Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Deszcz? Jaki deszcz?

Daj spokój, nieraz były przypadki, że ktoś przywłaszczył sobei zdjęcie z podpisem, oczywiście go usuwając i trzymając się wersji, że to JEGO zdjęcie...

Więcej tego kupić nie mogłaś? :lol:[/QUOTE]

Ja kupiłam fiprex, reszte dostałyśmy. :))
[quote name='dOgLoV']Taka miarka fajna rzecz , ostatnio Qwendi nam jedną zżarła :mad:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że Dorciak nie dorwie, ale w sumie moja schowana :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']

Mam nadzieję, że Dorciak nie dorwie, ale w sumie moja schowana :D[/QUOTE]

nasza była położona na oknie , gdzieś na wysokości 170 i ta maupa i tak sięgła ja i pogryzła z nerwów ze sama na podwórku zostala hehe

Posted

Hej. ;) prowadzę w tym roku hotelik dla zwierzaków. Babka zarezerwowała termin miesiąc przed na 2 tygodnie. Była u mnie zapoznać psy, poznać mnie itp. Wszystko było ok. Dzisiaj pies miał być u mnie, więc pisze do Pani wczoraj, czy wszystko aktualne, czy psa przywozi. Dzwoni do mnie po 2 h, że sprawy się trochę inaczej ułożyły i że pies może będzie u dziadków, bo powiedzieli, że go wezmą, ale że da mi dzisiaj po 20 ! info czy jednak na pewno go wezmą, bo w tamtym roku tak mówili, a jednak nie wypaliło. :mdleje: Dlaczego ludzie nie informują o tym wczesniej ?? Odmówiłam dwóm osobom hotelu, bo Pani nie chciała żeby był jeszcze jakiś pies...:angryy::angryy: