*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 13 godzin temu, Aleksa. napisał: Jakoś niecałe 3 miesiące ;) Ola ćwiczy przed przylotem do nas ;) 13 godzin temu, Aleksa. napisał: Nie zrobię zdjęcia.:P bo jeszcze prace stracę xd chyba że będę na spacerku, to może :P Lepiej zapytaj mamę Tadzika czy możesz, żeby nie było problemów ;) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Ola ćwiczy przed przylotem do nas ;) Lepiej zapytaj mamę Tadzika czy możesz, żeby nie było problemów ;) No, to sobie wymyslilas :D chcialam dla odmiany teraz mniejsze dziecko :P Niee, co Ty nie zrobię foto. Jeśli juz to przykrytego w wózku hihi Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Jak tam Olu egzaminy,??? Madzia będzie miała wykwalifikowaną opiekunkę do Nathusia :) Gabi zafascynowana psim zaprzęgiem, musisz Dorkę pożyczyć;)) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: Jak tam Olu egzaminy,??? Madzia będzie miała wykwalifikowaną opiekunkę do Nathusia :) Gabi zafascynowana psim zaprzęgiem, musisz Dorkę pożyczyć;)) Magda ma większe doświadczenie, jako mama :P Jutro mam radiologie..kilka rzeczy umiem..ale to będzie pierwszy tak trudny egzamin na tej uczelni. Facet bierze nas na aule, rozsadza iiii wyświetla pytania, a nie na kartce dostaniemy..więc czasu mało..i jego odpowiedzi to są, jak on to nazwał pseudo jednokrotnego wyboru.:/ Ciężko u niego zdać, u nas na zajęciach były dziewczyny, które są już na trzecim roku i nadal nie zdały tej głupiej radiologii.. Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 12 minut temu, Aleksa. napisał: Magda ma większe doświadczenie, jako mama :P Jutro mam radiologie..kilka rzeczy umiem..ale to będzie pierwszy tak trudny egzamin na tej uczelni. Facet bierze nas na aule, rozsadza iiii wyświetla pytania, a nie na kartce dostaniemy..więc czasu mało..i jego odpowiedzi to są, jak on to nazwał pseudo jednokrotnego wyboru.:/ Ciężko u niego zdać, u nas na zajęciach były dziewczyny, które są już na trzecim roku i nadal nie zdały tej głupiej radiologii.. na każdym kierunku zawsze znajdzie się "taki pan od radiologii", na informatyce były to systemy operacyjne (choć muszę się przyznać, że udało mi się na 5 zaliczyć), na uzupełniających marketingu (zaradzanie przedsiębiorstwem- to się jakoś troszkę inaczej nazywało- w każdym razie bilanse i inne takie tam- byłam szczęśliwa z 3) Quote
*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: Madzia będzie miała wykwalifikowaną opiekunkę do Nathusia :) Moja koleżanka już się śmieje, że jak będzie Ola, to podrzuci jeszcze swoich dwóch synów 57 minut temu, Aleksa. napisał: Magda ma większe doświadczenie, jako mama :P Oj tam ;) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Moja koleżanka już się śmieje, że jak będzie Ola, to podrzuci jeszcze swoich dwóch synów Oj tam ;) Hahaha, ale śmieszne :D Co, ja z dziećmi zostanę, a Wy w balet pójdziecie ? hahahh 40 minut temu, majoka napisał: na każdym kierunku zawsze znajdzie się "taki pan od radiologii", na informatyce były to systemy operacyjne (choć muszę się przyznać, że udało mi się na 5 zaliczyć), na uzupełniających marketingu (zaradzanie przedsiębiorstwem- to się jakoś troszkę inaczej nazywało- w każdym razie bilanse i inne takie tam- byłam szczęśliwa z 3) niestety, ja chce chociaż 3 hah :D Quote
