betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):Byla taka jedna na dogo (cale szczescie juz nie ma :eviltong:) co sie podsmiewywala jak pisalam, ze Jari sie potrafi przelaczyc w "tryb pracy", dzis mialyscie naocznie okazje zobaczyc jak to wyglada i na czym polega :evil_lol: A filmiki to prosze z muzyczka. Z przytupem najlepiej :evil_lol: no wiesz każdy pies inny :D fajne takie pracujace tez :) co kto lubi :) Tosca np nie jest z natury psem pracujacym i dlugo mi zajeło wypracowanie tego zeby chciala zwracac na mnie uwage na spacerze i reagować na komendy :) ale sie udalo w jakims tam wiekszym stopniu. Ale Jari to zupelnie inna bajka :) Ale tez uwazam ze fajna zaleta- przynajmniej za sarna Ci nie ucieknie :P(nie ze moje uciekaja :D ) filmiki , a tak, tak- juz przegwyam :evil_lol: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 To chodzilo raczej o to, ze ona uwazala, ze to jakas bzdura i ze nie ma czegos takiego jak przelaczanie w "tryb pracy". Sama miala psy mysliwskie, moze to dlatego :lol: To ma swoje wady i zalety. Wady tez mozna bylo obserwowac, bo ten pies sie nie umie soba zajac - bedzie wymuszal zajecie sie nim darciem ryja. Jakie to zabawne, bo sa psy, ktore oddaly by wszystko za odwrotna sytuacje, a wiec "odwal sie czlowieku i daj mi robic to na co mam ochote". Takiego tez mam w domu :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dużo tego omijam sporo bo wolno mi to idzie a dopiero komputer mi sie nn 10 min zaciął :angryy: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 pańcia zdjęła jej szelki.:lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 wspólne :loveu: prócz Tizzy, ale ona polowała jedzonko na kolacje :diabloti: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 wspólne :loveu: prócz Tizzy, ale ona polowała jedzonko na kolacje :diabloti: Dokladnie. Prawdziwy BARF to nie taka prosta sprawa :evil_lol: Jedni balują, a inni harują :lol: A szczerze to dobrze, ze chociaz przez 3 sec. wytrzymaly w rządku :lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):Dokladnie. Prawdziwy BARF to nie taka prosta sprawa :evil_lol: Jedni balują, a inni harują :lol: A szczerze to dobrze, ze chociaz przez 3 sec. wytrzymaly w rządku :lol: tak coś dzisiaj psy niechętne do współpracy :lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Amber, mogę kilka fotek na facebooka wstawić ? :):):) Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mozesz ;) cale szczescie sa znakowane :evil_lol: A linka mi dasz potem na FB? Bo ja mam konto tylko sie nie udzielam... ;) Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):Mozesz ;) cale szczescie sa znakowane :evil_lol: A linka mi dasz potem na FB? Bo ja mam konto tylko sie nie udzielam... ;) aa tak tak dam :lol: dlatego chciałam Ciebie dodać do znajomych żeby oznaczyć Ciebie na fotce.:lol: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 No nie oznaczysz mnie niestety :lol: Pozostanę tajemnicza i niedostępna dla fejsbukowego świata :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Amber']No nie oznaczysz mnie niestety :lol: Pozostanę tajemnicza i niedostępna dla fejsbukowego świata :evil_lol: muahaha. :D w tym albumie fotki - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.191435707572823.44823.100001191862578&type=1 Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):To chodzilo raczej o to, ze ona uwazala, ze to jakas bzdura i ze nie ma czegos takiego jak przelaczanie w "tryb pracy". Sama miala psy mysliwskie, moze to dlatego :lol: To ma swoje wady i zalety. Wady tez mozna bylo obserwowac, bo ten pies sie nie umie soba zajac - bedzie wymuszal zajecie sie nim darciem ryja. Jakie to zabawne, bo sa psy, ktore oddaly by wszystko za odwrotna sytuacje, a wiec "odwal sie czlowieku i daj mi robic to na co mam ochote". Takiego tez mam w domu :evil_lol: etam mieć psy myśliwskie to nie znaczy tak uważać :D a ona z nimi pracowała? Albo nie znała sie na szkoleniu :P Tizzy jest taka ze dobra przyjde, daj smaka, a teraz lece kopać dołki lub sprawdzać las :D Tosca keidys taka byla, ale sie zmieniłą pod wpływem pracy :) na szczescie. Tosce lezy kolo mnie i co chwila stęka pod nosem- no kiedy ta kaczka :P na szczescie nie ma uprzedzen politycznych i nie gardzi tym ptactwem :diabloti: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Wróć do strony głównej chyba jestem za malo przebojowa :( FB mnie nie lubi wyraznie :eviltong: etam mieć psy myśliwskie to nie znaczy tak uważać a ona z nimi pracowała? Albo nie znała sie na szkoleniu :P Tizzy jest taka ze dobra przyjde, daj smaka, a teraz lece kopać dołki lub sprawdzać las Tosca keidys taka byla, ale sie zmieniłą pod wpływem pracy na szczescie. Tosce lezy kolo mnie i co chwila stęka pod nosem- no kiedy ta kaczka :P na szczescie nie ma uprzedzen politycznych i nie gardzi tym ptactwem Ja po prostu wyraznie widze roznice w charakterze i stosunku do pracy z czlowiekiem roznych psow. Jari jest skrajnym pracusiem akurat, natomiast Cortina jest skrajnym obibokiem :lol:. W jednym i drugim przypadku ciezko by bylo to zmienic ;) Quote
Talucha Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Fajnie, że macie ciągle te spacerki, u nas teraz coś ustały :( Bardzo fajne te fotki! :) Haszczakowe zimowe futro :loveu: :evil_lol: edit. betty_labrador Lasti też tak ma, przybiega po smaka i chciałby lecieć dalej :D Dlatego zwykle od razu każę mu robić inne rzeczy żeby od razu nie uciekał :diabloti: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Amber']Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. [LIST] Wróć do strony głównej chyba jestem za malo przebojowa :( FB mnie nie lubi wyraznie :eviltong: Ja po prostu wyraznie widze roznice w charakterze i stosunku do pracy z czlowiekiem roznych psow. Jari jest skrajnym pracusiem akurat, natomiast Cortina jest skrajnym obibokiem :lol:. W jednym i drugim przypadku ciezko by bylo to zmienic ;) widzisz to przez to że nie masz mnie w znajomych. :lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Amber']No coz, to trudno ;) nie no p[o prostu mam zablokowany cały profil dla nieznajomych z tego co pamiętam ;) wstawiłam: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68459_430548856994839_2085960653_n.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/15049_430549013661490_1250138659_n.jpg http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480363_430549110328147_1856134570_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189842_430549146994810_1427596042_n.jpg Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Cudne foty :loveu: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9780.jpg trzy dooopki :D:D:D Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Dzięki za odwiedziny :):) filmik: nagrania: Betty,zdjęcia Amber sklejka :diabloti: ja :lol: [video=youtube;LY1giXylT5E]http://www.youtube.com/watch?v=LY1giXylT5E&feature=youtu.be[/video] Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 o juz jest. Jak koń biegnie :D haha. Quote
Recommended Posts