Aleksa. Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Dajla z dzisiaj :) komu śline potwora ? :p Quote
Aleksa. Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 ślini sie jak MT :D masakra jest, jak się trzepie :D Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Jak zdrówko? U nas też tyle śniegu :p Pewnie Dora zachwycona. Quote
Aleksa. Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Jak zdrówko? U nas też tyle śniegu :P Pewnie Dora zachwycona. Już ok, dzięki! :buzi: Taaak, Dora ciągle chce na podwórko... siada na środku niego i ogląda co się dzieje wokół :D pozdrawiamy mroźnie Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ale śniegu... I Dorciak jaki śnieżny pies :D A zwierzyniec niezły :) Quote
*Magda* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hej Ola :) Wróciłam na dogo ;) Jak przeżyłaś święta? Quote
Guest TyŚka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 To dobrze, że już zdrowa jesteś :) A pogoda rewelka, sama sie nią zachwycam, choć mówiłam, że już zimy nie lubię, tsaaa obudziło się we mnie dziecko ;p Quote
Aleksa. Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Ale śniegu... I Dorciak jaki śnieżny pies :D A zwierzyniec niezły :) No zasypało nas :P Hej Ola :) Wróciłam na dogo ;) Jak przeżyłaś święta? Święta spędziłam w łóżku z przerwami na opieke nad zwierzakami :P To dobrze, że już zdrowa jesteś :) A pogoda rewelka, sama sie nią zachwycam, choć mówiłam, że już zimy nie lubię, tsaaa obudziło się we mnie dziecko ;p Ja nie lubie, jak mi tak dłonie marzną :D Quote
Aleksa. Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Niestety z pracą u weta raczej koniec... :( Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Niestety z pracą u weta raczej koniec... :( a dlaczego? Quote
Aleksa. Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Podobno wzięła na próbę technika weta, bo potrzebuje kogoś kto będzie jej szybko zmieniał kroplówki itp. Jednak wydaje mi się, że po prostu ktoś przyszedł z tech. weta na praktyki i temu komuś nie będzie płacił a będzie musiał robić wszystko sprztatac, pomagać, sprzatać.... niestety widać po osobie, że liczy pieniądze ;) i to nie tylko na moje oko, bo zauważyła to też osoba, która długo zna doktor, W sumie mi płaciła marne grosze z porównaniem do tego jak ciężko tam musiałam pracować, ale czego się nie wezmie, jak się nie ma niczego. Zobaczymy może się jeszcze odezwie Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 No to szkoda tej roboty u weta, ale skoro takie podejście ma, to może i lepiej... Po co masz się dawać wyzyskiwać, może w to miejsce wpadnie Ci jakaś lepsza oferta ;) Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pewnie znajdziesz o wiele lepszą pracę,zobaczysz :) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Niestety przy studiach dziennych nie jest łatwo znaleźć pracę, gdzie się dopasuje godziny.. to była jedyna, a szukałam od października :( Hej Aguś :) Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Teraz na pewno będzie Ci ciężko coś znaleźć , na koniec roku pracodawcy nie chcą nikogo przyjmować :( ale w nowym roku na pewno coś znajdziesz ! ;) Quote
Aleksa. Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Potrzebuje innego psiego modela wrrrrrrr mam chyba 5 fotek w jednej pozycji i na każdej ma głupią minę... a na większości fot ma wywalony język, lub język na nosie... ;p Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Dora ślicznie pozuje , nie chciala byś focić naszych psów :P Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni, i słońca promieni. Oraz by rok cały, po prostu był wspaniały. Quote
Recommended Posts