mar....ka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 widać, że jej wygodnie (ale się nie dziwię, sama mogłabym spać na minky :)) Quote
Aleksa. Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Docelowo ten materacyk jest dla Lary :D robiony pod wymiar klatki, jaką mam w domu. Dla Dory, jak wreszcie zrobię... to będę myślała, gdzie ja w pokoju go zmieszczę.. Gorzej, że kupiłam dywanik do pokoju iiiiiii on dla Dory jest o wiele wygodniejszy niż posłanie....:/ 1 Quote
mar....ka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 skąd ja to znam, zamykam Gabi pokój, bo kupiłam jej nowy włochaty dywan, który kusi Shadowa Quote
marta1624 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Hejka :) Ale Dorze wygodnie :) Wesołych świąt! Quote
*Magda* Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Widać, że Dorka zadowolona :) Wesołych Świąt Olu :* Quote
Aleksa. Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 Widzę, że moje fotki dodawane z fb znikają.. Lara jutro ma sterylke. Quote
Aleksa. Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ooooooo, a czyj to był pomysł ze sterylką? Wspólny..lepszy niż poprzedni pomysł właściciela o szczeniakach :) Quote
Aleksa. Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Nie będę musiała rezygnować z treningów przynajmniej..bo cieczka :D Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 no czerwony to zdecydowanie jej kolor, też jestem za sterylkami :) wycięłam Kanę, kotkę i foksterierkę na składzie u męża heheh Quote
*Magda* Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Hej Ola :) Jak Lara dochodzi do siebie po zabiegu? I co tam u Dory? :) Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Cześć Wszystkim ! U nas pomału, na razie bez zmian. :) Lara się trzyma naprawdę dobrze. Właściwie na drugi dzień po zabiegu już taka normalna Lara powróciła. Wiadomo, że drażni ją ubranko, ale tak to wszystko jest ok! Dora jak to Dora..mam wrażenie że albo przytłacza ją ilość psów, albo mniej czasu ze mną spędza niż kiedyś i dlatego chodzi taka nieswoja..w weekend do naszej paki dołączył hawańczyk. Jednak zauważyłam od dawna, że jak ją wołam do siebie na głaski (ona zawsze się wlecze, nawet jak bardzo chce to te emocje trzyma w sobie zwykle) a nagle pierwszy podbiega Rudy, czy Lara ona rezygnuje i odwraca się... O Rudego nikt nie pyta, za to prawie drzwi od kojca mi rozwalił. :P Mam jakieś fotki z wczoraj-Beata coś pstryknęła. Była dla odmiany tylko Dora. :) Quote
*Magda* Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Pewnie Dora jest zazdrosna o te wszystkie inne psy w Twoim domu :/ Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Dzisiaj zrobiłam z nią sesje ćwiczeń i Lara patrzyła, a potem zamiana i jest ok :P aa foty miała dać :P zaraz dam tylko spaghetti chciałam zrobić :p Quote
*Magda* Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Jak zjem kolację, to też dodam u siebie foty ;) Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Jak zjem kolację, to też dodam u siebie foty ;) Super :) Quote
Recommended Posts