Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zdrówko?

U nas też tyle śniegu :p Pewnie Dora zachwycona.

Posted

Jak zdrówko?

U nas też tyle śniegu :P Pewnie Dora zachwycona.

Już ok, dzięki! :buzi:

Taaak, Dora ciągle chce na podwórko... siada na środku niego i ogląda co się dzieje wokół :D 

pozdrawiamy mroźnie

10408540_763481940368194_882313785792855

Posted

To dobrze, że już zdrowa jesteś :)
A pogoda rewelka, sama sie nią zachwycam, choć mówiłam, że już zimy nie lubię, tsaaa obudziło się we mnie dziecko ;p

Posted

Ale śniegu... I Dorciak jaki śnieżny pies :D

A zwierzyniec niezły :)

No zasypało nas :P

Hej Ola :)

Wróciłam na dogo ;)

Jak przeżyłaś święta?

Święta spędziłam w łóżku z przerwami na opieke nad zwierzakami :P 

To dobrze, że już zdrowa jesteś :)
A pogoda rewelka, sama sie nią zachwycam, choć mówiłam, że już zimy nie lubię, tsaaa obudziło się we mnie dziecko ;p

Ja nie lubie, jak mi tak dłonie marzną :D

Posted

Podobno wzięła na próbę technika weta, bo potrzebuje kogoś kto będzie jej szybko zmieniał kroplówki itp. 

Jednak wydaje mi się, że po prostu ktoś przyszedł z tech. weta na praktyki i temu komuś nie będzie płacił a będzie musiał robić wszystko sprztatac, pomagać, sprzatać....  niestety widać po osobie, że liczy pieniądze ;) i to nie tylko na moje oko, bo zauważyła to też osoba, która długo zna doktor, W sumie mi płaciła marne grosze z porównaniem do tego jak ciężko tam musiałam pracować, ale czego się nie wezmie, jak się nie ma niczego. Zobaczymy może się jeszcze odezwie

Posted

Potrzebuje innego psiego modela wrrrrrrr mam chyba 5 fotek w jednej pozycji i na każdej ma głupią minę... a na większości fot ma wywalony język, lub język na nosie... ;p