betty_labrador Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Dałas rade wstać rano? :D ja o 6 sie podnioslam i bylam na 40min spacerze :grins: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 betty_labrador napisał(a): ja o 6 sie podnioslam i bylam na 40min spacerze :grins: buuuu a ja o tej porze w busie :( Jak tam 1września? :D Quote
*Magda* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ty$ka napisał(a): Jak tam 1września? :D 1 września był wczoraj :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 magdabroy napisał(a):1 września był wczoraj :eviltong: Oj 2ego :p Quote
betty_labrador Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ty$ka napisał(a):Oj 2ego :p Ah ta radość z pójścia do szkoły-zaślepia na podstawowe sprawy :D :grins: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 betty_labrador napisał(a):Ah ta radość z pójścia do szkoły-zaślepia na podstawowe sprawy :D :grins: Nieee... ;) Poszłam do szkoły - wyłączyłam myślenie :D Quote
Aleksa. Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='Sonka95']Przy tym zbiorniczku gdzie Dora siedzi to dzisiasj była mega czysta woda :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-GPjXQPTdyOs/UiJSjZbCdWI/AAAAAAAACFY/miLvp8G_rJ0/s640/IMG20130827_009.jpg Dora patrzy czy może coś nie spadnie :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-YBgEPsK2wEg/UiJSxJSFykI/AAAAAAAACFg/y6orVR3jgPI/s512/IMG20130827_010.jpg Frytka zjadła :lol: [quote name='magdabroy']Fajne foty :) dzięki :cool3: [quote name='deer_1987']tak z spod warszawy ale czy przyjmnie nie wiem, spytaj jej:) Już wiem, że podobno tylko suczki przyjmuje :-( [quote name='Ty$ka']Łapią ostatnie letnie promienie słoneczne w wodzie? :D Świetne :loveu: a dzisiaj leje :shake: [quote name='unikatowydiament']doberek :) hej ;) [quote name='betty_labrador']Dałas rade wstać rano? :D ja o 6 sie podnioslam i bylam na 40min spacerze :grins: Mama musiała mnie zawieźć do szkoły :grins: [quote name='Ty$ka']buuuu a ja o tej porze w busie :( Jak tam 1września? :D A fajnie :D krótko, potem ze znajomymi do maka, a potem w Warszawie załatwiałam sprawy ;) przy okazji rodzice swoje :evil_lol: [quote name='magdabroy']1 września był wczoraj :eviltong: [quote name='Ty$ka']Oj 2ego :p hihi :diabloti: Dzisiaj byłam u ortodonty i zdjęli mi ekspander :multi: znacznie wyraźniej mówię :diabloti: ale założyli separatory na dół i łuk w poniedziałek zakładają ahhh ;) i od dzisiaj będzie mała zmiana, ale dowiecie się, jak wszystko będzie dograne. :) Quote
Naklejka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Łeee, wizyty u ortodonty są okropne, a raczej noc i dzień po nich :evil_lol: A ja za tydzień, po ponad dwóch latach, mam ściągany aparat :loveu: Quote
Sonka95 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 No to jestem bardzo ciekawa tej zmiany :cool3: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 U nas też leje ;) Współczuję Ci tych wizyt :P Quote
Victoria Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Naklejka napisał(a):Łeee, wizyty u ortodonty są okropne, a raczej noc i dzień po nich :evil_lol: A ja za tydzień, po ponad dwóch latach, mam ściągany aparat :loveu: ooooo piona ja też :P Quote
taxelina Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Aha no mozliwe bo czesto to wlansie suczki od niej widze :D Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']jakie zmiany, jakie? :> zaraz napisze :lol: [quote name='Naklejka']Łeee, wizyty u ortodonty są okropne, a raczej noc i dzień po nich :evil_lol: A ja za tydzień, po ponad dwóch latach, mam ściągany aparat :loveu: Wypadł mi separator rano i musze jechać do orto :mdleje: ale mam łądne miętowe gumki :loveu: ja dopiero 2 miesiac zaczynam :lol: [quote name='Sonka95']No to jestem bardzo ciekawa tej zmiany :cool3: :lol: [quote name='Ty$ka']U nas też leje ;) Współczuję Ci tych wizyt :P dzięki ;) [quote name='deer_1987']Aha no mozliwe bo czesto to wlansie suczki od niej widze :D :) A więc do mojego grona dołącza nowy aparacik :grins: jeszcze go za bardzo nie ogarniam, więc pierwsza fotka marna, ale z czasem myślę, że będzie lepiej ;):grins: Quote
Sonka95 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jak tak super wygląda pierwsza fota to jestem ciekawa kolejnych :cool3: http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_7431.jpg Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Sonka95']Jak tak super wygląda pierwsza fota to jestem ciekawa kolejnych :cool3: http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_7431.jpg ee tam, super ;) mi się nie podoba :evil_lol: ale dzięki :diabloti: w niedzielę na spacerze będę się uczyła :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 a co to za aparacik ?? jak dla mnie to bardzo ładne to zdjęcie ;) Quote
Illusion Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Canon 600d :diabloti: Gratulacje! :) Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Illusion napisał(a):Canon 600d :diabloti: Gratulacje! :) ooo ładny sprzęcik :cool3: Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 dOgLoV napisał(a):a co to za aparacik ?? jak dla mnie to bardzo ładne to zdjęcie ;) Illusion napisał(a):Canon 600d :diabloti: Gratulacje! :) Dziękuję :) model dawno miałam wybrany :D Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja na poczaku uwielbiałam lustrzankom makro robić :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dobry wieczór :) Wpadłam, póki mam chwilkę ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hej :) ooo to czekam na świeże foteczki:cool3: Quote
Naklejka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Gratuluje :) Mój 450d przy tym to staruszek :evil_lol: Jaki obiektyw, kit, czy coś ciekawszego? :cool3: Quote
Recommended Posts