Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']kiedyś pisałam nigdy więcej gryzoni :evil_lol:[/QUOTE]
no dobra, to jest zawsze jakaś podpowiedź. :cool3:

zostaje papuga czy inny ptak, wąż (:evil_lol:) , jaszczurka, ryba. :diabloti:
więc możesz powiedzieć :eviltong:

Posted

Haha, a więc znów się potwierdzają słowa "Kto raz kupi husky więcej nie popełni tego błędu albo będzie miał ich całą gromadkę" :lol: Rany, a ja myślałam, że kolejny pies :(

Posted

[quote name='Ty$ka']Haha, a więc znów się potwierdzają słowa "Kto raz kupi husky więcej nie popełni tego błędu albo będzie miał ich całą gromadkę" :lol: Rany, a ja myślałam, że kolejny pies :([/QUOTE]

Też bym chciała. :)

Posted

Mam filmik, ale tak jak mówiłam tu już nie biegła jak na początku była trochę zmęczona.;) ale i tak jest dobrze jak na Dorowe możliwosci :)
[video=youtube;FcyQO0Re7uA]http://www.youtube.com/watch?v=FcyQO0Re7uA&feature=plcp[/video]

Posted

[quote name='Molowe']28 sekunda jak zapitala :D widać,że jest naprawdę fajnie nakręcona :)[/QUOTE]

no mówię że wczoraj w szoku byłam :eviltong: to jeddnorazowo :evil_lol:
[quote name='paulaa.']Dora jak nie Dora. :crazyeye: Przyznaj się, podmieniłaś psa. :cool3:
A tak serio, to jestem pod wrażeniem. Fajnie się wysyła i tempo naprawdę dobre! :smile:[/QUOTE]

no pisałam Ci wczoraj różne rzeczy odwalała :evil_lol: opinia od mistrzów :loveu::cool3:

Posted

[quote name='Lucky.']eee tam nie wierzysz w swojego psa :)
może po obozie popatrzyła na nakręcone psy i stwierdziła, że też musi taka być :D[/QUOTE]

serio niektórzy wiedzą co ona potrafi robić na torze.:D czyli nic.:lol:
[quote name='magdabroy']Hej :)

A jakiej wielkości będzie nowy zwierz?[/QUOTE]
hej hej :) mały.:)