Kirinna Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Aleksandra95']za rok bede miala dłuższe wakacje :evil_lol:[/QUOTE] a ja mam w tym roku;:diabloti: 4 miesiące, jak to fantastycznie brzmi Quote
Sonka95 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Filmik suuper :cool3: widac , ze się uwielbiają :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='paulaa.']czaaaaad! :loveu: chociaż over tragiczny :lol:[/QUOTE] hahha, no troszkę ;) ;p [quote name='Kirinna']a ja mam w tym roku;:diabloti: 4 miesiące, jak to fantastycznie brzmi[/QUOTE] Super brzmi :loveu: Powodzenia na maturze! będę trzymała kciuki :kciuki: [quote name='M&S']Hello, miłego wieczoru :)[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='Sonka95']Filmik suuper :cool3: widac , ze się uwielbiają :loveu:[/QUOTE] a no lubią :lol: Quote
Kirinna Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Super brzmi :loveu: Powodzenia na maturze! będę trzymała kciuki :kciuki: [/QUOTE] nie dziękuje:lol: Quote
Aleksa. Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Hej hej .:) i my Wam życzymy miłego weekendu :) To nas zawalili na przyszły tydzień..od poniedziałku aż do piątku mamy 8 rzeczy do napisania spr i kartkówki :placz: jak tu dostać dobre oceny jak wszystko na raz :placz: Quote
Aleksa. Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Wczoraj nam tak szybko dzień minął, że nawet komputera nie zdążyłam włączyć.:p Zostałyśmy zaproszone do Betty :lol: Dorka jechała jakąś przed wojenna windą :lol: bała się jej, więc wchodziłam z nią i schodziłam po schodach za każdym razem jak gdzieś szłyśmy :D żeby jej nie stresować, dodam że to było 4 piętro :evil_lol::evil_lol: Byłyśmy na spacerku w Parku Morskie Oko :loveu: mimo że jest zima bardzo mi się tam podoba :loveu: na wiosnę muszę tam pojechać oczywiście raz jeszcze :evil_lol: hmm, jadąc do Betty Dora w tramwaju była zadziwiająco grzeczna :cool3: Co tam jeszcze.. AA! oczywiście Tosca z Dorą zrobiły scenkę w parku z zabawy, a one dosyć głośno się bawią :D miałam wrażenie, że ludzie przechodzący myśleli ze się gryzą :diabloti: po spacerku Dora przywłaszczyłą sobie posłanie Tosci, w którym się nie mieściła :evil_lol: na koniec koło 21:30 jakoś jak jechałyśmy w autobusie miałyśmy troszkę niemiła sytuację :shake: Dora się położyła a raczej rozłożył w autobusie normalnie jakby w domu spała, bo luźno tam było,gdy nagle na przystanku wsiadła banda idiotów po meczu koło 20 może ? rzucili się do tego autobusu krzyczac,walić w okna skakać po autobusie że aż cały latał... Dora spała i nagle tak się zlekła ze nie wiem kiedy zerwała mi się..obroza już była za uszami...całe szczescie miała szelki na sobie za które ją złapałam. Darli się jak nie wiem, klnęli śpiewali, walili w okna, skakali po autobusie i kładli sie na podloge a myślałam ze pies mi tam zejdzie... dobra więcej nie pisze, bo nie przeczytacie ;) Quote
Oscar Patric Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Idiotów nigdy nie brakuje:angryy:domyślam się co musiałaś przejść,współczuję Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Widzę, że fajny dzień miałyście :loveu: Macie może fotki ze spacerku? :P O kurde... strasznie Wam współczuję powrotu. Quote
