Ania :) Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Ja z reguły zrzucam sobie na tel a później z komórki dodaję :p Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 O 6.06.2016 o 11:34, *Magda* napisał: Ale teraz na dogo łatwo się wrzuca foty, to po co kopiować z fb :P O 6.06.2016 o 11:35, Ania :) napisał: Ja z reguły zrzucam sobie na tel a później z komórki dodaję :p Z komórki jak chcę wrzucić, to często mi błąd wyskakuje :P na kompie też, jakby za duże foty były :D a z fb szybciej :D Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Próbowałam teraz dodać i znowu błąd. :P Foty są za duże :P Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Powiem Wam, że 'dopiero' kupowałam bilety..termin wyjazdu, który wtedy był za 6 miesięcy wydawał mi się nieskończonością. A wiecie jak to jest, jak się człowiek na coś nakręci. Kupiłam bilety i żyłam tylko tym wyjazdem, jakby moje życie obecne się nie toczyło :D Zamęczałam Magde ciągłymi wiadomościami, że jak to będzie, a tamto...i tak dalej. Dziwie się, że jeszcze mnie nie pogoniła :D Ale tak to chyba jest, jak się człowiek na coś nakręci. Potem chwilowo mi przeszło, a teraz nagle zostało równe 3 tygodnie do wyjazdu. Wszystkie zajęcia teoretyczne i praktyczne na ten moment zakończyłam. Wczoraj miałam ostatni egzamin, zaliczony na 3, ale ważne że do przodu! Zostało mi teraz sporo praktyk wakacyjnych..miało być tak łatwo wszystko załatwione, bo z koleżanką po znajomości szpital miałyśmy załatwiony, a teraz wychodzą różne problemy i jeżdżę ciągle szpital-uczelnia, uczelnia-szpital i nic nie wiem co dalej. uhh Do szpitala podjeżdżam komunikacją miejską, bo tam ciężko z parkowaniem..czy ja zawsze muszę mieć przygody w komunikacji ?! Nic tylko napisać mi na czole 'oblechomagnes' ( słyszałam to w jednym z seriali zresztą całkiem fajny no i idealnie pasuje do mnie !) Kiedyś Wam pisał, jak jakiś pedofil się mnie przyczepił w komunikacji....to dzisiaj jakiś typek zaczął mnie szkicować! nosz kurna, co ze mną nie tak ? Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Powiem Wam, że 'dopiero' kupowałam bilety..termin wyjazdu, który wtedy był za 6 miesięcy wydawał mi się nieskończonością. A wiecie jak to jest, jak się człowiek na coś nakręci. Kupiłam bilety i żyłam tylko tym wyjazdem, jakby moje życie obecne się nie toczyło :D Zamęczałam Magde ciągłymi wiadomościami, że jak to będzie, a tamto...i tak dalej. Dziwie się, że jeszcze mnie nie pogoniła :D Ale tak to chyba jest, jak się człowiek na coś nakręci. Potem chwilowo mi przeszło, a teraz nagle zostało równe 3 tygodnie do wyjazdu. Kiedyś Wam pisał, jak jakiś pedofil się mnie przyczepił w komunikacji....to dzisiaj jakiś typek zaczął mnie szkicować! nosz kurna, co ze mną nie tak ? To co, odliczamy? 21 :) Ładna jesteś, to masz powodzenie ;) Quote
Ania :) Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 To chyba coś z Tobą na TAK skoro masz powodzenie i Cię szkicuja dodatkowo :D Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 bardzo ładna, potwierdzam tez jestem w szoku, że za trzy tygodnie to już będę na urlopie Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Z tą uroda to się do konca zgodzic nie moge, ale dziekuje :) Wiecie..ten mlody chlopak to spoko..jednak stary pedofil to niemile wspomnienie. Potem balam sie wieczorami komunikacja jezdzic Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Wiecie..ten mlody chlopak to spoko.. możesz się rozpisać...... :) Ola Jesteś śliczna (żadne słodzenie, mówię obiektywnie) Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nie bądź wobec siebie taka surowa ;) Pamiętam jak miałam jakieś 13-14lat i szłyśmy z koleżankami (w sumie 5 dziewczyn) koło rzeki na spacer. Podjechał koło nas koleś na motorku, rozpiął spodnie i se trzepie. My w pierwszym momencie szok! Jedna koleżanka jednak zachowała zimną krew i z tekstem do kolesia "Wróć, jak będziesz miał większego!" Koleś się zmieszał, zapiął gacie i odjechał :D 1 Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 w naszych czasach Madziu też było masę zboczeńców, tylko nie było to tak nagłaśniane. Pamiętam jak stałam w delikatesach w Jeleniej i facet w kolejce się obnażał (teraz pewnie zaraz byłby krzyk, policja- wtedy po prostu ludzie się odsuwali) Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Majoka- nie przyglądałam mu się jakoś, ale ogólnie lepiej młody niż taki staruch xd Magda- nie jestem surowa :P To miałyście przygody :P Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 myślałam, iz może się jakoś poznaliście (romantycznie tak jakoś) Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: myślałam, iz może się jakoś poznaliście (romantycznie tak jakoś) Może się jeszcze poznają i Ola przyleci w duecie do mnie :) Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Może się jeszcze poznają i Ola przyleci w duecie do mnie :) heheh, artystę byś w domu miała Quote
Aleksa. Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Hahaha, przykro mi dziewczyny, ale ciąg dalszy rysowania mnie uniemożliwił tłum. :D Magda, nigdy bym z kims do Ciebie nie jechala :P Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 10 godzin temu, Aleksa. napisał: Magda, nigdy bym z kims do Ciebie nie jechala :P Jeśli ja bym wyraziła taką chęć, to dlaczego nie ;) Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Coraz bliżej coraz bliżej iiiiiiiiiiiii w dniu wyjazdu spanikuje :D ahhaha Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Możesz sobie panikować :P Bylebyś wsiadła do samolotu ;) Quote
Aleksa. Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Możesz sobie panikować :P Bylebyś wsiadła do samolotu ;) Buhahahaha :D czemu żadna nie chce ze mną lecieć ? :D Quote
*Magda* Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Buhahahaha :D czemu żadna nie chce ze mną lecieć ? :D Bo się boją :D Quote
angineuuka Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Buhahahaha :D czemu żadna nie chce ze mną lecieć ? :D Ja byl mogla ale mnie nie stac ahaha Quote
Recommended Posts