Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello! Info dla tych bez facebooka :P

Wczoraj wykąpałam Larsona..ile z niej kłaków wyszło, to głowa mała. :P Dzisiaj natomiast wyczesałam Dore i Rudego-cała była w futrze xd

Z kolejnych fb info, to skopiuję:

Dzisiaj poszłam do lasu, ale tego koło swojego domu. Od jakiegoś czasu ruszyły prace nad nową drogą..ale to co zobaczyłam, to masakra. Jako że szłam z Lara, to szłam do lasu drogą niedaleko mnie-z dora tamtędy nie chodzę, bo czesto jest suka, ktora sie rzuca na inne psy.. i dochodzę do ścieżki przylesnej iiiii nie ma lasu-kompletnie. Szłam drogą między rozkopami i gdy znalazłam kawałek dawnej drogi, która skrecalam w lewo dalej w las nie miałam jak przejść...czyli spacer lesny okazal się nim nie być. Jeśli będę chciała iść u siebie do lasu to innym, dalszym wejściem uhmm

12998697_985308758185510_603345091218456

12931246_985308788185507_773019229019910

13000150_985308821518837_581649658685686

A jakby kogoś interesowało, to genetykę mam już zaliczoną..teraz będę miała egzaminy, ale internet jest taki fajny, nawet jak nic się nie dzieje. :D   Nawet sprzątanie, prasowanie jest super..byle nie nauka, Norma! W pt mam zaliczenie z radiologii, ale to jest jakaś masakra..chyba poprawka będzie, w pn chyba angol-kolejna porażka :D oprócz zrobienia wszystkiego na e-learningu, nic nie umiem. Prawo to kolejny dramat. Co za semestr!

Do tego wystawiam się na próbę we wt..teraz zastanawiam się, czy ja w ogóle dam radę, ale klamka zapadła..trzymajcie kciuki od 15 we wt..

A co do agility i Larsonem, to chcę jeszcze troszkę odczekać po sterylce ;)  Myślę, że wrócimy na początek maja. 

Czas tak zapierdziela...zaraz maj, czerwiec ciepłe dni, wyjazd.. muszę w tym roku 'przycisnąć' znajomych żeby gdzieś wyskoczyć, bo w ciągu roku i tamtych wakacji tak się skupiłam na pracy, że czasu totalnie nie miałam. No to się rozpisałam. :P Za przeczytanie powinnam dać Wam jakąś nagrodę :D 

Posted

Ale Wam rozkopali las mdleje.gif Teraz, to moi mężczyźni mieli by tam raj i szaleliby quadami funny.gif

Bierz się za naukę :mad: Żebyś potem nie płakała, że coś zawaliłaś :mad:

No, już za lekko ponad 2 miesiące się widzimy serduszka.gif

I ja też poproszę nagrodę jezyk.gif

Posted

Magda-właśnie wczoraj, jak byłam z Lara jeździły dzieciaki na quadzie. W trójke na jednym. Mi sie to nie podobało, bo musiałam ją trzymać wtedy na smyczy.  Tak to jest, że jak się coś zawali, to dopiero bierze się za nauke :D

Nooo, już niedługo :D ja już niedługo zaczynam wakacje pff raczej maraton praktyk :P

Ania- dziękuję :)

Nie mam więcej nagród. Musicie się dzielic :D

O mam coś 

Snapchat-3199660618554810787.jpg

Posted

Aga,w sumie nic ciekawego na nim nie ma. ;D

Jako że nauka, a raczej próba haha nauki radiologii działa usypiajaco..chwycilam za telefon. Już chyba oficjalnie-mam nadzieję, że się ta decyzja nie zmieni :P mogę Wam napisać, że do grona moich podopiecznych dołącza mały Tadzik :)

Posted
17 minut temu, dOgLoV napisał:

jak nie ma nic ciekawego ? psy są :P

A "kto" to Tadziu ? :P

No mój malusi( w sumie najmlodszy w mojej `karierze` niani) nowy w gronie podopieczny :) będę się nim zajmowała, w zależności od potrzeb mamy-większość pracuje w domu, ale zdarza się, że i poza i czasem może wieczorem, jak rodzice będą chcieli gdzieś wyskoczyć :)

Posted
11 godzin temu, Aleksa. napisał:

Nie zrobię zdjęcia.:P bo jeszcze prace stracę xd chyba że będę na spacerku, to może :P

Nie no , jak bys miała stracic prace to broń Cie Panie Boże nie rób zdjęcia ;) 

Posted
46 minut temu, dOgLoV napisał:

Nie no , jak bys miała stracic prace to broń Cie Panie Boże nie rób zdjęcia ;) 

Nie no, śmieję się, bo nie wiem jakby mama dziecka zareagowała :D