Aleksa. Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='unikatowydiament']Idiotów nigdy nie brakuje:angryy:domyślam się co musiałaś przejść,współczuję[/QUOTE] Debile.:/ [quote name='Ty$ka']Widzę, że fajny dzień miałyście :loveu: Macie może fotki ze spacerku? :P O kurde... strasznie Wam współczuję powrotu.[/QUOTE] A no fajny :) fotek ze spaceru brak, ale mam komórkowe własnie jak leży w autobusie-chwile przed tym jak tamci wskoczyli do autobusu. ;) i jak nie miesci się w posłaniu :lol: dam jak wroce ze spaceru :D może wezme sanki.. ;p Quote
Sonka95 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 My jeszcze w tym parku nie byłyśmy ... musimy tam kiedyś zajrzeć ;) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Sonka95']My jeszcze w tym parku nie byłyśmy ... musimy tam kiedyś zajrzeć ;)[/QUOTE] Wydaje się tam naprawdę fajnie :) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 My po spacerku :loveu: będą jakieś fotki, ale ja większość robiłam, więc nie liczyłabym na coś fajnego :evil_lol: jeden portret Tizzy mi wyszedł :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dobry wieczór :) Ja również czekam na foty :) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Wszyscy czekamy na fotki :lol: jaka mieszanka O.o ... :/ [url]http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/mazowieckie-warszawa/szczenieta-cocer-spaniela-445783623[/url] Quote
*Magda* Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']Wszyscy czekamy na fotki :lol: jaka mieszanka O.o ... :/ [URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/mazowieckie-warszawa/szczenieta-cocer-spaniela-445783623[/URL][/QUOTE] I to niby przypadek, że sukę 2 razy dorwał ten sam pies :mad::roll: Quote
Ty$ka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nie ma to jak płacić za kundla... Ja za kundla w życiu nie zapłaciłabym - chyba, że ze schrona ;) [quote name='magdabroy']I to niby przypadek, że sukę 2 razy dorwał ten sam pies :mad::roll:[/QUOTE] Akurat to jets możliwe, jeśli mieszkają obok siebie. Aczkolwiek mnie zastanawia ta pewność, że to właśnie ów border dorwał sukę... Quote
*Magda* Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Ty$ka'] Akurat to jets możliwe, jeśli mieszkają obok siebie. Aczkolwiek mnie zastanawia ta pewność, że to właśnie ów border dorwał sukę...[/QUOTE] Ale jeśli pies sąsiadów dorwał ją raz, to odpowiedzialny właściciel pilnuje suki przy następnej cieczce (jeśli nie chce jej ciachnąć). Zawsze miałam suki i nigdy żaden pies mi suki nie bzyknął. W jedną wpadkę suki uwierzę, ale w dwie już nie :shake: Quote
Ty$ka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ale jeśli pies sąsiadów dorwał ją raz, to odpowiedzialny właściciel pilnuje suki przy następnej cieczce (jeśli nie chce jej ciachnąć). Zawsze miałam suki i nigdy żaden pies mi suki nie bzyknął. W jedną wpadkę suki uwierzę, ale w dwie już nie :shake:[/QUOTE] Cały żart polega na tym, że nie ma wielu odpowiedzialnych ludzi. Obserwuję to chociażby na co dzień: właściciele suk nie pilnują, bo i po co skoro i tak pies sąsiadów się do nich dostanie? Zresztą swego czasu nawet moja Babcia miała sukę, do której przychodził tylko jeden, ten sam pies (bo tylko on umiał pokonać nasz płot) i średnio co 2lata ją pokrywał, pomimo że B. starała się ją pilnować... Niestety, jeszcze mało osób pilnuje swoich psów czy suk. Bo a). uważają naturalnym to, iż suka staje się ciężarna b) są nieświadomi czy c). nie umieją jej upilnować. Ola, gdzie te fotki? Quote
betty_labrador Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 hej :D spacer wczoraj udany :) najgorsze marznące ręce :P zdjecia są -nawet sporo :) zaraz cos wrzuce :) nasze radosne szalejące, niegrzeczne :diabloti: pieski :lol: Quote
Recommended Posts