Oscar Patric Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ludzie są nieodpowiedzialni ;( .... i na dodatek głupi! Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Ja byłam taka zdenerwowana, że nawet nie kazałam facetowi przynosić książeczki... dobrze, że to sąsiad Beaty i była u niego, ale w domu pana nie zastałą..;/ obawiam sie, że może byc nie szczepiona- łancuchowa suka.. nie znalazlam rany u dory, ale w tym futrze cokolwiek znaleźć.. Do tego mój kochany piesek dzisiaj nie zaoszczędził mi bólu i pędem wleciała w moje kolana... akurat filmik nagrywałam haha Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 możecie się łączyć ze mną w bólu https://www.youtube.com/watch?v=U6vEK_lwa1c&feature=youtu.be Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 No ja też mam problemy z kolanami, a pies mnie nie oszczędza :( Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Predzej czy pozniej Pana zastaniecie w domu a lepiej być pewnym , teraz jje nie pogryzł być może ale nastepnym razem juz może ugryźć .... oby nie było nastepnego razu ;) co tam kolana , ważne że filmik jest :D Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Ale one się szarpały... Dore uchroniło chyba duze futro na karku i szyi.. albo i ma rane, a ja nie widze w tym futrze :/ Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Filmik jest dłuższy, ale dalej są moje krzyki i Beaty 'eeejjjj ejjj ejjjj' Bo Kira do Dory z zębami wyskoczyła, bo jakieś żarcie Beacie spadło na ziemie :D Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Takie efekty dzwiekowe są dobre :D mogłas dodac :D Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Takie efekty dzwiekowe są dobre :D mogłas dodac :D nie, bo komentuje mój ból kolana :D mogę na priv wysłać hahha grupowe wooow, nawet Tizzyyyy wooow tylko rozmazane :D Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nie no żartowałam , ale czasami lubie sobie poogladac filmiki z dzwiekiem oryginalnym bo w sumie to znamy sie tylko z forumi czlowiek czasami sie zastanawia jak dana osoba na żywo wygląda hehe fotka super ;) mimo że rozmazana :D Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Nie no żartowałam , ale czasami lubie sobie poogladac filmiki z dzwiekiem oryginalnym bo w sumie to znamy sie tylko z forumi czlowiek czasami sie zastanawia jak dana osoba na żywo wygląda hehe fotka super ;) mimo że rozmazana :D chcesz posłuchać jak piszcze na spacerze ? :D doskonały filmik :D https://www.youtube.com/watch?v=WSKiLiXQudw&list=UUz9C5iLSmWsDUB5HfMVXtyQ Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ale czad :D super <lol> aż Neron rozdziwiał co to tam w tym komputerze szczeka :D Quote
angineuuka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Tez się czasem zastanawiam jak ktoś wygląda bądź jaki ms głos :lol: Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=p9J_j8bzt7I&index=18&list=UUz9C5iLSmWsDUB5HfMVXtyQ hahahahaa, ja przy psie zawsze piszcze :D myślałam, ze tego filmiku tutaj nigdy nie bede publikować, ale dobra niech strace :P Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Jesteście okropne :D bo ten filmik z Bianką już byył :D widać nie oglądałyście :( :P Quote
łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Siedze i zacieszam do monitora :D masz taki fajny akcent jak nie Polka :D Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Siedze i zacieszam do monitora :D masz taki fajny akcent jak nie Polka :D Serio ? :D może dlatego, że tak pieszcze się do psa :P Aga, ide do Cb na PW bo coś sobie przypomniałam! Quote
angineuuka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 W życiu chyba nie dodam filmu gdzie jest mój głos xD Quote
Recommended Posts