*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Hahaha, ale śmieszne :D Co, ja z dziećmi zostanę, a Wy w balet pójdziecie ? hahahh Znając Patrycję, to ona nie miałaby nic przeciwko pójścia na balety ;) Ale pocieszę Cię, że mnie takie coś nie kręci. Wolę domówki, ewentualnie czasem wyskoczyć gdzieś na piwko do jakiejś knajpy ;) Więc nie martw się, nie zostawię Cię z czwórką chłopców :P Poza tym, jej synowie mają 7 i 10 lat :D Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Znając Patrycję, to ona nie miałaby nic przeciwko pójścia na balety ;) Ale pocieszę Cię, że mnie takie coś nie kręci. Wolę domówki, ewentualnie czasem wyskoczyć gdzieś na piwko do jakiejś knajpy ;) Więc nie martw się, nie zostawię Cię z czwórką chłopców :P Poza tym, jej synowie mają 7 i 10 lat :D Buhahahha, mam lepszy pomysł :D Tatuś jeden i drugi zostanie, a my pójdziemy :D Też wole iść na domówkę, czy knajpa :D ale w sumie ja nie pije, znaczy rzadko, więc :D 1 Quote
*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 25 minut temu, Aleksa. napisał: Buhahahha, mam lepszy pomysł :D Tatuś jeden i drugi zostanie, a my pójdziemy :D To mi się podoba :) Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Widze że Panowie nie beda mieli nic do powiedzenia :P Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Widze że Panowie nie beda mieli nic do powiedzenia :P Ja tam nie wiem, jak sobie dziewczyny Panów wychowały :P Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Myślę że chyba by Panowie sie bali zostać z małym Nathankiem sami :P Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Ej, dlaczego ? :P Przecież Bogdan na co dzień ma Nathana :P Nie sądze żeby nic koło niego nie robił :D Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nie no ja nie wątpie że Bodzian by dał rade ale tak na noc ? :P Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 A komu by się chciało balowac całą noc :P Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Bać by się nie bał, tylko znając jego sklerozę, to musiałabym mu 1000x powtarzać jak ma przygotować mleko :D Quote
Aleksa. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 Trzeba zrobić kartkę informacyjną na lodówkę :D Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 A myślisz, że co wisiało na miesiąc przed moim pójściem do szpitala? Wszystko opisane dokładnie, jak, czym i o której karmić zwierzyniec....itp. 1 Quote
łamAga Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Jezuuuuuu z tymi facetami , a myślalam ze tylko ja mam tak przejebane :P tylko że ja w domu musze prac , sprzatac , gotować , zajmowac sie dzieckiem ale Sebek twierdzi żę On robi wszystko a ja nic ! i że musi za ma chodzic i sprzatac ! no rynce opadają , razem z cyckami :/ Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Aguś, ja teraz jak Tora gubi sierść, to latam z miotłą/odkurzaczem codziennie ;) Ale oczywiście przy Nathanie, zdarzy się dzień, że nie mam kiedy albo najzwyczajniej w świecie mi się nie chce :/ I wtedy 1 dzień nie jest pozamiatane. No to wtedy też może się zdarzyć, że mamy o to spięcie, bo mój pies i mam po nim sprzątać. Ale ostatnio mu to wyperswadowałam, pokazując mu, że w tych pozamiatanych śmieciach jest nie tylko psia sierść, więc...:P Quote
łamAga Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/ Quote
*Magda* Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale Bogdan pewnie przyzna Ci racje i w ogóle interesuje sie "zalegającą " sierścia na podłodze a gdyby Sebastian został sam w domu to by palcem nie kiwnął , no moze jak by mu sierść leżąca na podłodze sięgała do kolan to moze raczył by to zamieć ! kurz to samo " a co Ci przeszkadza kurz na szafkach ? tylko sobie leży , krzywdy Ci nie robi " rynce opadają :/ W sumie, to ma rację Quote
Aleksa. Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 Aga, jak Sebek taki cwany, to niech zapłaci komuś żeby przyszedł pomóc Ci ogarnąć domek :) Quote
Recommended Posts