdzie się "taki pan od radiologii", na informatyce były to systemy operacyjne (choć muszę się przyznać, że udało mi się na 5 zaliczyć), na uzupełniających marketingu (zaradzanie przedsiębiorstwem- to się jakoś troszkę inaczej nazywało- w każdym razie bilanse i inne takie tam- byłam szczęśliwa z 3)

Posted
2 godziny temu, majoka napisał:

Madzia będzie miała wykwalifikowaną opiekunkę do Nathusia :)

Moja koleżanka już się śmieje, że jak będzie Ola, to podrzuci jeszcze swoich dwóch synów funny.gif

57 minut temu, Aleksa. napisał:

Oj tam ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Moja koleżanka już się śmieje, że jak będzie Ola, to podrzuci jeszcze swoich dwóch synów funny.gif

Oj tam ;)

Hahaha, ale śmieszne :D Co, ja z dziećmi zostanę, a Wy w balet pójdziecie ? hahahh funny.gif

40 minut temu, majoka napisał:

na każdym kierunku zawsze znajdzie się "taki pan od radiologii", na informatyce były to systemy operacyjne (choć muszę się przyznać, że udało mi się na 5 zaliczyć), na uzupełniających marketingu (zaradzanie przedsiębiorstwem- to się jakoś troszkę inaczej nazywało- w każdym razie bilanse i inne takie tam- byłam szczęśliwa z 3)

niestety, ja chce chociaż 3 hah :D

Posted
Teraz, Aleksa. napisał:

Hahaha, ale śmieszne :D Co, ja z dziećmi zostanę, a Wy w balet pójdziecie ? hahahh funny.gif

Znając Patrycję, to ona nie miałaby nic przeciwko pójścia na balety ;) Ale pocieszę Cię, że mnie takie coś nie kręci. Wolę domówki, ewentualnie czasem wyskoczyć gdzieś na piwko do jakiejś knajpy ;) Więc nie martw się, nie zostawię Cię z czwórką chłopców :P Poza tym, jej synowie mają 7 i 10 lat :D

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Znając Patrycję, to ona nie miałaby nic przeciwko pójścia na balety ;) Ale pocieszę Cię, że mnie takie coś nie kręci. Wolę domówki, ewentualnie czasem wyskoczyć gdzieś na piwko do jakiejś knajpy ;) Więc nie martw się, nie zostawię Cię z czwórką chłopców :P Poza tym, jej synowie mają 7 i 10 lat :D

Buhahahha, mam lepszy pomysł :D Tatuś jeden i drugi zostanie, a my pójdziemy :D

Też wole iść na domówkę, czy knajpa :D ale w sumie ja nie pije, znaczy rzadko, więc :D

• Upvote 1
Posted

Jezuuuuuu z tymi facetami , a myślalam ze tylko ja mam tak przejebane :P

tylko że ja w domu musze prac , sprzatac , gotować , zajmowac sie dzieckiem ale Sebek twierdzi żę On robi wszystko a ja nic ! i że musi za ma chodzic i sprzatac ! no rynce opadają , razem z cyckami :/

Posted

Aguś, ja teraz jak Tora gubi sierść, to latam z miotłą/odkurzaczem codziennie ;) Ale oczywiście przy Nathanie, zdarzy się dzień, że nie mam kiedy albo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce :/ I wtedy 1 dzień nie jest pozamiatane. No to wtedy też może się zdarzyć, że mamy o to spięcie, bo mój pies i mam po nim sprzątać.

Ale ostatnio mu to wyperswadowałam, pokazując mu, że w tych pozamiatanych śmieciach jest nie tylko psia sierść, więc...:P

Posted

Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! 

kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! 

kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/

W sumie, to ma rację funny.gifjezyk.gif