Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
no kurczę, też się zakochałam!

edit: zajrzałam do linka, ten słodziak jest uroczy w swojej krótkołapności :D

dOgLoV napisał(a):
Słodkie te psiaczki :loveu:
:loveu:

kociaczki również :loveu:

u mnie w bloku kiedys mieszkał podobny psiak , głowe miał ogromną , łapy grube ale za to króciutkie :loveu::loveu::loveu::loveu: taki slodki niskopodłogowiec :evil_lol:

no taki śmieszny jest.:)

byłam dzisiaj z Monią na nieplanowanym spacerku z Dorą.:lol: fotki mam , a właściwie Monika.:) Dora oczywiście kąpała się w stawie.:diabloti:

Posted (edited)

na razie Wam dam z okienka. :lol:

Uploaded with ImageShack.us

Dora chętnie dzisiaj wykonywała komendy.. :roll::razz: Bardzo mnie zdziwiło, to że gdy ją wysłałam na mostek po smaka to poszła i to dwa razy. :multi: więcej jej nie kazałam, bo nie chciałam żeby przeziębiła się :eviltong:

"To co,idziemy na ten spacerek ?! :oops::roll:" :evil_lol:

:co tam zima, ja chce się kąpać !":evil_lol:

Edited by Aleksandra95
Posted

Reszte zdjęć dostaniesz jutro Olu :* a Dorcia dzisiaj ładnie pozowała ale coś mi się chyba przestawiło w aparacie bo połowa jest niewyraźna :(

Posted

[quote name='deer_1987']http://img201.imageshack.us/img201/8898/img3986d.jpg
jaka mina :loveu:

haha.:D :lol:

[quote name='Moonia']Reszte zdjęć dostaniesz jutro Olu :* a Dorcia dzisiaj ładnie pozowała ale coś mi się chyba przestawiło w aparacie bo połowa jest niewyraźna :(

Dora to jakiś dobry humor dzisiaj miała. :) nawet mnie się w miarę słuchała, gdyby nie ciąganie mnie w każdą stronę. :mad: a teraz spi sobie w domku i się suszy. :)

Posted

Moonia napisał(a):
No po takiej kąpieli to musi się wygrzać :D

no musi, musi. :lol:

Ciocia Monika Dorce mówiła żeby jeszcze się szła kąpać. :mad: ale Pańcia biednej Dorce nie pozwoliła. :diabloti:

Posted

paulaa. napisał(a):
Pozwoliłaś jej do wody wejść ? :-o
Ale ogólnie fotki super. :loveu:

Sama weszła, a przez to furo i tak nie nie poczuła..:D:diabloti: zaraz była sucha.:D