Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja byłam taka zdenerwowana, że nawet nie kazałam facetowi przynosić książeczki... dobrze, że to sąsiad Beaty i była u niego, ale w domu pana nie zastałą..;/

obawiam sie, że może byc nie szczepiona- łancuchowa suka.. nie znalazlam rany u dory, ale w tym futrze cokolwiek znaleźć..

Do tego mój kochany piesek dzisiaj nie zaoszczędził mi bólu i pędem wleciała w moje kolana... akurat filmik nagrywałam haha

Posted

Predzej czy pozniej Pana zastaniecie w domu a lepiej być pewnym , teraz jje nie pogryzł być może ale nastepnym razem juz może ugryźć .... oby nie było nastepnego razu ;)

co tam kolana , ważne że filmik jest :D

Posted

Filmik jest dłuższy, ale dalej są moje krzyki i Beaty 'eeejjjj ejjj ejjjj' Bo Kira do Dory z zębami wyskoczyła, bo jakieś żarcie Beacie spadło na ziemie :D

Posted

Takie efekty dzwiekowe są dobre :D mogłas dodac :D

nie, bo komentuje mój ból kolana :D mogę na priv wysłać hahha

grupowe wooow, nawet Tizzyyyy wooow 

tylko rozmazane :D

10888138_10203299735718041_465777313_n.j

Posted

Nie no żartowałam , ale czasami lubie sobie poogladac filmiki z dzwiekiem oryginalnym bo w sumie to znamy sie tylko z forumi czlowiek czasami sie zastanawia jak dana osoba na żywo wygląda hehe

fotka super ;) mimo że rozmazana :D

Posted

Nie no żartowałam , ale czasami lubie sobie poogladac filmiki z dzwiekiem oryginalnym bo w sumie to znamy sie tylko z forumi czlowiek czasami sie zastanawia jak dana osoba na żywo wygląda hehe

fotka super ;) mimo że rozmazana :D

chcesz posłuchać jak piszcze na spacerze ? :D

doskonały filmik

:D

https://www.youtube.com/watch?v=WSKiLiXQudw&list=UUz9C5iLSmWsDUB5HfMVXtyQ

Posted

https://www.youtube.com/watch?v=p9J_j8bzt7I&index=18&list=UUz9C5iLSmWsDUB5HfMVXtyQ

hahahahaa, ja przy psie zawsze piszcze :D

myślałam, ze tego filmiku tutaj nigdy nie bede publikować, ale dobra niech strace :P 

Posted

Siedze i zacieszam do monitora :D masz taki fajny akcent jak nie Polka :D

Serio ? :D może dlatego, że tak pieszcze się do psa :P 

Aga, ide do Cb na PW bo coś sobie przypomniałam!